סיאנים-סופר סיאנים

קרניים

New member
סיאנים-סופר סיאנים

היי ראיתי פה בתמונה אחת שגוהן וגוקו נשארו סס יום שלם פעם קרה שמישהו הוא כל כך חזר שהוא יכול להיות כל הזמן בדורה הכי חזקה (מה היא) אני יודע שהסייאנים הם היצורים הכי חזקים ביקום... אז הצורה הכי חזקה שלהם זה הכי חזקה בכלל מה סדר הסופר סייאנים??? יענו סופר סופר שתיים וכן הלאה (בעברית לא SS) תמונות יוסיפו... תודה

king kazabubu

New member
או קיי לא הבנתי כלום אבל אני אענה.

תראה עקרונית לפי האגדה הסופר סיין הראשון היה כל כך חזק שהגוף שלו לא יכל לשמר את כל האנרגיה והוא נשאר במצב מתמיד של אוזרו. המצב של סופר סיין הוא מצב לא יציב בסך הכל אמנם אתה מהיר יותר וחזק יותר אבל אתה גם סופג יותר נזק וההשתנות עצמה לוקחת הרבה אנרגיה. בגלל זה גוקו וגוהן נשארו במצב של סופר סיין. זה בזבוז אנרגיה והם ניסו לעמוד בזה ולהרגיל את הגוף שלהם למצב הזה כדי לא לבזבז את האנרגיה שלהם בהשתנות. אחרי הרמה הרגילה של הסופר סיין יש את הסופר סיין אולטימייט. זה מה שטראנקס הופך בקרב מול סל. הוא הופך לממש גוש שרירים ענק והכוח שלו עצום. הבעיה היא שהוא מאוד איטי בצורה הזו ולכן זה לא יעיל. סופר סיין 2 זה בעצם המצב היציב של הצורה הזו. אין לו הרבה שרירים אבל הוא הרבה יותר מהיר והכח הוא בערך אותו כח. אחרי הרמה של סופר סיין 2 יש את סופר סיין 3 שזה מצב מאוד לא יציב. גוקו מגיע אליו והוא כל כך לא יציב במצב הזה על פני כדור הארץ פשוט כי אין מספיק אנרגיה שתספק את החסר אצל הרמה הזו. אני לא אתייחס לסופר סיין 4 כי זה ג´י טי.

קרניים

New member
עזוב ג´יטי לא ג´יטי

ראיתי פרק וחצי אל תגיד לי בקרס נגד סל כ אני יודע עליו שני דברים.. הייתי אבל במתאים אתרים (באמת) והתאהבתי... אז לאט לאט אחי... אם מישהו חזר כמו... רקילין... או וטג´יה שבפרק האחרון עונה אחרונה שהוא הופיע באתר אחד היה כתוב שהוא הגיע ל600 מיליון אנרגיה.. אם הוא יתאמן המוווון הוא יוכל להישאר ספר 4 תמיד??? או אזורו מוזהב תמיד??? ועוד שאלה... באיזה פרק גוהן נכנס בבטן של (אני)רדיץ´(האח הגדול שלך) ואז פיקורו (הנמקי הזה אני חושב) מפוצץ אותו כשגוקו מחזיק אותו... איזה פרק זזה? אני רוצה להוריד אותה לפני שתיים ושלוש וכל אלו..

king kazabubu

New member
עקרונית אני חושב

שהם יוכלו להשאר במצב הזה לאורך זמן. אבל תמיד תהיה לו היכולת לעבור בין המצבים. בקשר למה שכותבים על רמות כח תשכח מזה. זה לא אמיתי.

למעלה