סיאנס

Swicca

New member
תפנה לפורום "רוחות והעולם הבא" >_>

יש שם יותר מידי שירשורים על סיאנס. אישית זה לא רע לעשות סיאנס , וזה גם פשוט מאוד , אבל אתה לא תקבל מזה הרבה ולרוב הרוחות יגידו כל דבר שרק תרצה לשמוע , רק בשביל שתישאר איתן ותמשיך בבזבוז הזמן הזה (לרוב). אני לא יודע עם יש בכך סכנות כי מעולם לא קרה לי דבר כשעסקתי בזה ועשיתי את זה די הרבה עד שכבר נמאס לי מכל העניין. עכשיו זה הפך למשהו שאני עושה מידי פעם עם חברים סקרנים. בכל מקרה אין לך סיבה לעשות את זה אבל מצד שני גם עם כן אני לא חושב שיקרה לך שום דבר אלא עם כן אתה מהילדים האלו שאיך שרואים חתול שחור בורחים לכיוון השני ויורקים כמה שיותר פעמים. אניוואי אין שיטה באמת לעשות את זה מה שצריך זה אמונה , כי כמו במאגיה וכמו בדת עם לא תאמין דבר לא יקרה , זה כמו עם כישוף עם סתם תגיד את המילים בלי לדעת כלום הדבר היחיד שמקסימום יקרה זה שאתה תמצא את עצמך עומד שם ודבר לא השתנה. ארג טוב לא משנה , אין לי ממש כוח להמשיך להסביר , כבר כמעט 6 בבוקר. בוקר טוב כולם ! *מרגיש סחרחורת איומה .. ואז נזכר שעוד יום והולכים לב"ס* -_-'

Bartal j

New member
סתכל אתה רוצה לעשות סיאנס?

