סיאנס

snurf

New member
סיאנס

היי! קוראים לי רעות, אני מעוניינת לעשות סיאנס אבל אין לי מושג איך, אף פעם לא הייתי בסיאנס ואני גם לא מכירה מישהו שהיה. אם יש מישהו שיוכל לעזור לי אני אשמח.. בתודה רעות

שלום רעות../images/Emo13.gif

קודם כל, סיאנס זה לא דבר מומלץ. לפני שאת עושה משהו אני ממליצה לקרוא את הטאגליין על הסיאנס... אחר כך את יכולה לחפור בארכיון, אני בטוחה שתמצאי משהו שיתאים לך ויעזור לך:) ירדן

ניק1

New member
אז זה הולך ככה...

תקחי בריסטול ותירשמי עליו את כל אותיות האל"ף בי"ת, מספרים מ 0-9 ובשני קצוות שונות של הלוח תירשמי כניסה ויציאה, ובמרכז הלוח סמני עיגול ותיזכרי לא לעשות סיאנס במקום סגור! ואים כבר את עושה את הסיאנס בתוך מיבנה אז תידאגי להשאיר חלון/דלת פתוחים צריך להסיר שעונים, מישקפי ראיה,מראות וכל דבר שיש לו הישתקפות! את צריכה להכין 3 נרות עדיף לבן. תניחי את הבריסטול באמצע החדר(על העיגול תניחי כוס מפלסטיק/קלקר, כל כוס שאין לה הישתקפות)הניחי נר אחד איפה שכתוב כניסה, ואחד על היציאה, ואחד באמצע של הלוח (למיקרה שאחד הנרות יכבה, תמהרי להדליק אותו). כשהנר של הכניסה ניכבה אז הרוח ניכנסה, אלא אים כן היא נותנת סימן אחר.. וכשהנר של היציאה ניכבה, אז הרוח יצאה, אים לא סימן שהיא משקרת, במיקרה כזה תבקשי מימנה סיום שיחה יפה... אפשר לשבת במעגל עד 6! כל אחד חייב לדבר במהלך הסיאנס! אחד מהמישתתפים צריך לבקש את העלאת הרוח המסוימת(אני רוצה לבקש את העלאת הרוח_)אחרי שהנציג ביקש את העלאה הוא האחד שצריך לבקש את סיום השיחה. כלם צרכים לתת ידיים ולאגיד": 3 פעמים סיאנס. הנציג צריך לבקש סימן מהרוח ואז הכל מתחיל...... מותר להעלות רוח רק מהיבשת שלך! אסור לשאול שאלות מתוחכמות או ליצחוק! אחרי שמסיימים את הסיאנס צריך לשמיד את הבריסטול! ועדיף לישון עים חלונות סגורים... בהצלחה..

קציצון

New member
לניק בתור אחד שכבר עשה טעות וקילל

מישהו אתה עוד מלמד אנשים אחרים לעשות סיאנס לא עשית מספיק בלאגן לאדם אחד אתה רוצה שגם לה יהיו בעיות לפניך כתבו לה שעדיף שתלמד קודם אז אל תלך ותגיד לה בדיוק מה לעשות בלי שהיא יודעת מה היא באמת עושה זה כמו להגיד לילד בן 4 איך לחצות תכביש ולא להזהיר אותו שאם הוא יחצה באדום או לא יסתכל שמאלה וימינה יידרסו אותו

ניק1

New member
זה דבר שהיא אמורה לדעת כבר לבד..

זה דבר שהיא אמורה לדעת כבר לבד..... שכל הנוסא הזה של סיאנס וכשפים זה לא מישחק ילדים, ושעל כל דבר יש מחיר..

קציצון

New member
ציטוט מההודעה שלה

"אף פעם לא הייתי בסיאנס ואני גם לא מכירה מישהו שהיה"-מראה על ידע רב אני גם לא יודע על הסכנות שיכולות להגיע מסיאנס אולי היא רק חושבת שזה כמו בסרטים אולי היא סתם רוצה לדבר עם קרובה אני לא ממש מבין מה יכול לקרות בסיאנס אבל קראתי פה שזה ממש מסוכן אז קודם תוודא לפני שאתה עוזר כי חבל

snurf

New member
יש לי סיבה

יש לי סיבה נורא חשובה לעשות סיאנס...אחרת בכלל לא הייתי חושבת על זה. אני רוצה לנסות לדבר עם אבא שלי שנפטר לפני כמה חודשים מסרטן.. אני לא הייתי לידו בימיו האחרונים ואני מרגישה שאני חייבת לדבר איתו!! בגלל זה זה נורא חשוב לי..וגם חשוב שזה יצליח בגלל זה אני לא רוצה לעשות סיאנס לבד כי כמו שכבר כתבתי, אני לא ממש מבינה בזה ולכן אני צריכה למצוא מישהו שיוכל לעשות את זה בשבילי. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. רעות

RainBird

New member
יש לי רעיון יותר טוב תכתבי מכתב לאבא שלך לגבי כל מה שאת מרגישה ובסמהיין תשרפי את זה באש שלובתה על עצי תפוח. המכתב יתקבל על ידי המת מניסיון.

