סיאנס

סיאנס

אוקי אז ככה,חברים שלי עשו סיאנס במקלט מסויים עם הלוח והכוס, הם לא הצליחו להעלות אף אחד אבל שחכו לסגור את הסיאנס כלומר השאירו את הכל פתוח, והכוס על הכניסה. אחת מהם חזרה למקלט, ראתה את הנר הפוך והיה שם ריח רע (שאומר שיש רוחות רעות) זה היה ביום ראשון בין השעות 5 וחצי ל-7:10 היום בשעה 20:20 היא נכנסה וראתה את הנר הפוך הצמחים התייבשו והיה ריח רע בקיצור,מה הם צריכים לעשות ? זה ממש דחוף

נו באמת!

עד מתי תבינו לא להתעסק עם השטויות האלו?! בסופו של דבר מישהו יכנס למוסד לחולי נפש, וזה קרה לא פעם ולא פעמיים. תפסיקו עם הטעויות החוזרות האלו. אנשים עושים טעויות ואתם שומעים עליהן.. זה אומר משהו.. "מצאו חיים". פעם ראשונה שאני מסכימה עם לואיס. לא תפסיקו עד שמישהו באמת יפגע מזה. וזה בנוגע לכולם.. כמה שזה מעניין..וכמה שזה מסקרן והפחד גורר אותנו לעשות את זה.. אבל לא שווה לקחת את הסיכון להרוס את החיים שלכם. וד"א- קראתי כמה הודעות כאן, ואנשים שרק "צפו" בסיאנס ולא נגעו בכוס או אני לא יודעת מה.. נחשבים בתור "שותפים לפשע". אפילו אם לא שאלנו ולא ישבנו אפילו במעגל..!

תשובה

אני אמרתי לחברה שלי לא להתעסק עם כל זה ואמרתי לה מהם הסכנות והיא הייתה מודעת להכל, ובכל זאת עשתה את זה אז הטעות נעשתה כבר בסה"כ שאלתי אתכם מה צריך לעשות, אז . . יש למישו תשובה?

מומלץ וכדאי שאותם ילדים שהשתתפו

בסיאנס יחזרו למקום ויסגרו אותו, זא' יאמרו סליחה על ההטרדה, שאם יש רוחות שרצו לומר משהו שיאמרו ובמידה ולא שהם סוגרים את הסיאנס ויזיזו את הכוס ליציאה הריח הרע כנראה שייך למקלט כי לרוחות אין השפעה על ריחות וכיו... ובפעם הבאה לא לעשות סיאנס בלי לסגור אותו זה ממש לא טוב ולא תקין

xXx Galia xXx

New member
??????../images/Emo11.gif

אבל נאמר שאין שדים בארץ ישראל כי היא אדמת קודש...

StaffordshirE

New member
יש שדים בארץ ישראל

תשאלי כל רב והוא יגיד לך שיש. אם הוא יגיד לך שלאזה רק בשביל שתסיר דאגה מעל ליבך..

פלורי2

New member
יש.../images/Emo25.gif

ואפרופו שדים, אמונה תפלה אומרת שאם שופכים מים חמים לרצפה, זה פותח להם דרך להיכנס לבית..

StaffordshirE

New member
נשמע הזוי..נראה לי עיוותת את זה

טיפה.. לפי האמונה היהודית אם בנאדם כלשהו ישפוך מים רותחים בלילה השדים עלולים לפגוע בו מכיוון שהלילה זה הזמן שלהם והם נמצאים בכל מקום באותו הזמן אז המים הרותחים פוגעים בהם וזכותם לפגוע בנו בחזרה. יש כל מיני סיפורים על מקרים שקרו אבל לי זה נשמע הזוי כי מה בדיוק אותם רבנים שפירשו את זה מגדירים כלילה? אחרי שקיעת החמה? אני בטוח שהרבה אנשים מתקלחים בשעות כאלה בערב (7-8 בערב) עם מים חמים, לא שמעתי שקרה למישהו משהו, או שהם מתכוונים אחרי 12 בלילה? לא הגיוני, את השעות המציא האדם..אני בטוח ששדים לא פועלים לפי השעות שלנו..

GanjaGirl

New member
אתם חושבים...

שהשדים מתאימים את עצמם לפי שעון חורף ושעון קיץ? :) ולגבי העניין עם המקלט... כל המקלטים מסריחים!!!

תוכלי להרחיב קצת בנדון?

ככה אני שוטפת כלים, עם מים (רותחים מהקומקום החשמלי) על מחבת אחרי בישול חביתה ועל סירים. האם להימנע מזה? ושטיפת רצפה? יום יום אני שוטפת וגם עם מים רותחים מהדלי... איך ניתן להמנע מהזמנת שדים בדרך זו?

לא לא ...

כשהמחבת עדיין על האש ואם משפריצים מים על המחבת יש עשן קל ומעין רעש של פצפוץ, טוענים שזה מזמן שדים, אבל זו סוג של אמונה טפלה לגמרי

מפחיד

תוכלי לתת עוד טיפים בנושא? זימון השדים ובכל הקשור בבישול ובעבודות הבית, אודה לך.

פלורי2

New member
../images/Emo25.gifכנסי.../images/Emo25.gif

אני ממליצה ללכת לאותו המקום, להתנצל על ההטרדה ולסגור את הסיאנס כמו שצריך.

למעלה