סיאנס בעד או נגד

סיאנס בעד או נגד

סיאנס זה מתחיל במקרה, מישהו זורק רעיון "בואו נעשה סיאנס". החברה מתלהבים וקובעים מפגש. בדרך כלל ההתחלה מלווה בצחקוקים חסרי אמון, לוקחים בריסטול גדול כותבים בו בקשת את אותיות האלף בית, באמצע כותבים את המילים כן, לא, כניסה, יציאה, למטה כותבים בשורה ישרה את המספרים 1-9 ו,,0 בסוף. וזהו, הכול מוכן להתחלה. יש המעמעמים את האור יש המכבים אותו לגמרי. ועושים זאת לאור נרות בלבד. בתחילה הופכים כוס ומניחים אותה על המילה "כניסה". עכשיו כולם מניחים את האצבע המורה על הכוס ואחד הנוכחים מבקש בקול. "האם יש רוח טובה בסביבה שרוצה לדבר איתנו". בהתחלה זה מלווה בצחקוקים וחשדנות, אולי מישהו יזיז את הכוס בכוונה. אבל לאט לאט האווירה נעשית רצינית וכשהכוס מתחילה לזוז לכיוון המילה "כן" האווירה נעשית מתוחה, מלאת התרגשות וחרדה. מה זה סיאנס? סיאנס הוא סוג של תקשור ישיר עם רוחות של אנשים שמתו או רוחות בכלל. מרבית המיסטיקנים שוללים אותו כי לדעתם תקשור זה הוא בעל תדר נמוך או תקשור עם רוחות תקועות בין המימדים והמקום שלהם נמוך ולא נקי. אז מה? הסיאנס הוא התחלה של הרבה בני נוער להכיר את הצד האחר. הסקרנות שלהם מובילה אותם להתנסות חווייתית ורוחנית ראשונה בעולם המיסטיקה ותקשור. הם עושים זאת לבד וללא הדרכה, האומץ שלהם הוא המניע להתנסות הזאת. לכן איני שולל זאת אלא מציע הדרכה והסבר. מי הם הרוחות המתקשרות בסיאנס? ברובן הן רוחות של בני אדם שמתו ולא עברו הלאה למימד שהן צריכות להגיע אליו. הן תקועות כאן מסיבות שונות. מכיוון שאין אצלם זמן מרחב כמו שלנו, הן לא יכולות לנבא את העתיד הן תקועות בעבר שלהן ויודעות רק עד רגע מותן. הן מסוגלות לקרא את מחשבותיהם של חלק מהמשתתפים. הן ניזונות מרגשות ונהנות מכך. הן חפצות מאוד בתקשור עם בני אדם כי זה בשבילן כמו בשבילנו זה מיסטי, מסקרן ומעניין מאוד. הדוגמה הטובה ביותר היא הצ'טים שלנו באינטרנט. כל הגולשים בהם אינם מאמינים אחד לשני, לא יודעים עם מי הם מתקשרים, ולא נותנים אמון אחד בשני, גם שם יש התפרצויות של כעס, קללות, איומים, וכו'... כנ"ל גם בסיאנסים. מדוע? כי הם רוחות של בני אנוש כמוכם, ויש להם גם רגשות כמו לכם. לכן הן לוקחות את התקשור שלכם איתם ברצינות כמוכם. החשש של כול המיסטיקנים השוללים את הסיאנס הוא כי אנחנו מושכים אלינו נשמה בניגוד לרצונה או מפריעים לה במקום מנוחתה. ובכן, לדעתי התקשורת היא אינה עם נשמות אלא עם רוחות. ומניסיוני זה אינו נכון כלל, הן מעוניינות בתקשורת איתנו והן ממש שמחות לשוחח עם מישהו. מי שבכול אופן חושש מכך עליו רק לשאול את הרוח אם זה מפריע לה. מניסיוני הן מגיעות מיוזמתן תמיד. אפשר לבקש מישהו מסוים אך לא להאמין לו באמת עד להוכחת דבריו על ידי שאלות אישיות. כמו בצ'טים באינטרנט, יש רוחות חכמות ויש לא. צריך לקחת את דבריהם בדיוק כמו בצ'טים. (יש הרבה שקרניים בעולם הרוחות). כשם שאף אדם אינו מצהיר כי הוא רע, או אפל, כך הרוחות אינן חושבות שהן רעות או אפילות. לכן השאלה אם הן רוחות טובות או רעות אינה רלוונטית. כמו כן הן לא יגידו לנו שהן מכוחות האור או החושך, טהורות או טמאות. יש המתחזות לרבנים, כמרים, פרופסורים, היטלר, קנדי, רבין, גנדי, וכו'... אני חוזר ואומר לא להאמין להם כלל. במהלך הסיאנס עלולות להיות תופעות לא שגרתיות. משבי רוח פתאומיים המסיטים את שלהבות הנר או הווילונות, נורות חשמל מהבהבות או נשרפות, כלי זכוכית מתנפצים, נרות כבים ועוד... אין צורך לחשוש, עליכם להדליק את האור, להפסיק את הסיאנס ולכבות את הנרות. החשש מפני רוח שנשארת בחדר הוא מיותר כי הרוחות תמיד סביבנו ואינן יכולות להזיק לנו. היכולת שלהן לגרום לתופעות אלה הן באמצעותנו באמצעות האנרגיות שלנו. השימוש שלהם באנרגיות שלנו הוא הגורם להם את היכולת להזיז את הכוס או לגרום לתופעות המוזכרות למעלה. במהלך הסיאנס עלולות להיות תופעות לא שגרתיות. משבי רוח פתאומיים המסיטים את שלהבות הנר או הווילונות, נורות חשמל מהבהבות או נשרפות, כלי זכוכית מתנפצים, נרות כבים ועוד... אין צורך לחשוש, עליכם להדליק את האור, להפסיק את הסיאנס ולכבות את הנרות. החשש מפני רוח שנשארת בחדר הוא מיותר כי הרוחות תמיד סביבנו ואינן יכולות להזיק לנו. היכולת שלהן לגרום לתופעות אלה הן באמצעותנו באמצעות האנרגיות שלנו. השימוש שלהם באנרגיות שלנו הוא הגורם להם את היכולת להזיז את הכוס או לגרום לתופעות המוזכרות למעלה. ההבדל בין רוח לנשמה הוא בכך, שרוח האדם הנפטר ממשיכה להיות בסביבת ילדיו ואהוביו, כל זמן שהם מזכירים אותו בדיבוריהם, בתפילותיהם, ברגשותיהם ובהדלקת נר לעילוי נשמתו. הרוח אינה קשורה לגלגולי הנשמות ואינה מתגלגלת הלאה. זיכרונותיה של הרוח קשורים למימד הארצי האחרון שהייתה בו. אין לה יכולת התחברות לתת מודע או תת מודע קולקטיבי. אמונותיה קשורות למה שחוותה בחייה, גם כל הקשור לדת ומדינה. הנשמה הטהורה מכל ארציות אינה נשארת כאן אלא מתחברת למעלה לבורא עולם או למקום שהיא צריכה להיות שם. היא חלק מהבורא, ניצוץ אלוהים, היא לא שלנו, אנחנו שלה ועוד רבים כמונו. במסכת הגלגולים שהיא עוברת היא חווה גופים רבים וממשיכה הלאה. יש לה יכולת לכנוס זיכרונות ולשדרם מגוף לגוף לפי החוויות שהיא עברה והתנסתה. היא אחד ורבים בו בעת כמו האלוהות האין סופית. מוגש באהבה מיקי הקורא

