סיאף ומקום מגורים

vikvik

New member
סיאף ומקום מגורים

האי אי פעם שמתם לב שיש הבדל בין מקום מגורים ואיך אתם מרגישים? זיהום אויר? לחות? מרכז , צפון , דרום? אני כבר לפני כמה חודשים הגעתי למסקנה שהבית שלי עושה לי רע. בגלל שזה קומת קרקע אני כמעט ולא פותחת חלונות והבית לא מתאוורר , אני לא יכולה לישון עם חלון פתוח שזה גם מכניס חמצן. במיוחד חשבתי על זה כאשר הביאו לי את מחולל החמצן והוא אמר לי שאני חייבת לפתוח חלונות כאשר הוא עובד כי הוא אוכל את החמצן בחדר והבנתי כמה יש לזה משמעות. בנוסף לזה כאשר מדדתי סטורציות בלילה ובבית בכלל היה לי יותר נמוך ממה שהיה לי מחוץ לבית. אני כבר חצי שנה מאיימת לעבור דירה ואני אגיד לכם מה , זה מעגל שלא נגמר כי אין לי כוח וזמן לזה. בימינו למצוא דירה במרכז זה ממש סיוט. אני חוששת שחלק מזה שאני לא משתפרת כי הגוף שלי פשוט לא נמצא בתנאים טובים ואני לא מצליחה לצאת מהדרדרות למרות שאני עושה את כל ה120 אחוז טיפול. וזה פשוט מעגל , אני עייפה , אחרי העבודה אני עושה ספורט ואז כבר לא נשאר לי לא כוח ולא זמן לחיפושים. אני ממש ממש חייבת למצוא מקום בקומה גבוהה על חלונות שאני יכולה לאוורר , נראה לי שזה יעשה שינוי משמעותי. מה הנסיון שלכם בזה? נ.ב. אם אתם מכירים דירה להשכרה באזור ת"א (מרכז - הצפון הישן) או רמת גן , דירת חדר וחצי שתיים אני מאוד אשמח לעזרה. תודה.

sporTV

New member
ערב טוב !

מרגיש הבדל רציני. אני גר באיזור מודיעין. אוויר נקי וטוב ביחס למקומות אחרים בארץ. תמיד כשנסענו לסבי וסבתא ברחובות הייתי מרגיש את הלחות כסיוט. הייתי נחסם..ליחה לא יוצאת וכדומה. ואני מדבר על ביקור של כמה שעות אצלם והבייתה... אכן מקום המגורים חשוב לעניות דעתי וגוש דן לא מועיל לריאותינו. מאחל הצלחה בחיפוש.

cafesito

New member
../images/Emo45.gifאזור מודיעין נעים יותר ממישור ה

ממישור החוף לריאות שלי. היציאה מתל אביב, רמת גן עשתה רק טוב. איכות חיים ושקט שמוסיפים המון לקלות הנשימה ולאיכות החיים.

sporTV

New member
זה מצחיק באמת....

פורסם השבוע שבמודיעין יש את הכי הרבה חלקיקי אבק באוויר...בגלל שהאיזור כאן בבניה. נקווה שיעבור מהר.

מלוחית

New member
ויקו'ש - גבוה זה אחלה

רק אל תשכחי מעלית.. מידי פעם לעלות ברגל זה טוב- אבל שצריך לסחוב אוכל מהסופר- זו באסה רצינית! אני אשאל את אחותי- היא גרה בת"א למה את לא חושבת לצאת לפרברים של ת"א- גם המחירים יהיו יותר הגיוניים.....

vikvik

New member
לאילו פרברים את מתכוונת?

האמת היא שהקטע עם הקומות מוכר לי מאוד , גם ההורים שלי גרים בקומה 4 וגם אני פעם גרתי בדירה בקומה 4 ללא מעלית. זה תמיד סממן עבורי באיזה מצב אני נמצאת
אני עוד לא מוכנה לצאת מהמרכז , או יחסת מרכז. הפיזיו שלי במרכז וזה הכי חשוב לי , אם אני אתחיל לנסוע שעה וחצי בבוקר בפקקים לפיזיו ואחר כך חזרה הביתה אחרי העבודה בתל אביב והספורט בתל אביב , אלה שעות שפעם עלו לי מאוד ביוקר של עייפות. לכן הפתרון כרגע חייב להיות ת"א , רמת גן , גבעתיים. רק מקווה למצוא את המיקום יחסית בסדר , בקומה גבוהה עם חלונות ולא ברחוב מרכזי. אם יש רעיונות אני כאן

A n t o n

New member
אין כמו י-ם בעינין הזה

מכמה סיבות: 1. המזג אויר הכי נוח במיוחד בקיץ, יחסית קריר ונעים, יש רוחות שזה חשוב בקיץ. האויר די יבש יחסית למרכז. 2. העיר בנויה בצורה כזאת שרוב השכונות מרוחקות מהעיר עצמה (רמות, גילה, ארמון הנציב, פסגת זאב וכו') ולכן תמיד שקט שם, האויר נקי.... לעומת ת''א למשל שהכל שם גוש חרא גדול, איזורי מגורים ובילוים ותעשיה הכל ביחד. אני אישית אם אני מגייע בקיץ לת''א או שמה סביבה אני פשוט נחנק! אני לא מסוגל לנשום, זה כאילו חממה, גם חום, גם זיהום אויר, ולחות לא נורמלית. אני הולך שם על 4 ומתפלל לחזור לי-ם. לעומת זאת כשהיתי באילת בקיץ והיה שם 44 מעלות, והרגשתי שזה חום אבל חום אחר, יבש כזה, קל לנשום, 4 ימים בקושי השתעלתי פעם אחת...

למעלה