למה את מפרשת אותי../images/Emo35.gif
לא אמרת שאני אדם מצחיק, אבל- תודה. זה מחמיא לי

"
תגיד מאיפה כל הביטחון העצמי הזה שאף אחד לא יודע כלום ורק אתה מבין בהכל? כאילו... מצטערת אבל כמעט בכל הודעה שלך אתה כותב מאיפה אתה יודע איפה כתוב את מה שאתה אומר...." למה את מכניסה לי מילים לפה
את קראת באחת מההודעות שלי שאני אומר שאף אחד לא יודע כלום ורק אני מבין בהכול
וכראיה, עברי על העמוד הזה של הפורום על הודעותי ותראי בכמה מהן אני
תומך בהודעות של חברי הפורום ומצדד בהם.
ולהסבר-אני אדם שמחפש מידע, זו הנאה בשבילי. אני אוהב להרחיב את תחומי הדעת שלי ואת האופקים שלי וללמוד כמה שיותר על דברים שמעניינים אותי וגם על כאלה שלא.
כשאדם בפורום כותב הודעה מהסוג שאת כתבת, הוא מפגין דיעה/אמונה/עובדה/ידע או לא משנה מה, נכון
במקרה ומה שהציג הכותב מוכר לי, אני מנסה להוסיף על דעותיו, להרחיב, להראות את הצד השני- כי, לכל מטבע יש שני צדדים.
אבל, במקרה ואני נתקל בתוכן מסויים שלא נתקלתי בו בעבר, או בתוכן מסויים שאני לא יודע מה מקורו ותכליתו- באופן, אינטואיטיבי לגמרי, הצד שבי שמחפש מידע פורץ החוצה ומתחיל לשאול שאלות ולחקור, במטרה לשאוב עוד מידע. [את מוזמנת לדפדף בדפי הפורום ולראות שככה אני, זה לא משהו חדש.]
את מפרשת את ההתנהגות שלי בצורה לא נכונה וקופצת למסקנות- ועל זה, ממש חבל לי. במקום לקפוץ ישר ולהתגונן בהתקפה, תנסי לעצור ולנסות להבין את המניעים של האנשים- קחי את זה כטיפ לחיים- זה יעזור לך מאוד.
ועכשיו לתוכן- אמרת שאת המידע הזה שאבת ממורים רוחניים- נכון
איזה מורים רוחניים
מאיפה את יודעת שהם מורים רוחניים ולא סתם אנשים שהחליטו שתורת האנושות מונחת בכף ידם
ויותר מהכול-הם הסבירו לך בבירור למה אסור לעשות סיאנס
כי, אומנם, אני לא מורה רוחני- אבל אני יכול להסביר לך בצורה הגיונית שתתקבל על הדעת למה סיאנס לא פוגע, כל עוד משתמשים בו נכון, לא עוברים על כמה כללים ונוקטים באמצעי זהירות.
על השורה האחרונה שלך אני לא אגיב- כי לא ברור לי מה כתבת שם- וכבר הבנתי שלנסות ולפרש אותך יהיה לי קשה מאוד- אז אני רק אתנצל ואבקש הסבר מהמקור (ממך).
אני מקווה שכוונותיי הובהרו, הפריק.