סיאנס

salingre

New member
סיאנס

שלום. בעבר הייתי עורך סיאנסים עם חבריי רק בשביל השעשוע.. אף פעם לא קרה משהו מיוחד. עכשיו אני לומד מאגיה ומיסטיקה וברצוני לנסות שוב לערוך סיאנס עם לוח. מכיוון שאף פעם זה לא בדיוק היצליח לי אודה לכם מאוד אם תסבירו לי כיצד מכינים את הלוח וכיצד עורכים את הסיאנס (סיאנס לבד ,רק אני בלי אנשים) בברכה ותודה אורי

sofish7

New member
כנס...הסבר...

חשוב ביותר לפני שמתחילים את הביצוע: לפי התורה והדת היהודית אסור באופן מוחלט לעשות סיאנס כל הדתות אוסרות את זה וזה דבר לא מקובל לפי כל הדתות בעולם. לסיאנס עדיף 4 אנשים או 6 לסיאנס צריך לוח סיאנס זה לוח שיש עליו את כול האותיות בעברית ומספרים מ1 עד 9. בלוח צריך גם שיהיה כתוב בצד אחד שלו כן, ובצד השני של הלוח שיהיה כתוב לא. (לא חשוב הסדר של הצדדים) ובתחתית הלוח צריך להיות כתוב יציאה. את הלוח אפשר לעשות על דף גדול או שאפשר לקנות אותו בחנות. אז יושבים מסביב ללוח עם כוס ומניחים את הכוס על נקודת המוצא של הלוח. ומדליקים שתי נרות באותו צבע. עדיף על פמוטים גבוהים. ושהחדר יהיה חשוך מאוד האור היחיד שיהיה בחדר צריך להיות האור של הנרות. חשוב מאוד: שאף אחד לא יכנס לחדר בזמן הסיאנס, אם הסיאנס נעשה בחדר עם דלת אז שהדלת תיהיה נעולה. לאחר שכולם מוכנים מניחים את היידים על הכוס ועושים מדיטציה צריך שכול הידיים של המשתתפים יהיו על הכוס יד על יד. אחד מן המשתתפים צריך לשבת בצד ולא להשתתף בסיאנס הוא זה שצריך לכתוב את האותיות שהכוס תזוז עליהם במשך הסיאנס. לאחר כמה דקות פותחים את העיינים לא עוזבים את הכוס משאירים את הידיים על הכוס אבל משחררים את אחיזת היד מהכוס (הכוס צריכה להיות הפוכה) ואז מגיע הרגע בו מתחילים לקרוא לרוח. אחד המשתתפים אומר"אני מבקש את העלאת הרוח (אומרים את השם של הרוח) " אם אין לכם מישהו ספציפי שאתם רוצים לעלות אז אתם אומרים "האם יש איתנו משהו?" לאחר כמה דקות שאומרים את אותו משפט כמה וכמה פעמים הכוס צריכה לזוז אל אות מסוימת ואז המשתתף שיושב בצד צריך לרשום את כול האותיות שהכוס נמצאת עליהם ואז מתחילים לשאול את מה שאתם רוצים. איך מסימים את הסיאנס? אם שאלתם כבר את כול השאלות ואין לכם עוד מה לשאול וסיימתם לעשות את מטרת הסיאנס אז עכשיו מגיע השלב החשוב והמסוכן בסיאנס. בסיום הסיאנס אתם מברכים את הנשמות לברכת שלום ומודים לנשמות על שהופיעו ונפרדים מהם בצורה יפה, חשוב מאוד לא לצחוק בסוף הסיאנס. מחזירים את הכוס לנקודת המוצא. אם הכוס לא חזרה לבד אז משחררים את הכוס ומכבים את הנרות ויוצאים מהחדר. חשוב ביותר! אם מישהו מרגיש ריח רע או מכות קלות בראש או בגוף מייד אבל מייד חובה להפסיק את הסיאנס. אם אתם מרגישים רוח או כיסא זז או משהו עף, רעש מוזר אז תדעו שיש רוחות בסביבה ועכשו אתם צריכים רק לשאול אותם שאלות. זה מאוד מאוד מסוכן לכן אסור שמישהו שלא מבין בזה יעשה את זה אסור גם לעשות את זה לבד יש בזה סכנות מאוד גדולות לכן חשבו פעמיים לפני שאתם מתכננים לעשות סיאנס. בהצלחה

ב א ר ו ש

New member
סופי..

הרבה זמן לא שמעתי ממך, מה שלומך?

sofish7

New member
בארוש בארוששש...=]

הכל מצויין התגעגעתי חח מה איתך?

batel15

New member
שאלה....

