סיאנס

קייסי

New member
סיאנס

אוקי אני יודעת שרובכם מתנגדים לעשיית סיאנסים אבל- איך מבצאים סיאנס? טם יש לכם חוויות- אתם מוזמנים לספר בהרחבה... בבקשה תעזרו לי אני חייבת לדבר עם מישהו

אמבר m

New member
אם את נחושה בדעתך...

חומרים: 4 נרות המסמלות כל אלמנט... (עדיף בצבעים שונים) לוח ועליו כתוב כל ה- abc לפי הסדר כוס מזכוכית ****עדיף לעשות סיאנסים עם מישהו שכבר מנוסה או לא לעשות בכלל!**** התהליך: שימי את ארבעת הנרות בכל קודקוד של שולחן (מרובע-חשוב) הדליקי את הנרות, שימי את הלוח באמצע השולחן ועל האות a שימי את הכוס המציאי לחש להבאת רוחות מן העבר... ולפני שאת מתחילה המציאי לחש גם כדי להחזיר את הרוח למקומה!!! תשימי את אחד האצבעות שלך על הכוס ותקראי לרוח שרצית לזמן... חשוב שהיד שלך תיהיה רפויה בכדי שהרוח תוכל להזיז את הכוס! תשאלי שאלות או שתיתני לרוח לדבר ! אם את בטוחה שזה מה שאת רוצה לעשות תנסי את שיטה זו, היא לקוחה מתוך ספר שאיני זוכרת את שמו כרגע, אך מפני שאני לא עושה סיאנסים אני לא יכולה להגיד לך בוודאות שהסיאנס יצליח!

Flame

New member
אמבר את ערה?

חשבתי שאת יושנת עוד

אמבר m

New member
../images/Emo1.gif ../images/Emo25.gif

לא , לא יכולתי לישון...תתקשרי אלי... תבואי אלי לבריכה!!!!

Flame

New member
מחשבה שהעלתי...

אני לא יודע מה הסיבה לכך שאת שואלת את השאלה הזאת אבל אני מניח שאולי כבר עשית סיאנס ואולי לא הצלחת לההחזיר את מה ששיחררת? (סתם מחשבה שהעלתי,לפי צורת ההודעה) מאחד ששואל

למעלה