my spirit

New member
שאלה

האם יש רוחות סביבנו תמידית? יש מצב שאין מסביבנו רוחות? כמה רוחות לערך יכולות להיות בבית אחד?

העולם מלא כוחות ערטילאיים

אנרגיות, כוחות, רוחות, מדריכים רוחניים, מלאכים, ישויות, למי שמאמין חוצנים, מרסיאנים, ועוד. . . מי יכול לספור אותם, או לראות אותם. אוהב מיקי

Blackpanter1י

New member
הגישה שלך יותר מדי בודוהיסטית

בשבילי, אני שמעתי שאי אפשר לעשות סיאנס בשבת... מזה אומר לדעתך? וד"א, מישהו שמע על שרון חדד חייל שהוא והחברים שלו מהבסיס עשו איזה 600-800 סיאנסים?

בוקר טוב לכם. רוחות ושבת

בעיקרון הרוחות הינן רגשיות מאוד, הקשר לדת ומסורת קשורה לאורח חייהם, בהיותן בחיים. אין להם זמן ומרחב היכן שהן נמצאות בשבילן זה עולם של נצח. לכן הן יודעות דברים רק עד יום מותן. אם הרוח הייתה בחייה דתית היא לא תופיע בשבת אם הייתה חילונית היא תופיע. יש רוחות בנות דתות אחרות, שאינן שומרות כללי שבת וכדומה. יש רוחות איתאיסטיות. לכן מניסיוני, אם מישהו מאמין שרוחות לא יופיעו בשבת אז הן לא יופיעו. אם מישהי מאמינה כי בזמן מחזור אסור לעשות סיאנס אז שלא תעשה כי זה לא יצלח בידה. האמונות הללו הן שלנו אין להן תוקף כלל בצד של הרוחות. דרך אגב לא שמעתי על החייל והסיאנסים שלו גם אני נוכחתי בכל כך הרבה סיאנסים שאיני זוכר את מספרם. לדעתי לאחר 10 - 20 סיאנסים זה מתחיל לשעמם. אשמח לעוד שאלות ברשותה של המנהלת כמובן. מיקי הקורא

ואיך תסביר שהם מבקשות שיקראו

עליהם קדיש? ואחרי זה שבאים לעלות אותם עוד פעם, הם כבר במקום אחר (גבוה יותר) וזה לא נכון גם רוחות של חילונים אי אפשר לעלות... תשמע את הסיפור של החייל, הסיאנים האחרונים שהם עשו זה היה משהו מדהים ברמה... יש לי את הסיפור (בקובץ אודיו) אני יכול לשלוח לך בICQ אם יש לך...

