סיאנס עם תנ"ך

• פותח הנושא ppuT
  • פורסם בתאריך

ppuT

New member
סיאנס עם תנ"ך

יש לי שתי שאלות 1. איך מחזיקים את המפתח? 2. הספר צריך להיות במצב מאוזן או מאונך? תודה מראש מחכה לתשובות

בדקתי את השיטה בזמנו..

ויצא לי אותן תוצאות עם ספר הזוהר...מעניין אה? את יודעת מה הבעיה? שזה יצא לי גם עם הספר "שר הטבעות" מפה אנו מסיקים שהשיטה לתקשור עם רוחות בעזרת ספר תנ"ך היא שיטה לבלבל את השכל.. חביב הקסם

ppuT

New member
וגם עוד שאלה נוספה לי....

איך אפשר לזמן רוח ספציפית בסיאנס עם ספר תנ"ך

I am a freak

New member
../images/Emo13.gif

קיבלתי תגובה שסיאנס עם ספר תנ"ך זה, בלשון המעטה- שטות. אז- אתה ממשיך להתייחס כאילו לא ענינו ושואל שאלה אחרת באותו הנושא
תחשוב על זה, הפריק. יומטוב.

ppuT

New member
אז למה?

סיאנס עם לוח זה לא שטות וסיאנס עם ספר תנך זה שטות?

I am a freak

New member
כמו שכבר הצלחת להבין מחביב הקסם

את אותו סיאנס אימתי עם תנ"ך אפשר לעשות גם עם הספר שר הטבעות וגם עם ספר היסטוריה שלי, |הגדש|אני מוכן לתת לך אותו אם אתה רוצה
למרות שהוא קצת כבד... בעיקרון, אתה פשוט מחזיק ספר עם חוט ומפתח- דבר שלא אומר כלום. התזוזה של הספר מעשית על ידך או ע"י גורמים סביבתיים [לאו דווקא (לא
) רוחות]. גם אתה אתה חושב שאתה לא זז- אתה זז, והרבה
אם תרצה, אני אעשה לך שיעור ביולוגיה קצר ואסביר לך למה כשאתה ישן אתה זז, כשאתה שוכב וכשאתה מנסה ממש ממש בכוח לא לזוז. יותר מזה, לא מתבצע כלום כלום מבחינתך- אתה לא עושה כלום מלבד להחזיק את הספר ועד כמה שיידוע לי- הרוחות צריכות אותך כדי להזיז את הספר, אין ביכולתן לעשות זאת לבד- בדיוק כמו שבסיאנס עם כוס כל המשתתפים צריכים לשים את האצבע על הכוס- כדי שתזוז. בהצלחה, הפריק.

I am a freak

New member
תסלח לבחור שכרגע קם משינת צהריים

תיקונים-
אני מוכן לתת לך אותו אם אתה רוצה
....
מעשית=נעשת
גם אתה אתה= גם אם אתה
כלום כלום= כלום
אין ביכולתן= לכן אין ביכולתן עמך הסליחה, הפריק.

s h a f a n i

New member
זה לא נכון.

בתנ"ך, למרות שאתם לא מאמינים בו. כביכול. ולא מעריכים את הכוחות שלו, יש כוחות מאגיים והיסטוריים ואנרגיות מאוד חזקות. עם זאת, סיאנס עם ספר תנ"ך הוא אחד הפחות בטוחים. מחזיקים את הספר בצורה מאוזנת. ואכן אפשר לעשות את זה עם כל ספר רק שספר תנ"ך הוא חזק ועוצמתי יותר. אולי כדי לך להתחיל עם ספר פנטזיה.

בטי בטי בם...

אני מאמין באלוהים.התנ"ך הוא אוסף סיפורים,כמובן שמצויים בו "קודים" שונים (ראה ספר-הצופן התנכ"י 1+2) אך עדיין,אין לו כוחות מאגים.אין ספר ביהודות שיש לו כוח מאגי,גם לא לספר הזוהר-התוכן שלו אולי עצמתי,אבל לא הספר עצמו.סיאנס עם ספר תנ"ך,לא תופס,מפני שעם כל ספר זה "עובד". אבל אם כבר ספר פנטזיה-קרא את "רומח הדרקון". חביב הקסם

s h a f a n i

New member
לא מדוייק.

לספר התנ"ך יש כוחות מאגיים מדהימים מכיוון שאנשים השקיעו את החיים שלהם, ואת האנרגיה שלהם בו, גם באמונה פאנטית, גם בכתיבה, קריאה, אומנות וכו'. האנרגיה לא הולכת לאיבוד, היא משתמרת בו. לכן יש ספרי תנ"ך הכתובים ביד שהם יותר עוצמתיים ויש כאלה מודפסים שפחות. התנ"ך השחור, למי שמכיר, הוא הספר הכי עוצמתי בסקאלת התנ"ך. אין ספק. אבל יש ממנו רק שני עותקים בעולם, כך אומרים. אתה יודע כמה אנרגיה יש בכיסא או בפסנתר עבודת יד? לא, אתה לא יודע. בגלל זה אתה מדבר עכשיו שטויות. תנסה לראות הילות, אם יש לך מספיק תאים לכך, ולך לשוק ותסתכל על פריטים ישנים. בהצלחה.

