סיאנסים בצבא . מעניין !

TheCool88

New member
מומלץ לצפות בסרט, ולחשוב פעם ..

שנייה עם, כדאי לעשות סיאנס .

misipipi

New member
עוד לא ממש הבנתי איך הספקנים מסבירי

זאת ..
כנראה שאני היחיד שמסוקרן לדעת איך הספקנים מסבירים זאת.. אולי בעתיד נעלה את שוב את השאלה מחדש.

Providence

New member
מה בדיוק זקוק כאן, לדעתך, להסבר ?

מדוע כאשר אתה צופה בסרט "הארי פוטר ואבן הפילוסופים" אינך שואל "איך הספקנים מסבירים זאת", וכשאתה צופה בסרטון זה אתה כן שואל "איך הספקנים מסבירים זאת" ? מה ההבדל בין שני הסרטים ?

misipipi

New member
הנה בבקשה, אני שמח ששאלת

אני שמח ששאלת "מה זקוק לדעתך להסבר".. לא התכוונתי דווקא באופן ספציפי לסרט הנ"ל, אלא על מה ששאלתי לא מזמן באופן כללי על סיאנסים ן(אני מקווה שהפעם אקבל תשובה): =========ציטוט מהשאלה================================== בוא נניח מקרה היפוטטי א- שמישהו כן קובע לאן הכוס תלך. ב- עכשיו בוא ניקח את לצורך דוגמה נניח אלפי אנשים שעשו סיאנס בקבוצות ג- בוא נניח שמדובר בקבוצות בעלי חברי קרובים נאמנים ולב טוב ושאין לה מופרעות פסיכודלית. ד-הקבוצות ביצעו מספר סיאנסים ביחד ---- אחרי ההנחות, קצת שאלות לספקנים(או המאמינים הדוקים לטענות הסקפטים ואוהבי הביקורות) ---- מה אתה חושב שיהיה בסיאנסים ובמילים, שלא לדבר במשפטים? אתה חושב שהקבוצה פרט ל"קובע" לא תרגיש או תדע? נ.ב. -עכשיו נניח באמת שאתה צודק, אתה לא חושב שיש פה בעיה מערכתית חברתית ?, לא הגיע הזמן לעשות מחקר על כל קבוצות הסיאנס או לפחות על "האיש הקובע". .Should I Say more??? ===========סוף ציטוט============================== ספקנים או ספקנים לשעבר מוזמנים לענות - הזדמנות חוזרת :)

Providence

New member
ממש אין חשיבות לטענה כי אלפי אנשים

עשו סיאנס בקבוצות. סיאנס שלא נערך באופן מבוקר - אין משמעות ל"תוצאותיו". "אופן מבוקר" פרושו אחד - אופן החוסם רמאות, בין אם לצורך בדור קבוצתי, ובין אם לצורך הולכת שולל אנשים המאמינים בקיום רוחות. כל צורת סיאנס עשויה להצריך תכנון "אופן מבוקר" משלה. האופן המבוקר לגבי סיאנס מסוג "כוס הנעה על גבי לוח אותיות", הוא זה. אני משוכנע כי שום מסר לא יתקבל מעולם הרוחות, אם יערך הסיאנס באופן זה.

misipipi

New member
תודה

אוקיי , סוף סוף התקבל הסבר - "אין חשיבות לטענה כי אלפי אנשים עשו סיאנס בקבוצות. סיאנס שלא נערך באופן מבוקר - אין משמעות ל"תוצאותיו". " תודה רבה, זאת תשובה ראשונה שהתקבלה. אחרים מוזמנים גם לענות אם הם חושבים אחרת לתת חיזוק לתשובה של פרוידנס עם היד למעלה
... תקועה על הירח - גם את חשבת כך בעבר?

cpdebugger

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

ומה לגבי הניסוי שמציע Providence? נדמה לי שאת רוב האנשים כאן בפורום לא ממש מענינת האמת. אולי מפחיד אותם ואותך לגלות כי מדובר בקישקוש?

misipipi

New member
תודה

לגבי הניסוי של Providence , הוא משוכנע שבסיאנס לא יצלח , למעשה גם אני חושב כך.. למה שאני אפחד? , למה אתה חושב שהאמת לא מעניינת אותי? בדיוק בגלל זה אני מעלה את השאלות.. ומה דעתך על הסרט?

nas636

New member
ואתה עשית סיאנס בעבר??

זה הצליח? מה היה בדיוק? לא עשית.... תעשה !!! ואז אין עוד שאלות ו-ויכוחים..

misipipi

New member
?

אסור לשאול? למה? יש רשימה של שאלות שאסור לשאול? תעדכנו אותי , שאני אדע, אם השאלה פגעה או הפריעה למישהו\מישהי אני מתנצל. לילה טוב, חלומות פז

misipipi

New member
רק שאני אבין

אתה טוען שהסרט הזה הוא בידיוני? ושהאנשים שם שחקנים ומשקרים ביודעין? לא שאני שולל זאת.. פשוט אנחנו נגיע לשאלה - למה? ייתכן שהעלתי עוד נושא שגם לו אין חשיבות? או שגם זאת שאלה שאסור לשאול ואף אחד לא עידכן אותי?

למעלה