כאשר ילד עושה סיאנס....
בתמימות, ללא כוונת רווח או בידור או לפגוע באחרים וללא הכוונה מאחרים אלה ממש מתוך תמימות של לא מבין ולא יודע את ההשלכות... היכולת שלו באמצעים "ירודים" ופרימיטיביים אף גדולה מזאת של המיקצוענים. הנקודה היא לא ביכולתו להביא, אלה ביכולתו להחזיר את הנשמה למקומה בלי לפגוע בטהרתה. אני מסופק עם יש את זה ביכולתם. תארו לכם שאי שם במימד אחר יש חיים שביכולתם לזמן אותנו אולם לא להחזיר... מעונינים? משהו מוכן להסתכן מי אלה? להשאר? תארו לכם שיש באפשרותם להחזיר... להחזיר אותנו עם הזיכרון, לעשות עלינו נסויים, למחוק חלקים מאיתנו, לנו הכאב מפחיד, ואולי לנשמות עצם המיפגש גורם לטראומה בלתי הפיכה. מה אנחנו יודעים על פגיעותם. זוכרים את הסיפורים שחיזרים חטפו אנשים ועשו עליהם ניסיונות? סיאנס לא ניראה לכם דומה. אסור לעשות סיאנסים וחובה להלחם כנגדם וצר לי שחוסר אמונה והבנה ואו "משחק" לבידור גורמים לנזק לתמימים. אני לא יכנס לזה... בציעורותי גם אני עשיתי סיאנסים והיום בלי בעיה בגלל המוות הקליני. אני פשוט מזמין והם באים ואני יודע להחזיר ואני לא עושה. זה אסור, פשוט אסור. תחשבו עלזה, לעצמכם ולעומק. האם הייתם רוצים להיות במקום הנשמה שהזמנתם ולהזדהם בארציות ובתדרים השונים שאנחנו מקרינים ורובם אני מבטיח לכם לא חיוביים בעיקר בסיאנס. דביר.