I am a freak

New member
../images/Emo36.gif

אני מצטער, אבל תוכן ההודעה שלך נשמע לי כל-כך טיפשי, אולי בגלל הבדל האמונות שלנו. כל החומרים בעולם עשויים מאנרגיות, הכול. לכן, זה נכון שבפסנתר, בכיסא ובעבודת יד יש אנרגיות- אבל מה שיותר נכון זה שכמות האנרגיות תלוי בכמות החומר. האמונה שלך דומה מאוד לאמונה של האנשים שמתפללים לגוש אבן ומצפים שיוריד להם גשם, אותו גוש אבן שרבע שעה קודם הכלב השתין עליו. ולהגנתו של חביב הקסם- אין לך מושג כמה תאים יש לו- אבל מה שבטוח שיש לו קצת יותר משלך, בגלל ששלך נהרסו כתוצאה מתהליכים ביולוגיים שונים. אם תרצי, אני אפרט. שבת שלום, הפריק.

תודה שוש,עכשיו תורי..

"לספר התנ"ך יש כוחות מאגיים מדהימים מכיוון שאנשים השקיעו את החיים שלהם, ואת האנרגיה שלהם בו, גם באמונה פאנטית, גם בכתיבה, קריאה, אומנות וכו'. האנרגיה לא הולכת לאיבוד, היא משתמרת בו. לכן יש ספרי תנ"ך הכתובים ביד שהם יותר עוצמתיים ויש כאלה מודפסים שפחות."-שטויות..אם אני אכתוב סיפור על בן אדם שכל יום עובד,הספר יהיה עוצמתי?מי שהשקיע בספר היה הכותב,וזהו. "התנ"ך השחור, למי שמכיר, הוא הספר הכי עוצמתי בסקאלת התנ"ך. אין ספק. אבל יש ממנו רק שני עותקים בעולם, כך אומרים."-לא אני לא מכיר,ספרי לנו על זה.הספר הכי עוצמתי?זה רק מראה כמה את לא מבינה ביהודות. "אתה יודע כמה אנרגיה יש בכיסא או בפסנתר עבודת יד? לא, אתה לא יודע. בגלל זה אתה מדבר עכשיו שטויות"-כן אני יודע...אין הרבה.את מבינה,העץ מת..יש בו אנרגיה,אך היא לא רבה בכלל. "תנסה לראות הילות, אם יש לך מספיק תאים לכך, ולך לשוק ותסתכל על פריטים ישנים."-אני לא "אבזבז" את הזמן שלי באימונים על ראיית הילות...וכמובן,כאשר לבטי אין מה להגיד,היא עוברת לניסיונות עלובים לפגוע בבן אדם... בטי,חזרת רק בשביל ללכת עוד פעם? חביב הקסם

I am a freak

New member
The Great Punch Line Of Yours

חחחחחחחחחחחחחח כל הכבוד על השורות האחרונות- הצלחת לגרום לי לחייך. הפריק.

s h a f a n i

New member
כן,

הייתי רוצה שתפרט. ביקשתי יפה. לא בדיוק. כל דבר בעולם מכיל בתוכו אנרגיה, אבל ככל שמשקיעים בו יותר מאנרגיה מסויימת, אם זה אנרגיה של אמונה, של עבודה פיזית או מיניות, ככה האנרגיה שיוצאת ממנו מתחזקת.

I am a freak

New member
../images/Emo36.gif

לא מדוייק, כיוון שעם הזמן כמות האנרגיה העצומה שהשקעת בחומר "תתנדף"- ובגלל זה, קמעות למשל, צריכים להיטען מחדש. כרגע הצלחת לגרום לי לתהות בנוגע לעובדה שאת "רואה הילות". לדעתי, את פשוט רואה את מה שאת רוצה לראות- ולא מה שבאמת שם. תחשבי על זה. ובקשר לזה שביקשת יפה- נכון, הוקדמתי מהיכולת שלך לבקש יפה. באמת. אבל- שקלתי זאת מחדש והגעתי למסקנה שלקוים אישים אני לא ארד בפורום- אלא רק במסרים פרטיים. שלך, הפריק.

lilit jam

New member
../images/Emo98.gif

1. מחזיקים את המפתח עם אצבע אחת בכל צד. 2. הספר צריך להיות במצב מאונך. תראה... אני לא אגיד שהסיאנס הזה הוא שטות, כי הוא לא... אבל מה שכן, רוב התשובות שתקבל יהיו שקריות... בהצלחה...

"רוב התשובות שתקבל יהיו שקריות"

אז זה לא שטות? ששאלתי את אחד ה"מדיומים" עם ספר התנ"ך כיצד זה פועל,קיבלתי את התשובה הכי,אבל הכי מטומטמת ששמעתי בחיים שלי... "בספר תנ"ך יש רוחות" . חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה עד היום מצחיק אותי. חביב הקסם

I am a freak

New member
../images/Emo13.gif חחחחחח

תמיד אמרתי שיש יהודים חולי רוח
בטח קיבלו את זה מהתנ"ך.... הפריק.

lilit jam

New member
../images/Emo11.gif

זה שרוב התשובות יהיו שקריות, זה לא אומר שזה שטות... כל עוד יש רוח, אז זה ממש לא שטות...

I am a freak

New member
לא הבנת ../images/Emo26.gif

הוא רמז בצורה עבה מאוד שייתכן ולא הרוחות הן אלו שמזיזות את הספר. הפריק.

למעלה