סיאנס

סאונד

New member
סיאנס

שלום לכולם, אני פעם ראשונה בפורום הזה, אבל יש לי כמה ספרים בנושא מאגיה, אבל אני רוצה להעמיק כרגע בנושא הסיאנס. אז רציתי לשאול אם מישהו יכול בבקשה להסביר לי בדיוק למה זה נועד (מכאן מתחילים לא? :)) ואיך מבצעים את הסיאנס עצמו. תודה רבה :)

holy_sheep

New member
למה סיאנס זה דבר לא נחמד...

יש המווון סיבות... אם את לא מעניקה מספיק (כבוד, קורבן, וכו´) לישות מסויימת- כמובן משהו שהיא רוצה- את עלולה להסתבך ובגדול! היו כבר מקרים (נפט´יס אני לא יכולה לתת יום ושעה מדוייקים או אפילו שמות- ואם את רוצה- תטילי ספק בשמחה) שבנאדם יצא בגלל פחד או משהו אחר מהחדר- והישות/רוח/ תקראי-לזה-אך-שאת-רוצה לא היתה מרוצה מזה- והבנאדם "נענש"- לא, לא כמו עונש בכיתה.. הבנאדם עבר תאונת דרכים או אירוע מוחי.. או שבסתם היה לו דכאון אחרי זה... אבל אלא סיבות למה לא כדאי לעשות סיאנס מבחינתך... יש ברה האומרת שינם 7 מדורים (לגיהנום?! לא לזה אני מתכוונת...) שאותם צריכה כל נשמה לעבור. כל "מדרגה" כזאת לוקח הרבה זמן לעבור... כמובן שלא מדובר כאן במושגים של זמן בכלל... תתארי לעצמך חתכי נייר בכל הגו בזמן של אינסוף... לא נעים!!! בכל אופן, הנשמה צריכה לעבור 7 כאלה כדי להתקבל לשער הגדול שבשמיים שם למעלה... (אולי הדרך למטה קלה יותר... אין לי מושג) לפי התפיסה הזאת (והזאת בלבד!!!) כאשר עושים סיאנס את בעצם מורידה את הנשמה מהמדור אליו היא הצליחה להגיע (אחרי סבל רב) ובכך את יכולה הלכעיס אותה קצת (אפשר להבין אותה...). זה דבר נורא לא נחמד לעשות לנשמה מסכנונה שמתה. דבר נוסף הוא השטן (כן, בזמן האחרון אני משום מה מזכירה אותו כל הזמן...) הוא נורא אוהב לבוא לסיאנסים... הוא עולה, ולא הולך. ולפני שהוא הולך אסור לצאת מהחדר.. צריך לחכות עד שהוא יואיל בטובו ללכת... כי הוא גם נוטה להיות לא נחמד כשלאח ולקים לו מספיק כבוד... אלו הן שתי סברות שאני שמעתי... אני פשוט לא מתעסקת בזה- כך שאני לא מדברת מנסיון. יש כאן אחד שיש לו סברה שלמה על הסיאנס- שזהו בעצם תת מודע קולקטיבי- ובסיאנס מדברים עם התת מודע של האנשים הנמצאים בחדר.. ואת העתיד אפשר לדעת כי הם בעצמם יודעים את העתיד... תקראי בעץ למטה אם זה מעניין אותך... כבשה קדושה (קצת זיוני שכל מעולם לא פגעו באיש)

סאונד

New member
אההה...

אני זכר... אז לא הבנתי למה את ממשיכה לכתוב בלשון נקבה :) אבל לא נורא, בכל זאת עזרת לי מאוד, ולשם שינוי, יפה סוף סוף לראות בנות שעוסקות בזה (ואני לא מדבר על סיאנס... אלא על מאגיה בכלליות) - כולנו צריכים קצת מגע נשי פה ושם (זה נשמע יותר נורמלי באנגלית :)) קראתי את מה שבומברמן כתב למטה וזה מאוד מעניין אבל חסר לי הבסיס כדי להבין למה הכוונה. כי אני לא יודע אפילו מה עושים בסיאנס רגיל, חוץ ממה שכולם חושבים שזה - להעלאת רוחות או WHATEVER :) אז אם מישהו בבקשה יכול לתת לי לינק או הסבר בסיסי על סיאנסים - אני אשמח מאוד.

nepthys

New member
ושוב אני אומרת-

דברים לא נכונים מבחינתי שאנשים אומרים לי, מפריעים לי רק כאשר הם נאמרים בזלזול כלפי בגלל החוסר אמונה שלי. ולכן, אין לך סיבה להתגונן בפני..:) רק התנגדות אחת שלא עברנו עליה כבר, ואחת שהיא גם די משמעותית לטיעון אחד שהיה לך - למה לשטן לטרוח להופיע בפני כל ילד בן 5 שקנה לוח אואיגי´?

holy_sheep

New member
לגבי ילדים בני חמש...

