סיבה ותוצאה....

שרונהה

New member
סיבה ותוצאה....

לו לא היתה פורצת השריפה הגדולה בכרמל,
לא היו עובדי קק"ל עושים "סדר ונקיון" באיזור השריפה,
ולא היתה נמצאת גופתו של החייל הנעדר מאג'די חלבי.
גופתו נמצאה לא רחוק ממקום הולדתו של החייל...

מליון שאלות עדיין בלתי פתורות,
האם נרצח מאג'די?
מי רצח אותו?
אם נרצח, מה היה המניע?
האם השריפה קשורה לרצח הזה?

מדהים ומצמרר.

יהי זיכרו של החייל הנעדר, מאג'די חלבי ברוך

kdr

New member
טרגדיה

אולי יש בזה איזו הקלה להורים, למרות שלקבור ילד זו הקללה הכי קשה שאפשר לחשוב עליה.
קשה לחשוב איך ולמה, תורת הקונספירציות כאן תפרח.
העיקר שלהוריו יש היום השלמה עם המצב, אי הודאות יכולה לשגע.

יהי זיכרו ברוך ומי יתן וכל השבויים והנעדרים ישובו לביתם.

Zמבוש

New member
לדעתי האישית בלבד

החייל נרצח אולי בגלל שראה משהו שלא היה צריך לראות
שרידי הגופה לא נתגלו בגלל השרפה כי באזור זה השרפה לא היתה בכלל (מדובר על שלוחת גיא לכיוון נשר )
השריפה יכול להיות שהיתה אמורה לכסות על הפשע אך החייל שמת עזב את הבית ונעדר הרבה זמן לפני אותה שרפה

שילה1

New member
סוף עצוב אך ידוע מראש.אגב-החייל קרוב לודאי

התאבד,הבדיקות מוכיחות זאת,ויש כנראה סיבות טובות.
במקום כן היתה שריפה.
פרטים רבים לא יוודעו לעולם,ואולי מוטב שכך,למען המשפחה.

haifaboy

New member
את מדברת כאילו שאת יודעת משהו

שאחרים לא יודעים ( אגב חצי מדינה תמיד יודעת יותר מכולם , יש אצלנו כמה עיתונאים שמבינים הרבה יותר טוב מגנרלים איך להפעיל 16F ואיך בדיוק להיכנס באירנים ומה פחות או יותר אנחנו נעשה ועם איזה כוחות ) . מה שאני יודע זה רק מהתקשורת וזה שהחבר שלו שמצא את גופתו אמר שהוא היה תלוי בחבל והיתה סכין תפוסה על העץ . אף אחד כרגע לא יודע למה ומה , זה שמצאו אותו זה בגדר נס וזה אגב מראה את גודל הפרנויה בעם הזה שכל הזמן הפיצו שמועות שהוא בשבי הסורי או נחטף ע"י גורמים עוינים . צריך לתת למשטרה לחקור בשקט ולהפסיק להמציא תאוריות על שמאל ועל ימין .

שילה1

New member
אני כותבת על סמך תוצאות הבדיקה שפורסמו,

ואחרי כן הושתקו,משום מה.
אני הראשונה שאתן למשטרה לחקור בשקט,אבל לגיטימי בכל מקרה,על אחת כמה וכמה כשנוגע בי-לחשוב.....
אגב-ברור לי מאוד כי פרטים רבים לא ידעו,בשל זמן נסיבות ועוד,ואוליי מוטב שכך.

Zמבוש

New member
כמה דברים גב' שילה 1

א'- השרפה לא היתה בשלוחת הואדי הזאת ,למרות שמחוללי השרפה כנראה קיוו מטעמם עימם כי זה יקרה ואולי ישמיד את הראיות לנצח
ב'- החייל נמצא תלוי ,וזה עוד יותר מעורר חשד איך גופה מחזיקה מעמד 7 שנים תלויה על חבל כאשר ידוע שיש חזירי בר ושקלים בכרמל , בעוד ששלוחת הואדי הזעאת ספציפית משמשת למעבר כמעט יום יומי של תושבי עוספיה ודליה
ג'- סיבות טובות לאיזה חייל שרק התגייס אין סיבות טובות .
אני רק מתפלל כי זה לא אירוע חבלני/פחעי , מציאת הגופה מעלה את החשד לתא טרור פחעי אשר הוא העלה את הכרמל באש וטבח 44 איש .
העיקר שתשומת הלב באותה שרפה הוסתה כלפי ביבי ולא ניתן היה לחקור ברצינות ולעומק .

שילה1

New member
לא יודעת מהיכן הדיוח כי החיל היה תלוי.

לא יודעת מהיכן הדיווח כי במקום לא היתה שריפה.
מהמכון לרפואה משפטית מסרו כי בטוחים כמעט לחלוטין כי האיש התאבד.
ובקשר לתאוריות שהבאת-מוטב ,וכמובן שלא אסביר,שלא להתייחס.

שילה1

New member
ואגב-במכון לרפואה משפטית בדקו את הגופה 3

שבועות,וכמי שהיו לה קשרי עבודה איתם-סומכת על מקצועיותם ללא כל עוררין.

Zמבוש

New member
עוד שקר !

הגופה נבדקה לזיהוי DNA במשך שבועיים ,לא איך ומה קרה .
לא מספיק שאין לך מושג ירוק בנושא ואו בתיק החקירה , לא רק שאת לא מכירה את עולם הפתלוגיה אבל מרשה לעצמך לגבב שטויות על גבי שטויות .
הרווחת זאת ביושר .
כעת רוצי לבכות לגננת

שילה1

New member
אינך צודק וגם-אם יש לי או אין לי מושג-

אינך יודע.וכן אתה עלול להיות מאוד מופתע.
וביחס לשאר הערותיך המיותרות-לא אגרר איתך למריב הולווכחנות.פשוט-אינך ראוי לכך.

