סיאנס

discogs

New member
סיאנס

חברה שלי אמרה לי שהיא עשתה סיאנס בטורקיה, וזה מאד מעניין אותי. ביקשתי ממנה לעשות איתה, אך היא אומרת שזה מסוכן. למה זה מסוכן? איך עושים סיאנס? חברה שלי אמרה לי שלוקחים מפתח ותולים אותו, ולוקחים ספר תנ"ך וסוגרים את כל החלונות והמראות כדי שהרוח לא תתנגש ותתרגז. זה נכון? למי שיודע, אפשר לעלות רוח מסוימת?

החברה שלך צודקת..

לפי מה שאת מספרת היא עשתה עם ספר תנך(דיברו על זה פה לפני כמה זמן)ויצאה בשלום שיהיה לה לבריאות אבל בכללי ממש לא כדאי כי באות לך כל מיני רוחות רעות. שלך חנה גונן

I am a freak

New member
למיטב ידיעתי....

החברה של שרלטנית גמורה. כסמליות, חייבים להשאיר פתח (חלון) כדי שממנו הרוח תיכנס. ועד כמה שידוע לי- אין שום קשר למראות ולחלונות... מי יודע|| אולי מישהו יתקן אותי
[בבקשה מכם] אפשר לעלות רוח מסויימת, אבל, כנראה שלא בדרך שבה חברה שלך "העלתה" יום נעים ושבת שלום, הפריק.

זאבונת9

New member
סיאנסים

כשאדם מן השורה מעלה רוח בלי ידע ונסיון, הוא מעלה רוחות מספרות נמוכות יותר. אלו רוחות שעלו רק לא מזמן, והן עדיין לרוב "מבולבלות", והעלאתן מבלבלת אותן יותר ומפרה את מנוחתן...

I am a freak

New member
../images/Emo127.gif

אני חייב להסכים ולחזק את דעתך, ישנם כמה רבדים (מישורים) שמו נמצאות היישויות. רוחות מהרבד הנמוך אלו לרוב היישויות שאדם נורמלי, בלי ניסיון, מעלה בעת סיאנס. תודה על התגובה, הפריק.

faith2

New member
מה שהיא עשתה זהו...

משהו טיפ טיפה שונה מסיאנס רגיל...זה לדבר עם רוח משה. אאמממ,,, אמרו לפניי שזה מאוד מסוכן לחסרי ניסיון וכמובן גם לבעלי ניסיון. אישית אני לא ממליצה בכלל על סיאנס- אין להפריע למנוחת המתים.

למעלה