סיאנסים?

B T V s

New member
סיאנסים?

אני אתחיל בזה ואבהיר שאני לא מתכוון לבצע את זה, יש לי את הסיבות שלי לדעת (נסו אתם לשאול בפורום מדע פופולארי מה יכול לעוור אדם זמנית ולצאת מזה עם תשובה ברורה). בכל מקרה, חיפשתי במידע על סיאנסים אבל לא מצאתי הרבה ולכן באתי אליכם. אני מכיר את הלוח עם הכוס מעליו, וקראתי את המאמרים (ולמה התמונה במסך של המחשב מתעקמת לי ימינה כרגע? סודר) אני מעוניין לדעת איך אפשר לעשות סיאנס לרוח לא סמפטית במיוחד מאולתר עם מספר נרות בלבד. מה יאמרו שם ומה האדם יכול להרגיש. שוב להבהרה. אני לא ממש מאמין בדברים האלו למרות שאני תמיד מתעניין בהם ופתוח לתאוריות חדשות ולכן אני רק צריך את המידע ולא מתכוון לבצע שום דבר.

B T V s

New member
שיט

זה לא היה מספיק מילים בשביל להקפיץ. בכל מקרה בבקשה תעזרו לי זה ואם אין דרך לעשות את זה בלי ווידג'י גם תגידו, כי אני מחכה לזה לפניי שאני יוכל להתקדם. (שוב, לא מתכוון לעשות את זה ולכן זה לא שום סיכון)

טוויטי7

New member
שלום שלום..

ובכן יש אין ספור דרכים לעשות סיאנס ובמיוחד לתקשר עם רוחות/ישויות לא סימפטיות( ומי שלא יודע כיצד לשלוט בהם עדיף לו לא לעשות זאת כלל) אני לא ממש הבנתי מה אתה רוצה לדעת אז אם תועיל בטובך לשאול שאלה ברורה יותר אשמח לעזור אם אוכל.. אור..

B T V s

New member
מה שרציתי\ רוצה לדעת זה

על טקס כלשהו שאת מכירה שמתנהל עם נרות. מה יאמר בטקס. איך ירגיש מי שמנהל אותו, איך לשאול ואיך תענה הרוח. דברים כאלו בכללי. הכי חשוב זה שהוא לא יבוצע עם וידג'י.

טוויטי7

New member
כמו שהתחלתי לומר..

יש המון "טקסים" כאלו אחד מהם אפשר לעשות ללא אמצעים כלל (נרו וכדומה..) ויש אחד שבשביל האווירה מדליקים נרות במעגל או רק 5 או רק 2 יוצרים מעגל או מול מראה.. יש דף נייר או קרטון או בריסטול ועליו מצויירים אותיות מספרים ועוד כמה מילים ואיורים יש כלי מסויים שדרכו נוצר הקשר הראשוני(התזוזה, והתקשור) נכנסים לאווירה מזמנים את הרצוי..וממשיכים משם.. כמובן שצריכים לנקוט בכמה משני זהירות (טיהור וכו..) ולגבי הרוחות הלא סימפטיות צריך לדעת איך לשלוט בהם.. ולגבי ההרגשה , יש כלמיני יש אדם שירגיש עוצמה, יש שירגיש חולשה.. שוב תשובתי כללית מאוד וכך גם שאלתך... אור

THE gray

New member
הי היי הייייייייי...

לך לחיפוש יש שמה תא שבו כותבים..אתה לצורך העניין תכתוב סיאנס אם אני לא טועה לפני הרבה זמן מישהו פירסם כאן מאמר בעל שלושה חלקים על סיאנס (אני מקווה שאנ לא מתבלב עם מגי'ק... מקווה מאוד)

למעלה