אני לא שולל את השגותיהם.

גם אצלי בקשו לומר עליהם קדיש, לשים פרחים בקבר, להדליק נר לנשמתם. יש רוחות שמתחזות לרבנים. ומבקשות דברים מוזרים. כמו איזה רב ביקש שבזמן הסיאנס לעטות עלינו תפילין וטלית. בברור על ידיעותיו בתורה התברר שאינו יודע מספיק. אחר כך קילל אותנו ואיים שתוך יומיים נמות כולנו. בסיאנסים עולים כל מיני אנשים כמו בצ'טים, אין צורך לעשות מזה תורה או עובדה. חברי עשו סיאנסים בשבתות וחגים בלי קשר למה שאמרו החיילים. אין כאן נכון או לא, יש אמונה וזהו. מיקי

Dark faith

New member
מיקי,

לרוחות העולות בסיאנס באמת יש את היכולת להרוג מישהו במימד הזה?

למרות כל השמועות

הרוחות לא הורגות. נתקלתי בסיאנס שסכין עפה לקיר, כוס התנפצה, מראה נשברה, רוח פרצים השתוללה בחדר, הכל עף, והנרות כבו. אבל אף אחד לא נפגע ממש. יש כן פגיעות רגשיות ממה שנאמר ע"י הרוח, קללות איומים, וכו'. . לכן אני ממליץ לא להאמין להם. יש הרבה חרדה בקרב בנים ובנות, (הבנים לא מראים). עדיף להתנסות בכך עם מישהו שיודע ולא חושש, תפקידו גם להרגיע כשקורה משהו. בכלל רוב הרוחות שקרניות, ואין להם כוחות כלל. מיקי הקורא

Dark faith

New member
ומה עם,

שהם "מחשקות" במוח האדם? או שזה רק הפחד שלנו שגורם למוח שלנו להשתגע?? שמעתי מלא מקרים שאנשים פשוט השתגעו לאחר סיאנס.....

ממש מצטער לא הבנתי

מה זה "מחשקות" מהמילה חישוק סגירה, חסימה. אנשים עם בעיות נפשיות מודחקות ויש הרבה כאלה. יכולה הבעיה בעקבות חרדות להתפרץ. ואז מאשימים את הסיאנס, את הקבלה, את המיסטיקה. הרבה מגיעים לעולם שלנו רק בגלל בעיות נפשיות. כי הם לא מוצאים סעד במקומות אחרים. אוהב מיקי

Dark faith

New member
אופס..."משחקות"- זאת המילה....

ומסכימה עם ההנחה שלך, אבל בכל זאת. אדם ללא בעיות נפשיות, ללא חרדות מודחקות...אפשר להגיד בן אדם "בריא בנפשו" יכולה להיות התדרדרות נפשית בעקרבות סיאנס? או שהפגיעה היחידה שהרוחות פוגעות בנו, למעשה זאת הגפיעה של התת מודע שלנו- בעצמנו?

נכון מאוד מה שאמרת.

לרוב הידידות שלי חחחחחחחחחחחח, יש בעיות נפשיות קלות, אני לא מאבחן או רופא אני סתם אומר כי לכולנו יש איזו שהיא סריטה. חחחחחח וכולן במיסטיקה עמוק מאוד כולל סיאנסים. אדם בריא בנפשו לא יפגע כלל, גם אם הוא נבהל. צריך לקחת זאת בפרופורציה הנכונה. מיקי

נשאלתי במסרים אישיים

יש סוגי לוחות שונים, האם יש הבדל בניהם יש טובים יותר או פחות? ובכן נתחיל בכך שכדאי שתשאלו בפורום את שאלותיכם כי זה בטח מעניין אחרים שלא מעיזים לשאול. בעיקרון אם יש את האותיות והמספרים כל השאר אינו חשוב. זה עניין של טקסיות ותו לא. כשיש תקשור אתם והרוחות עושים זאת בכלים שונים ומשונים, הכלי לא חשוב כלל. אתם, הרוחות והתקשורת חשובים. כך גם אם שכחתם אות או מספר תאמינו לי תקשורת תהיה אבל היא תהיה לקויה. חחחחחחחחחח אוהב מיקי

למעלה