The Spirit

New member
שימי../images/Emo23.gif סיאנס כמו שראית- לא מומלץ

על פי רוב חברי הפורום, לדעתי הוא סתם משאיר צלקות ופחדים. תנסי דרכים אחרות כמו שהציעו לך ואם בכל זאת את מעוניינת לעשות סיאנס תצרי איתי קשר במסרים או באיי סי קיו.

gershon17

New member
מקורם של הסיאנסים

לפני שאת פוצחת בסיאנס, אולי כדאי שתשמעי מה המקור של השעשוע. באמצע המאה ה-19, שתי אחיות משועממות בניו יורק החליטו להשתעשע, ו"העלו באוב" רוחות רפאים. מסתבר שהן עשו את זה בצורה מספיק משכנעת, שמשכה אליהם הרבה אנשים שבאו לחזות בהופעה. לא עבר זמן רב, ו"מדיומים נוספים צצו להם פתאום. בסוף המאה ה-19 שתי האחיות הודו שהן עשו היה טריק קוסמים פשוט, אבל אז כבר היה מאוחר מדי. עדר גדול של מאמינים שנוצר מאז לא קיבל את העובדה שהמייסדות (והן המייסדות) היו שרלטניות, והעדיף את ההסבר המופרך שהסיאנסים אמיתיים, והשקר הוא רק בהודאה. כנראה שזה היה בתקופה שלאוקאם עוד לא היה זקן. לאחיות קראו מגי וקייטי פוקס, והן אשמות בגרירת חלק גדול מהאנושות לטיפשות וחושך. אם תרצי אני אוכל להפנות אותך לאתרים שיראו לך איך בדיוק עושים סיאנס, כולל איך מייצרים רוחות שמסתובבות ברחבי הבית, ובעיקר איך מרוויחים מזה כסף על גבם של טיפשים.

adam_a

New member
לא מדוייק

תרבויות פאגניות עתיקות השתמשו רבות בסיאנסים בכדי להתקשר לעולם המתים. בדר"כ שמאן השבט היה נכנס למצב של טרנס/אקסטזה ועובר ל"צד השני" ובו הוא היה מקבל תשובות לשאלותיו או שאלות השבט, או לחלופין הוא היה מזמן רוחות של חיות ולפעמים אף בני-אדם (למרות שלא היה הדבר נפוץ כל-כך) בכדי שיקחו חלק בטקס מסויים או יתנו לו כוחות ויראו לו את הדרך הנכונה. לכל דבר אשר נחשב ל"מיסטיקה מודרנית" יש בסיס עתיק מתרבויות עתיקות. תבדוק את הנושא, אם תרצה פנה אלי במסר אישי ואמליץ לך על ספרים שונים שעוסקים בנושא. אדם

gershon17

New member
לא, זה לא נכון

סיאנס במתכונתו כסיאנס זו המצאה חדשה יחסית. מלפני 150 שנה. טקסים כמו שאתה מתאר אכן היו (ושם הרבה יותר פשוט לפברק תקשורת עם עולם המתים, רק צריך לרטוט ואז להגיד מה ראית), אבל המתכונת החדשה של סיאנס לא רק חדשה, אלא גם מומצאת.

RainBird

New member
גם המטוטלת היא גישה חדשה וגם כל הוויקה שזה הזרם שהחזיר את הכשפים ל"אופנה" הוא חדש הכול חדש אבל מבוסס על דברים עתיקים. אגב לגבי הסיאנס, אני אישית מעדיף את האוב הישן המסורתי שזה ראש חלול מעץ שבו נכנסת הרוח ומדברת.

The Spirit

New member
וואוו! טוב, על טעם וריח אין מה....

כל אחד באמת בוחר במה להאמין ובמה לא. מנסיון אישי, אני יכול להגיד שלך שזה קיים (יש לזה הגיון מסוים שאין לי כח להסביר אותו). ואתה בדיוק מזכיר לי, את בן דוד שלי. שאלתי אותו פעם אם הוא רוצה לעשות סיאנס ביחד. הוא התחמק ושאלתי אותו אם הוא מפחד ושזה בסדר לפחד, הוא אמר שהוא לא מאמין בזה. אח"כ הוא הסביר שהוא מפחד לראות שזה אמיתי, כי אם הוא אכן יראה את זה, הוא באמת יתחיל לפחד... בסופו של דבר לא עשינו את זה, כי הבנתי אותו. אני לא אומר שאתה מפחד, אבל זה נכון באמת לא להאמין למשהו שלא ראית או חווית בכלל-אולי זה נכון לאנשים כמוך, עם ראיה מצומצמת.

למעלה