נפט´יס.. ברצינות... שתינו יודעות שילדים בני חמש רק לומדים קרוא וכתוב.. ולכן לא יתעסקו עם רוחות/נשמות/ישויות שיזיזו את הכוס או מחוגה שלהם כל כך מהר- הם לא יספיקו לקרוא. אבל עכשיו ברצינות (או שלא...) לשטן יש אנטרס להופיע בפני הרבה אנשים... זה לא שיש לו משהו אחר לעשות... או שיכול להיות שאני טועה... הוא מפיק תועלת מלהציק לבני תמותה טיפשים. ואם זה לא השטן שיעשה את זה אז סתם דימון (ואם לא שימון אז סתם ישות רעה) יבוא לסיאנס ולא ילך... יותר טוב? ישויות שחורות (דימונים???) אכן נוטות "להתקע ולהציק" לילדים בני 15 שמתלהבים מהסיאנס... וכאלה שמבינים קצת יותר- עדיין נתקלים בחשש של העלאת "ישויות נודניקיות"... אז... אם לא יודעים מה עושים -לא לעשות! (כנ"ל לגבי עוגות לא בחושות- שרפתי אחת כזאת...) כבשה קדושה

shabaz

New member
לא....

אני מכיר מנזר (חבל שהוא נהרס...אני עדיין עצוב מזה שהסינים ה#$%&$%^ החריבו אותו) שילדים מגיל 5 מתחילים ללמוד שם ולעשות טכניקות ושטויות

nepthys

New member
על ילדים בני 5

זה פשוט ביטוי, את לא צריכה לקחת כל דבר בצורה שכזו. ושוב אני שואלת - למה שיישות תעשה כזה דבר? נתחיל מההתחלה - למה את מאמינה שהיישויות קיימות? מה הן עושות לדעתך? והאם יש להן זמן להשתעשע בכל אדם בן 15 עם לוח אואיג´ה?

holy_sheep

New member
סיאנס- הבסיס המוכר לכל

דף (לוח עץ עם שם מוזר שנפט´יס הזכירה באחת ההודעות) עם כל 24 האותיות + כן ולא. צריך כוס או מחוגה או דברים דומים שלא עולים לי בראש. חדר אטום (לא בדלל המלחמה בגלל ההורים והטלפון) רצוי עם תאורה עמומה- בדר"כ נרות. את הפרטים הקטנים אני לא יודעת... אם צריך סירקיל או הזרמת אנרגיות אנא-עראף.. אני בטוחה שמשהו אחר יכול לתרום כאן את הפרטים הקטנים- אם נחוץ! מכוון שהבהרנו שזה מסוכן ואף אחד לא יעשה את זה- אני מניחה שהפרטים לא נחוצים... קוראים לישות מסויימת (יש כאלה שקוראים לשנמה מסויימת אם הם יכולים) והיא מגיע.. מכריזה שהיא שם (פשוט שואלים "את פה?"). ואז שואלים אותה שאלות... יש סברות שאומרות שאסור לשאול על העתיד או על הסביה שהנשמה מתה.. ואז צריך לבקש ממנה ללכת בסוף ולחכות עד שהיא הולתכ- כי אסור לעזוב את החדר כשאר הישות/רוח נמאת עדיין בו!!! אסור! וזהו הכל אני חוזרת: זוהי אחת הסברות! יכול להיות שההסבר על התת מודע יותר נכון, אני לא מדברת מתוך נסיון אלא שנשאלה שאלה וראיתי לנכון לנדב מידע כתשובה. אין אמת אבסולוטית... ובמקרה הזה אין עובדות מוכחות... כבשה קדושה

cybercorp1

New member
אוייג´ה?

נראה לי שאתה מדבר על לוח אוייג´ה , אגב שטן? , 100 אחוז מהפעמים זה רוח מתחזה לשטן או בעצם שד , וזה ממש לא קשור ללוח סיאנסים שהוא כלי תקשור בלי כל הנרות והחארטה , מצ"ב האתר של גליה ילדה מתוקה שסבלה מפיגור שיכלי שמתקשרת עם הנשמה שלה , היא כבר לא איתנו לצערי , והייתי אפילו מוכן ללכת במקומה , מתוקה שכזאת.

למעלה