סיאנס או משחק ילדים?

למה שהם לא יצליחו הרוחות נמצאות

תמיד ורק צריכות מעט אנרגיה מהסובבים בסיאנס.. גם אם לא עם נרות וגם אם לא עם לוח מדוייק וכיו'... רק בחל שבגיל כזה מתעסקים בדברים האלה ועוד להעלות אדם ספציפי כמו אהוד מנור...

dvir58

New member
כאשר ילד עושה סיאנס....

בתמימות, ללא כוונת רווח או בידור או לפגוע באחרים וללא הכוונה מאחרים אלה ממש מתוך תמימות של לא מבין ולא יודע את ההשלכות... היכולת שלו באמצעים "ירודים" ופרימיטיביים אף גדולה מזאת של המיקצוענים. הנקודה היא לא ביכולתו להביא, אלה ביכולתו להחזיר את הנשמה למקומה בלי לפגוע בטהרתה. אני מסופק עם יש את זה ביכולתם. תארו לכם שאי שם במימד אחר יש חיים שביכולתם לזמן אותנו אולם לא להחזיר... מעונינים? משהו מוכן להסתכן מי אלה? להשאר? תארו לכם שיש באפשרותם להחזיר... להחזיר אותנו עם הזיכרון, לעשות עלינו נסויים, למחוק חלקים מאיתנו, לנו הכאב מפחיד, ואולי לנשמות עצם המיפגש גורם לטראומה בלתי הפיכה. מה אנחנו יודעים על פגיעותם. זוכרים את הסיפורים שחיזרים חטפו אנשים ועשו עליהם ניסיונות? סיאנס לא ניראה לכם דומה. אסור לעשות סיאנסים וחובה להלחם כנגדם וצר לי שחוסר אמונה והבנה ואו "משחק" לבידור גורמים לנזק לתמימים. אני לא יכנס לזה... בציעורותי גם אני עשיתי סיאנסים והיום בלי בעיה בגלל המוות הקליני. אני פשוט מזמין והם באים ואני יודע להחזיר ואני לא עושה. זה אסור, פשוט אסור. תחשבו עלזה, לעצמכם ולעומק. האם הייתם רוצים להיות במקום הנשמה שהזמנתם ולהזדהם בארציות ובתדרים השונים שאנחנו מקרינים ורובם אני מבטיח לכם לא חיוביים בעיקר בסיאנס. דביר.

דברי חוכמתך נשגבו מבנתי.

עשיתי סיאנסים בלי סוף ומעולם לא שמעתי שצריך לדעת להחזיר נשמה. כמו שאתה מבקש מרוח של אדם להכנס לכוס כך אתה מבקש ממנה לצאת. זה לא סיפור סודי או ידע מיסטי כמוס. אינך יודע מהיכן הרוח באה ולאן היא הולכת. זה מימד אחר הקיים בתוך המימד שלנו. לאן הגעת בהזהרות שלך לחייזרים, חוצניים. אנשים כמוך סתם זורעים חרדות ופחדים ללא כל סיבה. תכף תספר על ניסיונות של חטיפה בסיאנסים שלך.

dvir58

New member
ציטוט, דברי חוכמתך נשגבו מבנתי...

ציטוט..."עשיתי סיאנסים בלי סוף ומעולם לא שמעתי שצריך לדעת להחזיר נשמה." עם ידע כול כך עמוק "מיקי הקורא" איך אני יכול להתווכח. קטונתי לעומתך. דברי חוכמתך הכו בי כרעם ביום בהיר. ידיעתך העמוקה במהות הנשמה ומיקומה בעולמה הרטיטו את נישמתי ולכן אני מרכין ראשי בענווה ומעדיף שלא לענות לך. מי אני לעומת הוד רמומותך. שלום.

לחיימוס!!

סליחה שאני מתםרצת לפה, אתם לא מכירים אותי.. אבל למה שחיימוס אמר, לזה שאף פעם לא צילמו רוח במצלמה.. אי אפשר לצלם רוח שלמה במצלמה!! זה מופיע כמו כדורי אור כאלה מרחפים באוויר... וכן, צילמו את זה. ראיתי את זה ב"סיפורי רוחות" והסדרה הזאת אמיתית ביותר.

../images/Emo41.gifאוי ואווי וכולם לראות: ../images/Emo41.gif

הנה שוב הקטנוניות שלך!! אתה סתם מספר שטויות ורומז שכולם מטומטמים!!!! הנה הוכחה מפורטת שכתבתי לך!! תסתכל טוב ואולי תבין. הנה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=502 ועד משהו שמשלים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=502 ומי שבאמת מעוניין לראות את ההפגנת כוח שהבן אדם הזה מנסה לעשות על כל מי שסותר אותו שיקרא את כל השירשור!

למעלה