סיאנס

GMjoy

New member
סיאנס

ראיתי כמה סרטונים שנעשו בהם סיאנסים, וזה האמת דבר מעניין, ומפחיד חח רותי, מה דעתך לגבי העניין הזה ? חברה של אמא שלי גם סיפרה, שהיא ומשפחתה עשו סיאנס בביתה. האם זה טוב לעשות בבית שלך? והאם זה טוב לגבי הנשמה שמזמנים ?

well being

New member
לא חמודה, בשום פנים ואופן

זה לא בריא כי את מזמנת יישויות מרמה נמוכה של הבריאה ואין לך שום אפשרות לדעת מה מגיע אלייך-ובד"כ זה גם לא בא בטוב אם את מעוניינת ליצור קשר עם העולם שמעבר אז יש דרכים טובות יותר

GMjoy

New member
אני זכר../images/Emo6.gif ותודה על התגובה

אני מתעניין לא מרצון לעשות סיאנס - אני מפחד ולא מעוניין בזה, למרות הסקרנות של זה :) חשבתי שאפשר לזמן נגיד קרובים או משהו... אני גם הבנתי שזה יכול להשאיר את הישות או הרוח בתוך הבית, וזה דבר רע!!!

GMjoy

New member
כן יש עוד - הנה:

סיאנס 1 - בבית של מישהו סיאנס 2 - בשידור חי ככה זה כשמשעמם לאנשים

רותי 11

New member
GMjoy חמודי להרחק מזה כמו מאש

רק דברים שליליים יכולים לקרות מזה ואגב לא יגיעו קרובי משפחה, מגיעות נשמות תועות שנמצאות קרוב לכדור הארץ נשמות שסירבו לעזוב את האזור ומנסות לחזור לכאן בדרך הקצרה ביותר, הן שקריות והן לא נותנות מידע אמין הן בהחלט יכולות לתת מידע שאתה תרצה לשמוע אבל בטוח לא יגיע הסבא או הדוד, אין להן בעיה לשלוף מידע, וכן יש סכנה שכאשר עושים סיאנס אותה נשמה נתקעת בבית וגרוע מכך יכול לקרות מצב של דיבוק.

GMjoy

New member
או-אה...חששתי מתגובה כזאת...

אני בשום אופן לא אעשה זאת, זה אפילו לא עושה לי נעים לחשוב על זה. אהה אז זה נשמות כאלה... אנ זוכר שאחרי שנת 2009, אני שאלתי חברה של אמא שלי איך היא חגגה את פתיחת השנה החדשה, והיא אמרה שהיה נורא כייף, והם אפילו עשו פעילות סיאנס בביתם, ושוחחו עם יישות... אני הוזמנתי, אבל לא הכלתי לשם, כי זה הרגיש לא בטוב אצלי. תודה לך על התגובה:)

למעלה