סיאנסים

CKYGUY

New member
סיאנסים

טוב דבר ראשון , אני אף פעם לא הולך לנסות את זה ( בגלל כל מיני מקרים שקרו לאנשים פה בפורום ) .. ויש לי כמה שאלות ( מתוך התעניינות: א. כשמעלים רוח\נשמה של מישהו מסויים הוא "יתנהג" בסיאנס כמו שהוא "התנהג" לפני שהוא מת? ( למשל אם מעלים רוח של קרוב משפחה , אז הוא ישאל אותך כל מיני שאלות , " מה שלומך" , " איך הולך עם ה..." בלה בלה..) ב. ראיתי פה מקרים שהרוחות הרסו דברים , פגעו באנשים .. אז השאלה שלי היא , האם קרה מתי שהוא שמישהו מת כתוצאה מסיאנס? ג. יש קשר בין שדים לרוחות ? ( ומה זה שד בכלל ?)

Gum Cigarettes

New member
תראה,

כמו שיש אנשים טובים ואנשים רעים, ככה יש גם רוחות טובות ורעות. אם הוא יתנהג כמו שהוא התנהג לפני שהוא מת? -אולי. תלוי בבנאדם, כנראה. מוות משנה את הפרספקטיבה של האדם לרוב, ויכול לתת לו זוויות חדשות על החיים שהוא חי בעבר. כן, קרו מקרים שאנשים מתו כתוצאה מסיאנס, בתוך הסיאנס עצמו או כעבור פרק זמן מסויים אחרי שהרוח אמרה להם "אני אהרוג אתכם ב-00.00.00 כי...." וכאלה. שוב, לא מומלץ. קשר בין שדים לרוחות? -בערך כמו הקשר בין כלבים לבני אדם. הם פעילים במישור שאנו מכנים אותו "המישור האסטרלי", בערך כמו שכלבים חיים במישור הפיזי שלנו. למידע על שדים וחלקים מהמסורת כנס למאמרי הפורום, -חפש מאמרים שלי, צריך להיות שם דבר או שניים על שדים.

למעלה