סיאנס...למי שמבין

uf1234

New member
סיאנס...למי שמבין

אני יכולה להגיד את זה במשפט אחד אבל אני מעדיפה להרחיב כדי לברר בדיוק מה הבעיה! חצי שנה עברה בערך מאז הפעם הראשונה שעשיתי סיאנס! וכבר הרבה זמן שאני חושבת ומהררת לעצמי מהי הסיבה לתופעה המוזרה הזאת שנתקלתי בה... מאז הסיאנס הראשון שעשיתי, יצא לי לעשות עוד כמה סיאנסים שהנחתי בעצמי עם כמה חברים (לא אותם חברים מהסיאנס הראשון). עשיתי במקומות שונים, עם רוחות שונות, וחברים שונים! וזה לאחר שעוררתי את סקרנותם כשסיפרתי להם על הרוח הראשונה שעלתה לי. לאחר מס' שבועות. אחד מהחברים שעשו איתי סיאנס כשהנחתי...הגיע אלי וסיפר לי שהוא עשה סיאנס לפני כמה ימים (בלעדי) ועלתה לו אותה רוח בדיוק שתיארתי (ע"פ הפרטים עליה) שעלתה לי בפעם הראשונה. עבר זמן מה מהיום בו הוא סיפר לי...ושוב עשיתי סיאנס! ופתאום עלתה לי הרוח מהסיאנס הראשון... מאותו יום...פשוט כל מי שהיה בסיאנס הספציפי הזה...לא הצליח להעלות שום רוח אחרת מלבדה! עשינו עשרות סיאנסים והיא פשוט עולה כל פעם מחדש גם כשאנחנו משנים מקום, משנים אנשים, מבקשים ממש רוח אחרת! וכלום לא עוזר....מספיק שאחד מהחברים בסיאנס הוא אחד מאלה שהיו בסיאנס הספציפי ההוא...ואותה רוח פשוט עולה! בהתחלה היא מנסה להמציא לעצמה זהות חדשה כדי שלא נזהה אותה...כי היא יודעת שאנחנו רוצים לנסות רוח אחרת! ואז אנחנו קולטים שזו היא לפי האותיות המסויימות האלה שלה והדרך הייחודית הזו שהיא זזה על הלוח ואז אנחנו שואלים אם זו היא והיא מתוודה! הגענו למצב שאנחנו יכולים סתם להפוך כוס על השולחן, להניח עליה 2 אצבעות והיא פשוט תזוז! היא איתנו תמיד בכל מקום... אבל לאחרונה פתאום היא התחילה לדבר לא ברור...(מרכיבה מילים חסרות משמעות כשהיא הוכיחה בעבר שלכתוב היא יודעת) לשקר לפעמים (כשבעבר היא אמרה לנו דברים שהתבררו כאמת מוחלטת)! רציתי לדעת מה יכולה להיות הסיבה לכל ההתרחשויות המוזרות האלה...למה היא פשוט "נדבקת אלינו" ואיך לעזאזל אפשר להצליח להעלות רוח אחרת? יש לציין שאנחנו עושים סיאנס בתדירות נורמלית לחלוטין...אחת לשבועיים בממוצע

התופעה לצערי הרב מוכרת

השאלה המתבקשת היא האם את מדיום או ממקוצעת בתחום על מנת להנחותו? ומעבר לכך האם אתם עשיתם סגירת מעגל לסיאנס ? במידה ולא נעשתה סגירת מעגל לסיאנס שהתבצע חייבים לעשות את סגירת המעגל בדיוק עם אותם אנשים שהיו בסיאנס הראשון ובכללי בסיאנסים יש לעשות סגירת מעגל על מנת והרוחות לא ישארו כלואות. במידה ונעשתה סגירת מעגל כנראה שהרוח רוצה מכם משהו, אז הפתרון הוא לשאול את הרוח מה היא רוצה או מה יש באפשרותכם לעשות כדי לעזור לה ככל האפשר. עכשיו סתם לידע כללי הרוחות הן כמו בני האדם שקרניות, אוהבות לשחק ולעבוד על אנשים בעיניים או מתחזות לאחרים, אז ככה או ככה אין לסמוך על מה שהרוח אומרת בהכרח, העיניין הוא שיכול מאוד להיות שיש שד שיש לו מספיק אנרגיות להשתלט לכם על לוח הסיאנס מתוך שעשוע, אז במקרה וכל מה שאמרתי לא עוזר יש לבצע סילוק של הרוח מהבית ומהלוח סיאנס וזה כבר מצריך הסבר מפורט בפני עצמו, קודם תנסי לעשות מה שהצעתי עד כה ותעדכני אותי בהמשך אם את צריכה שאני אסביר לך על סילוק הרוח
לינוי

uf1234

New member
בעיקרון...

החלפנו לוח המון פעמים! וגם שאלנו אותה למה היא לא נותנת לנו להעלות רוח אחרת או אם יש לה מסר מסויים להעביר! והיא אומרת שכן...אבל כששואלים אותה מהו היא פשוט כותבת צירוף של אותיות לא קשורות... אגב...אני מדיום. סגירת מעגל זה אומר להפרד מהרוח? תודה על העזרה...בסיאנס הבא שיצא לנו לעשות נשאל את הרוח שוב מה היא רוצה.

סגירת מעגל זה אומר אחרי שמסיימים עם

הסיאנס אומרים תפילת סגירה: אנו סוגרים מעגל זה ומקווים שלא נשארה אף יישות שמעוניינת לומר משהו או להעביר מסר כלשהו ושלא פגעו או הפרענו לאף אחד, במידה ויש מישהו שמעוניין להעביר מסר הוא מוזמן כעת על מנת שנוכל לסגור מעגל. ואז כשהכוס לא זזה אז אפשר לסגור את הסיאנס ולהוריד את האצבעות מהכוס

רותי 11

New member
זאת אחת הבעיות בסיאנסים

שפשוט אותה רוח "נדבקה" אליכם. זאת למעשה המטרה של אותן רוחות שמתקשרים איתם בסיאנסים - אלה הן נשמות תועות בסיאנס לא מגיעים באמת לרוחות שאנחנו רוצים. בסיאנסי מתקשרים עם נשמות שלא הגיעו לעולם הנשמות - אלה נשמות שנמצאות עדיין קרוב לכדור הארץ. הן לא מוכנות לעזוב את הסביבה מכל מיני סיבות[ והן מחפשות את הדרך הקצרה ביותר לחזור לכאן - לכן מאוד מסוכן לעשות סיאנסים. וכמו שציינת הן גם יודעות ויכולות לומר את האמת והרבה פעמים הן משקרות אבל הסכנה היא לא ממש בשקר - אלא דווקא בקטע שהיא לא מרפה

המקורי2

New member
אגב להוסיף

בשביל הקטע שהרוח לא מרפה בשביל זה יש הגנות גם בסיאנס

למעלה