סיאנס שנערך

karyn

New member
סיאנס שנערך

אתמול ערכתי סיאנס עם חברות לאחר אסיפת מידע רחב אני בטוחה שעשינו זאת באופן הבטוח ביותר (אני לא בטוחה אם זה הפורם המתאים לשאול שאלה זאת, אם לא הפנו אותי לפורם אחר..) יצרנו קשר עם רוח בשם שרית שנולדה בשנת 1517 היא הייתה בכלא ועוד כול מיני פרטים ששאלנו עלייה... היא פתאום לקחה אותנו על עבר האותיות ואמרה במשפט מאוד מצמרמר "נגמר זעקה וזעם מפח דם" ואז אמרנו לה להמשיך והיא התחילה .. איך לומר? לחרטט הצירופי אותיות שהיא הביאה לנו לא היו הגיוניות בכלל, מה הסיבה לכך?

היה על זה שרשור לא מזמן

בטח הוא עוד נמצא למטה. מניסיוני כשעושים סיאנס זו דרך נמוכה מאד לתקשור ולכן היא גם מושכת נשמות ברמת אנרגיה יותר נמוכה, נשמות אלו מתקשות לעיתים להרכיב מילים ומשפטים ברורים כמו כן הן נהנות/ניזונות מלעורר תגובה רגשית אצל מבצעי הסיאנס. כל אחת בדרכה לעיתים הן מצמררות, מפחידות, נותנות נבואות זעם או משתטות. בכל מקרה למרות הסקרנות הרבה והריגוש שבעניין עדיף להימנע מסיאנסים כי זה מושך אל המקום ואל האנשים העושים סיאנס אנרגיות פחות גבוהות.

רותי 11

New member
מתוקה כמו שציינתי לא אחת

סיאנס זה דבר מאוד מסוכן, אפילו שלמדת ועשית מחקר הנשמות שמגיעות בזמן סיאנס אלה הן נשמות תועות ותקועות אלה לא נשמות מעולם הנשמות, לכן הן גם לא מקבלות אנרגיה מהמקור, את האנרגיה שלהן הן מנסות להשיג דרכנו בני האדם מאוד מסוכן לעשות את הדברים האלה משום שלא יודעים מה יהיו ההשלכות של זה. אני הייתי עושה טיהור לבית ועוזבת את זה, מאוד יכול להיות שאותה נשמה שהגיעה אליכן ניסתה להעביר מסר מסויים, אבל זאת נשמה תקועה, וכנראה שלא היה לה מספיק אנרגיה כדי להמשיך הלאה

רותי, נשמה צריכה אנרגיה

כדי להתקיים? גוף זקוק לאנרגיה, נשמה היא נצחית ומתקיימת בכל מקרה, לא?

רותי 11

New member
לא במקרה הזה

נשמה תועה לא מקבלת אנרגיה משום מקור היא לא מחוברת לאור

אם כך

אז האם נשמה תועה - שזה בעצם חלק נשמה שעוד לא התחבר לעצמי הגבוה - לא תקבל אנרגיה היא לא תתקיים, תמות? זה הרי לא יתכן, אז מה יקרה לה?

GMjoy

New member
איך עושים טיהור לבית?

פעם שמעתי על כמה אפשרויות...איזו שיטה את מציעה?

רותי 11

New member
תלוי לאיזה מטרה

כדי לשחרר נשמות תקועות בהחלט אי אפשר לעשות טיהור בלי אדם שיודע איך לעשות את זה, טיהור רגיל אנרגטי יש הרבה דרכים, הדרך המוכרת והמופצת ביותר זה כמובן לקחת עלי מרווה יבשה (מיובשת) ולשרוף אותה בכלי מתכת פתוח, ולטייל איתה בבית ולהגיע לכל המקומות בבית אפילו לכוכים ובטח ובטח לבוידעם, לאחר מכן מומלץ שיהיה בבית תמיד טורמלין שחור זאת אבן הקריסטל העוצמתית ביותר להגנה מפני אנרגיות שליליות אפשר לשים קעריות עם מים ומלח כדי לספוח רגשות שליליים, וכמובן נרות מאוד מומלץ משום שנרות מתעלים אנרגיה אגב הם לא מטהרים.

BABE111

New member
לפי מיטב ידיעתי לגבי סיאנסים...

סיאנס הוא דבר מסוכן שמזמין ישויות חושך ואי אפשר להיות בטוחים שאכן התיקשור בא ממקום נקי,מעבר לזה שסיאנס נוגד את הדת היהודית. בקיצור...לא רצוי להתעסק בזה!!ואת זה תאשר רותי.

למעלה