Zמבוש

New member
האם הגב' שילה1

יודעת היכן בכלל התרחשה השרפה
או האם היא יודעת היכן שלוחת הגיא שבה נמצאה גופת החייל ?
באם שרפת הכרמל היתה מתרחשת בשלוחת גיא זאת אזי לא היו מוצאים מאומה גם לא שלד (עצמות)
כמו כן בתי הזיקוק היו בסכנת אש וכל מרחב חיפה , לא נורא אינני רוצה להעליבך אך את עושה זאת בידך
כבר קרה והיו דברים מעולם שחוקרי המוות של המכון המשפטי לרפואה טעו .

שילה1

New member
היו מקרים שטעו כפי שכל בני אדם טועים-אכן.

וגם אתה טועה-בגישה השלילית שלך,לכל כותבי הפורום המעיזים להביע דעתם השונה מזו שלך.
אגב-המקרים בהם טעו חוקרי המכון לרפואה משפטית-בודדים.אך מאחר ועוסקים בנושאים כבדים ובחי אדם,כל טעות גורלית מאוד.

Zמבוש

New member
הגישה היא שלילית

כי לא אני ולא את יודעים מה קרה , גם משטרת ישראל לא יודעת מה קרה
אז להסיק מסקנות משמועות זה יותר מסוכן

שרונהה

New member
שילה הדיווח היה בכל האתרים

הנה אחד מהם:
http://news.walla.co.il/?w=//2574635

"...מציאת גופתו של החייל הנעדר תועדה על ידי אחד מעובדי קק"ל שאיתרו את שרידיו בכרמל. "ראיתי על אחד העצים חבל ועליו תלויה חולצה. התקרבתי וראיתי שתי עצמות", סיפר אחד מהם

"אני מכיר את מג'די חלבי מהכפר". "מאוד נבהלתי, לא כל יום רואים מראה כזה", כך סיפר היום (חמישי) חדר כוזלי, שמצא את שרידי גופתו של החייל הנעדר מג'די חלבי בנחל חיק שבכרמל ותיעד את הרגעים הקשים. "עבדנו כקבלני משנה של קק"ל בכריתת העצים שנשרפו בדליקה הגדולה בכרמל ב-2010. כשהתקדמתי ברגל באזור הוואדי, לפתע ראיתי על אחד העצים חבל ועליו תלויה חולצה. התקרבתי וראיתי שתי עצמות שקשורות לחבל וחולצה בצבעים כהים. הכל היה מחובר לחבל חרוך שנשרף גם הוא כתוצאה מהשריפה", סיפר לוואלה! חדשות על רגעי מציאת הגופה.

כוזלי סיפר כי התקשר למשטרה וחיכה עד שהשוטרים יבואו. "ליוויתי אותם למקום בו מצאתי את החבל עם העצמות. תמיד חושבים שמה שאתה מוצא קשור לאירוע גדול וגם במקרה הזה חשבתי באופן מיידי שמדובר במג'די כי אין לנו עוד נעדרים בכפר. אבל כמובן שלא הייתי בטוח".

כוזלי ציין כי בתחילה חשבו כוחות המשטרה כי מדובר בגופה של בעל חיים. "אמרתי להם שכלב לא לובש חולצה, כך שידעתי שמדובר בגופת אדם. סייעתי לשוטרים בעזרת מסור להוריד את העצמות ונשארתי איתם. עד היום אני לא מפסיק לחשוב על האירוע. כל הכפר כאן הוא משפחה ואני מכיר את המשפחה של מג'די".

שרונהה

New member
ואם תקראי את התגובות בכתבה

תמצאי תגובות שאנשים מספרים שהיו בדיוק שם באותו איזור,
בדיוק אחרי שהודיעו על היעלמו של מאג'די, והם ערכו שם בדיוק חיפושים נרחבים, לא ראו לא חולצה ולא חבל....

מעניין איך פתאום הגיעו לשם החבל והחולצה.... אחרי 7 שנים....

תעלומה...

שילה1

New member
שרונהה-גם במקרה של דני כ"ץ ז"ל-עברו במקום

פעמים רבות ולא ראו,גם במקרה של ציון עמר ז"ל-עברו ליד פח ענק ובו סיד כששרשרת הזהב הענקית שלו זוהרת שם ומונחת על שפתי החבית, ולא ראו,
ובעוד מקרים.
אין זה אומר שהדברים לאהיו.יתכן שכן ויתכן שלא.לכן כתבתי קודם-שאלות רבות תשארנה ללא מענה.

kdr

New member
אני חושב שאת טועה

מה שאני הבנתי משילה1 שיש לתת אמון בצוות המקצועי.
כל המגיבים החכמים לא יודעים ולו דבר הקשור לעניין, אחרת היה לאחד מהם 10,000,000 $ בבנק.
אם זה נכון שהייתה בדיית ראיות, תנו לצוות להחליט.
בדיוק כמו תיאוריית הקונספירציה שהאש הובערה על מנת לטשטש ראיות, ניתן לומר שהאש סייעה למצוא את הגופה.
תהיה הדרך בא קיפח את חייו מג'די ז"ל, כדאי לכבד את זיכרו כחייל אשר שירת את מדינתו.

את ההשמצות תשאירי לטרול של הפורום.

למעלה