אתה מודע לסכנות ולא אכפת לך משום דבר נכון? אז בסבבה אתה בנאדם בוגר נכון ואם אתה מודע לסיכונים ומוכן לזה נפשית אז למה לא? אני לא אומר דיעה אישית שלי למרות שאני נגד זה אבל שוב זה ההחלטה שלך ,רק אל תאמר אחר כך שאף אחד לא הזהיר אותך . .הרי לא משנה מה שנגיד לך וכמה שננסה להסביר לך ,חבל באמת על השורות שלנו , כי בכל זאת תמצא חומר ותעשה את הסיאנס בעזרתנו או בלעדינו נכון? אז בשביל מה שסתם תחפש ותתענה הנה חסכתי לך את הטירחה ונתתי לך שני מאמרים שעוסקים בזה ובהשלכות של זה ,כדי שלפחות תוכל לעשות את זה באופן בטוח ונבון אז המלצה שלי : תקרא טוב טוב ,ואז תחליט מה כדאי לך לעשות אני מקווה שתחליט החלטה נכונה ונבונה .. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=502&art_id=7 וזה מאמר שרשום שנלקח מהפורום הזה באישור לפורום: "רוחות והעולם הבא" ופשוט העתקתי את כל המאמר בשיבלך כי משום מה לא הצלחתי להדביק את הקישור אז הנה לך: הסיאנס- סיאנס היא הפעילות המאגית העממית והמפורסמת ביותר מאחר והיא דבר הנחשב לנקרומנסיה (התחום שהכי מושך אנשים למאגיה) אך עדיין פשוטה ביותר. קצת על מנת לסדר מחשבות וליישר קו: מדובר באמצעי לא מדוייק לתקשור עם שרידים אסטרלים של אנשים אחרים (לאו דווקא מתים). כמו בפעילות מאגית רגילה, עצם המחשבה שמשהו רע יכול לקרוא פותחת את הסיכוי שמשהו רע יקרה ועל כן חשוב לזכור כמה דברים: מדובר על שריד אסטרלי. לא רוח ולא שד ולא כלום. שריד אסטרלי כשמו כן הוא. שריד. רוח, במקרה זה, זה רק כינוי. הוא לא יכול לעשות לכם כלום כמו שאתם לא יכולים לעשות לו כלום. המחשבה שלכם (המודע והתת-מודע) היא הדבר אשר נותנת לו כח וצורה. מדובר על טכס מאגי לכל דבר ועל כן לתת מודע יש חלק קריטי בנושא. השריד הוא העתק של האדם, ועפ הזימון הוא יכול להיות כפי שהאדם היה בשנייה שלפני מותו, בשנה לפני מותו או בגיל 6. אפשר לשחזר את האדם בכל רגע ובכל זמן נתון שבו האדם המקורי היה. לא מומלץ לעשות סיאנס עם אנשים לא מיומנים מאחר וכמו בטכס מאגי נפתח ערוץ תקשורת אסטרלי בין כל המשתתפים ומספיק אחד שידמיין לעצמו איך הרוח הורגת או פוגעת במשתתפים בכדי לגרום לתוצאות לא נעימות (שוב, המחשבה של המשתתפים היא הדבר הנותן צורה וכח לשריד). השריד לא ידע תשובות לגבי החיים אחרי המוות. הוא לא האדם המזומן עצמו ועל כן הוא לא זה שממש נהרג. סיאנס הוא אמצעי לא מדוייק משתי סיבות: א. המידע של השריד מחובר לכל המידע האחר במישור האסטרלי. עפ רב לשריד תהיה נטייה להגיד את פיסת המידע הרווחת מאשר את הנכונה. ב. השריד מושפע ממחשבות המשתתפים ועל כן עשוי לתת את התשובה הרצויה במקום את הנכונה (בייחוד כשמזמנים שריד שקשורים אליו רגשית). נקודה נוספת אחרי קריאת חלק מההודעות בפורום: כל הפחדים הם פסיכולוגיים, אך הם כן מעניקים כח לשריד. חשוב לגשת לסיאנס נקיים מפחד, עם הידע (ודגש על ידע לעומת מחשבה) שאתם השולטים. אתם קובעים הכל. השריד כלי תקשורת ובתור כזה הוא לא יכול לעשות לכם יותר נזק מטלפון רגיל. הפחד שלכם ממנו נותן לו את הכח לבצע יותר. לדוגמא: אתם מפחדים שאם לא תסגרו את הסיאנס הוא לא יעלם, אך אמונה זו היא בדיוק הדבר הנותן לו כח להשאר בגלל שלא סגרו את הסיאנס כלל או כמו שצריך. אגב, זו הסיבה שאסור לעשות סיאנס עם לא מיומנים שמוחם מלא באמונות טפלות (כעקרון אפשר, אבל אסור להם להשתתף פיסית ואסור לכם להאמין, עפ האמונה השטותית הנפוצה, שמי שלא משתתף פיסית אך עדיין צופה יכול להפגע). ~נלקח באישור מפורום מאגיה וכישוף~ שלך: בר

IBP1

New member
בתור מדיום אני לא ממליץ להטריד את

המתים ללא ידע ויכולת להגן על עצמך.

ToryMaster

New member
חחחח

זה כלכך משעשע אותי שבינתיים אני אפילו לא אמחק את זה

IBP1

New member
הסבר.

הסיאנס הוא תופעה אשר יכולה להוות מסע נהדר להסברת כל המתרחש ביקום. אך ישנם אנשים בעלי רגישות מסויימת.אני לא אומר שזה לא מתאים לכל אחד. אני אומר שכדאי להכין את עצמך לתופעות שיקפיאו אותך .כמו שאצלו רעד השולחן באמצע הסיאנס והכוס התנפצה יחד עם תמונה.והוא מרוב פחד התחרפן לו השכל.

IBP1

New member
לא הגנות של כישוף או איזור מוגן

אני לא מתכוון בצורה הזאת ואני לא מתכוון ללוחות.מישהו פעם ראה לדוגמא מה קורה באמצע סיאנס? אני מדבר מבחינה נפשית.חבר טוב שלי שניסה ,השתגע באמצע סיאנס.על כן אני הפסקתי.

למעלה