אם אסור לפי כל הדתות לעשות סיאנס ואם זה ממש מפריע לרוח שקוראים לה אז למה היא באה בכלל??? ועוד אחת.. מה בדיוק אבל בדיוק ההבדל בין רוח לנשמה..? את זה לובנתי... ואיך קורה שיש רוחות לפעמים באזור גם כשלא קוראים להם? בתאל.. ואיפה כולם??? נעלמתי לכמה חודשים ועכשיו אני לא מזהה אפחד כאן!! אהה ועוד משו... אם מישו עונה לי אז שלא יהיה ארוך....

Darkenes sky

New member
אמממ...

רוח ונשמה בעיקרון זה אותו הדבר.. אם כבר אז ישנו הבדל בין שד לנשמה...ואותו אני לא יודעת. רוחות הן נשמות חסרות מנוחה...אין להן מנוח...עקב משהו זה או אחר אשר התרחש בחהיותם חיות.. הן לא יוכלו לעבור לעולם שלמעלה (גיהנום, גן עדן) עד אשר ימצאו פיתרון לאי מנוחתם. בדר"כ אלו אנשים שהתאבדו (אנשים שמתאבדים לא עוברים לגן עדן או לגיהנום!! זה עונשם) אנשים שנרצחו (לפעמים) דברים כאלו. לגבי השאלה הראשונה...שאלה ממש טובה..אולי הסיאנס מחייב אותה לבוא בצורה כלשהי וזה לא נתון לשיקולה...אין לי מושג.. ואני המישהו שענה לך...'צטערת אם זה ארוך...בעעע=\

FallenStar

New member
אני אישית לא מסכימה איתך..

נשמה זאת נשמה של בן אדם זה בן אדם.. ורוח מבחינתי הוא שריד אסטרלי של בן אדם (לא הבן אדם עצמו) הממ קראתי על כך איפשהו.. אבל ניראה לי שיש הרבה גירסאות לדברים כאילה ואתה בוחר במה להאמין.

Darkenes sky

New member
אממ..

אבל...כל הרוחות...בכמעט כל המקרים...הן רוחות שהיו פעם חיים על כדור הארץ (בני אדם). למשל ישנם ארמונות רדופים...ע"י רוחות של בני הבית...בעעע=\

קיים איסור לעשות סיאנס כי,,,

האיסור נובע מתוך הגנה על האדם האנושי עצמו, שלא יתחרפן מימה שיגלה... והרוחות בלאו הכי נימצאות , והם רק מחכות שמישהו יתגרה בהן [הרעות], והטובות עשויות לעזור בעיצה טובה או להגן מפני הרוחות הרעות הסיאנס הוא הגישור בין שתי העולמות, והוא עוזר לטוב או לרע להתקיים, ונכון, מה שאמרה "אחותי",[למעלה,], הרוח והנשמה זה אותו דבר, והשדים הם כינוי לרוח [או נשמה] שמשרתים את השטן, בחדר בכלל יש מצב לרוח רעה או טובה או שתיהן ביחד[בגלל זה 'שואלים בסיאנס "מי נמצא איתנו בחדר?"] ושהנשמה אינה מוכרת או רצויה ניפרדים ממנה ומהר בתודה, לפעמים הרוח הרעה מנצלת את ההזדמנות של הסיאנס וגורמת לנזקים לאותו אדם מקוה שלא שברתם את הראש והשיניים יותר מידי,,, זהו כתבתי הרבה ביי

ועוד משהו למחשבה:...המזוזות...

שעליהם כתוב שדי,שומר דלתות ישראל חשבתם מימי ישמרו??? כן כן מהרוחות הרעות ,, ואני אומרת גם מאנשים רעים ויש כאלה לדאבוני...

g4life

New member
בסודות נעולים

(הסרט), שמו על מפתן הדלת מן אפר כזה.. שמונע מאנשים שמנסים לפגוע בך להכנס.. , שטויות? אולי..

batel15

New member
...

מה עוש רוחות לרעות?? ומזתומרת בדיוק??? ומזתומרת בדיוק רעש לבן??

אפשר, אבל זה נדיר מאוד...זה..

תלוי באנרגיות של אותו אדם, כמו שיש אנשים שהם טראנס מדיה[שיכולים להכיל בגופם את הנשמה של מישהו אחר שמת]ובאותה ההזדמנות נישמת שלהם מרחפת באויר,,, אני מכירה באופן אישי מישהו כזה.

FallenStar

New member
פעם ריאשונה שאני שומעת על דבר כזה..

איך ביכלל מגלים את זה? אים את יכולה אז תוסיפי עוד פרטים בבקשה.

למעלה