סיאנס עם ספר סת"ך

CLomstam

New member
סיאנס עם ספר סת"ך

תסבירו איך עושים ואם זה מסוכן וכאלה תודה מרא

Gum Cigarettes

New member
כל סיאנס הוא מסוכן.

בעקרון, זה עובד על אותו עקרון של הלוח. יש שיטות יותר בטוחות לתקשר, אתה יודע. כאלה שלא נושאות את השם "סיאנס" כחלק מהן.

CLomstam

New member
אז תגידי לי בבקשה דרך לתקשר

עם רוחות ושאני לא יסתכן

Gum Cigarettes

New member
דרך מדיטציה, למשל.

או דרך מעגלי אנרגיה. מסעות אסטרלים, וכו'. אולי דנה תדע לנסח את הדרכים בצורה יותר.... מובנת ממני.

A lost angel

New member
אני בעד מדיטציות.

מעגלי אנרגיה ואסטרלי זה יותר מתקדם. אם כבר את כ"כ רצה ללתקשר עם רוחות, האופציה הכי מתאימה לך בהתחלה היא תקשור עם המדריכים הרוחניים שלך, שאותם את מוצאת דרך מדיטציה. גם בזה יש סיכון מסוים, נכון, אבל זו השיטה הכי בטוחה, מבין כל האופציות. אם תרצי פרטים, אני אכתוב כאן מחר או מחרתיים, כשיהיה לי יותר זמן. (בטי, אנחנו משלימות אחת את השניה בידע.. אממ.. יהיה שימושי
) דנה

I am a freak

New member
*|הדגש|"סיאנס"|סדגש|

אפילו, לדעתי, אי אפשר להחשיב את הדרך הזו ל"תקשור" כ-סיאנס.
אתה לוקח ספר תנך, פותח אותו... איפה שהוא...מכניס לתוכו מפתח (שהראש של המפתח יהיה בולט החוצה) וסוגר אותו (עם המפתח בתוכו). לוקחים חוט קשירה כזה, מכניסים בראש של המפתח (אמממ... איפה שמחברים את המפתח למחזיק המפתחתות), עושים סיבוב סביב הספר תנ"ך (ואז צד ימין הופך להיות צד שאמל וצד שמאל הופך להיות צד ימין)- ואז קושרים. חשוב לזכור שהמפתח, הראש שלו, צריך לבלוט החוצה בחלק של האורך של הספר, לא בחלק הרוחבי שלו (מקווה שהבנת)... אתה מחזיק, בעזרת 2 האצבעות שלך, את המפתח משני צדדי ראשו, ואומר- 1. "הראה לי איפה זה כן
". אז אתה מחכה "והספר" מסתובב לאיזה שהוא צד (ימין או שמאל). זה כן
2. אתה אומר "תודה חזור למקום" והספר חוזר לאמצע. 3. אתה אומר "איפה זה לא
" ומחכה שהוא יסתובב לצד הנגדי של "כן". כי זו האפשרות היחידה שנשארה. 4. אומר שוב "תודהחזור למקום".
עכשיו אתה יכול לשאול שאלות- סגורות, ותקבל תשובות לפי הצדדים. אחרי כל שאלה, תבקש ממנו לחזור למקום
לא מציע לך לעשות את זה
השלכות, בעיות סכנות וכו'
יש כל כך הרבה הזהרות, ואני בכוונה לא רושם אותן, כדי שלא תעשה את זה. אם אתה ממש רוצה וצריך את זה בטירוף, כתוב הודעה. נ.ב. אני בטוח שלא הבנת כלום מההסבר.... קשה להסביר את הקשירה הזו באמצעות כתב. יום טוב,

CLomstam

New member
מפתח של פלדת זה טוב? ו..

התכוונת לחוט כמו של טפירה? ופסדר תגיד לי דרך שאפשר לתקשר עם רוחות בלי להיסתכן

I am a freak

New member
תשובות

1. כן 2. לא- חוט עבה... שלא ייקרע. החוט אמור להחזיק את הכובד של המפתח+הספר תנ"ך 3. אין.. תרד מזה

CLomstam

New member
וגם......

איך סוגרים את הסיאנס עם אותו רוח?? ולמה אמרת שהחוט צריך להחזיק את המפתח + הספר תנך? הספר לא אף באוויר הוא רק מסתבב...

CLomstam

New member
אז איך עושים מדיטציה? וגם...

איך סוגרים סיאנס עם ספר תנך?

I am a freak

New member
כמה שאלות... אני אנסה לענות

איך סוגרים
עד כמה שידוע לי- אומרים יפה שלום, פותחים את הקשר של החוט, מוציאים את המפתח מהספר וסוגרים אותו בחזרה.
בקשר לחוט. המטרה של החוט בתהליך הזה הוא להחזיק את הספר והמפתח, כלומר. אם המפתח היה תקוע בספר, בלי החוט- כשהיית מחזיק את המפתח ועוזב את הספר, הספר היה נופל (והמפתח היה נשאר אצלך ביד, כי אתה מחזיק אותו....
). ברגע שאתה משתמש בחוט, הספר והמפתח כאילו מחוברים ואז אתה יכול להחזיק רק את המפתח (בעזרת 2 האצבעות שלך- כמו שכתבתי בהודעתי הראשונה) והספר לא ייפול.
הזהרות, יש הרבה, אני לא יודע את כולן (כי אני לא "מתקשר" בצורה הזו). רק כמה: 1. אם הספר לא זז מעצמו, אל תנסו בכוח. עזבו את זה ותנסו ביום אחר
2. אם הספר נופל, למרות שקשרתם טוב טוב, כמו שלימדתי, כדאי להרים את הספר מהר מהרפצה, לנשק אותו ולא לנסות את זה שוב
3. כמו סינאס רגיל- לא כדאי לשאול שאלות של מהות- כמו:
מתי אני אמות
מה הייתי בגלגול הקודם
(טוב, זה לא כל כך...)
וכו' 4. להתנהג בנימוס ובכבוד- תמיד כדאי. אף אחד לא חייב לענות לכם
5. כל דבר לעשות באישור, לצחוק לזמר או לעשות אורגיה על הספה.
6- והכי חשוב. זה ממש מסוכן (לא יודע... פשוט אני מרגיש מחוייב להגיד את זה...
) אם זה לא עניין של חיים ומוות... אל תעשו שטויות
יום נעים,

CLomstam

New member
טוב פסדר ואחרון חביב שנסע לת"א

הקשר הוא סתם קשר? מה זאת אומרת הספר יפול הוא על השולן והחוט מחובר רק למפתח.. והספר על שולחן...אז למה שיפול?

I am a freak

New member
עוד כמה תשובות שנסעו לנטיבות ../images/Emo8.gif

הקשר הוא סתם קשר, כמו של נעליים
לא כתבתי שהוא ייפול על השולחן
מאיפה הגיע שולחן
הספר באויר. הוא באויר על ידי כך שאתה מחזיק את המפתח שקשור אליו עם 2 האצבעות שלך (כמו שהסברתי).
הספר לא על השולחן, הוא באויר
אני אנסה לצייר לך... אני ממש לא טוב בזה... נקווה שייצא.... יום נעים,

CLomstam

New member
כנס!

צייר למופת! אבל זה שתי אצבעות בכל צד נכון? זאת אומרת אצבע + אגודל נכון?

למעלה