סיאנס יהודי

Anna93

New member
סיאנס יהודי

טוב, אבקש פרטים על סיאנס יהודי( סיאנס אשר מתבצע בעזרת מפתח וספר תנ"ך). כולל איסורים ופרטים נוספים. בבקשה שזה יהיה אמין. אן.

pRincEsSa16

New member
ממממממ

זה סיאנס שמתבצע באמצעות ספר תנ"ך...מפתח מרובע....וחוט כדי לקשור באמצע.... בואי אני יגיד לך משהו.... כל אחד אומר משהו אחר... חלק אומרים-מעלים את רוח הקודש. חלק אומרים-מעלים אנשים מהת"נך. חלק אומרים-משתמשים בזה כמו מטוטלת. וחלק אומרים-שמעלים בזה רחות. במה להאמין תבחרי את. אך אני עשיתי את הסיאנס הזה. והוא אמין לחלוטין. אני עוד לא בחרתי במה להאמין. אך עצה ממני אל תתעסקי עם זה.

k l i p s o

New member
אין כזה דבר סיאנס יהודי

הסיאנס אסור בתכלית האיסור בתנ"ך! ובכלל לא מומלץ לעשות אותו את יכולה להסתכל כמה עמודים קודם ובארכיון ולקרוא כל מיני סיפורים על אנשים שעשו סיאנס ולא כל כך יצאו מזה הסיאנס עם הספר תנך והמפתח הוא לא אמין לחלוטין ואני מדברת מנסיון.. ניסיתי את זה ובאמת שזה הכניס אותי לסרטים בגלל דברים שנאמרו לי שם והיה לי מאוד קשה לצאת מזה ואפילו פחדתי להיכנס לבית שלי בגלל הסיאנס הזה! אני לא הייתי ממליצה לעשות את זה!

Anna93

New member
לא שאני מתכוונת לעשות...

פשוט רציתי לדעת כיצד עושים את זה, הסיאנס עם המפתח וספר התנ"ך.

gilelvis

New member
../images/Emo26.gif אז מה אם כתוב בתנך שאסור..

נכון הרבה דברים כתוב שאסור אבל זה בכדי למנוע מאיתנו להבין את הניסתר כמו לדוגמא "אל תוכל מעץ הדעת" אכלו או לא ...ומה נהיה ???????? הפכת לחכם יותר לא ??? בכל אופן אני מקווה שכן בשבילך !!!! שלכם גיל...

Darkenes sky

New member
אממ..

אבל בגלל שאדם וחווה אכלו מפרות העץ הם נענשו על כך.. מה זה משנה חכם או לא? למה זה כבר משמש? מה היה רע להם קודם? לחיות חיי אלמוות....בגן עדן...לחיות באושר..בלי דאגות... בעעע=\

gilelvis

New member
זה ענין של בחירה...הם

לא ידעו את התוצאות למעשה...אולי אם היו יודעים הם לא היו אוכלים..אבל לדעתי חיים ללא מטרה זה די משעמם ..ולא שווה תארי לך שהיה לך הכל ללא מאמץ היית נהנת???? תחשבי על זה..חיים שאין למה לקום בבקר או מאמץ וניסיון להשיג דברים ולא משנה מה. אני חושב שזה די משעמם לחשוב על חיים כאלה לא? בכל אופן האיסור = מניעה של פיתוח המחשבה ובכלל לדוגמא: לא היו חושבים על מטוסים או תרופות ..מחשבים ובכלל הכל רק מטיילים לנו בגן עדן ואפילו קצת סטיות מניות ...מה את אומרת על זה

Darkenes sky

New member
אממ..

אמממ... זה נכון מה שאתה אומר.... לגבי החלק בו חיים ללא מאמץ לא שווים כלום.. אתה משיג הכל....הכל בהישג יד.. אתה לא חווה שום דבר על מנת להשיג את רצונך.. וזה גורם לכך...שאתה חיי בשעמום...אין לך בשביל מה לקום בבוקר (כמו שאמרת) ושאתה לא יודע כלום לגבי החיים.. אתה לא חווה אותם.. אבל...את האמת...חיים על גן עדן יהיו הרבה יותר טובים... למרות שהכל בהישג יד.. תראה את העולם שלנו...יוסף אונס את חיים...חליל עורף לג'באר ת'ראש... מלחמות..שנאה..תעוות בצע...גזענות...אי שיוויון...חיים בזבל! לעומת כל זה...עדיף בהרבה יותר את החיים בגן עדן... מה אתה חושב?

pRincEsSa16

New member
אבל דוגרי!

אם הם לא היו אוכלים מפירות הדעת לא היינו מגיעים לעולם! מן הסתם הם לא ידעו איך להביא ילדים! להביא ילדים זה עונשם על כך שהם אכלו מפירות הדעת.... אז אנחנו לא היינו נולדים! וגם הם היו נשארים טיפשים.... ואלה לא ממש חיים יפים אם את שואלת אותי....

pRincEsSa16

New member
ממממ

דוגרי זה נכון... כי זה סותר את האיסור שיש בתנ"ך לעשות סיאנס.... בקשר לסיאנס עם הספר תנ"ך והמפתח רשמתי לך בהודעה מעליי שהוא קצת מורכב....וכל אחד רואה בו משהו אחר.....

סיאנס יהודי

אינו מוכר לי בשם זה . יש לקחת מפתח או שרשרת לפתוח את הספר ולהניח כאשר השרשרת משתלשלת כלפי מטה. אוחזים בספר בשתי ידים שואלים שאלה ואז המפתח או השרשרת מסתובב. זה בדיוק כמו מטוטלת.

pRincEsSa16

New member
נכון.....

יש כאלה שמשתמשים בזה בתור מטוטלת.... ויש כאלו בתור סיאנס...

מטוטלת אנו סיאנס

כנ"ל לגבי המפתח וספר התנ"ך. סיאנס זה דבר אחר חלוטין היות ושם ממש מדברים ואילו במטוטלת ומפתח התשובות הן בכן ולא

למעלה