סיאם מתאחדים

NoKiA2003

New member
סיאם מתאחדים

בעיתון ידיעות יש היום מאמר על פרומו חדש של ההרכב ביוטיוב, רק שאין שום קישור. מישהו יודע/ שמע משהו?

NoKiA2003

New member
מאמר קצר, כמה שורות

"אם אתם עדיין לובשים שחור, ותערובת של וודקה ומיץ פז מזכירה לכם את הברזלים מחוץ לפינגווין - כנראה צפיתם בטיזר לשיר החדש ל הצמד סיאם ביוטיוב. כן סיאם שבשיאם (בין אמצע לסוף האייטיז) היו אחד מהרכבי הגל החדש המצליחים בארץ ובאנגליה,מוציאים תיכף סינגל ראשון מאלבום חדש לגמרי שככל הנראה ילווה בסיבוב הופעות אירופי. 85 אלף מעריצים כבר צפו בקטע מהסינגל ביוטיוב - כך שלא נתפלא אם ריקוד הפרח המלבלב יחזור בקרוב לאופנה."

iAlice

New member
אני שואלת את עצמי מה לכל הרוחות

מזכירים את מועדון הפינגווין שהיה חור רציני - ועדיין ניראה ככה - כאילו לא היו מועדנים נוספים בארץ. וביכלל הדר גולדמן וג'ף שפירו לא היו תל-אביבים.

NoKiA2003

New member
הפינגווין לא היה חור

הוא אחד מהמקומות שהכי השפיעו עלי בגיל ההתבגרות שלי.

iAlice

New member
גם לי יש סנטימטים למיקלט הזה ביהודה לוי

אך לא צריך להיסחף. מבחינת מקום להופעות וסאונד הוא היה כמו קופסת סרדינים דחוסה - מאד. אומנם היה הוא החלוץ שבו התחילו אדון פורטיס וחבריו להופיע. היו עוד כמה מועדונים שהופיעו בלאחר הפינגווין, ליקוויד שמוקם במרחק צעידה מקופסת הסרדינים, והרוקסן.

NoKiA2003

New member
לא היה ולא יהיה מקום כמו הפינגווין

מכל הבחינות, התקופה, האנשים, המוזיקה, האווירה, האותנטיות והתחושה הכללית. היום שום דבר לא יכול להיות דומה, לטוב ולרע.

NoKiA2003

New member
אגב, אי אפשר להשוות בין הרוקסן והפינגווין

הרוקסן היה מועדון רוק. הפינגווין היה מועדון פאנק וגל חדש. המיקום והאנשים, רוב הזמן, היו שונים לגמרי.

VideoStar

New member
זה נכון

איך מישהו בכלל מעז להשוות בין השלושה! אני גדלתי בפינגווין. באיזה שנים אתה ההית שם nokia2003?

sandbird4

New member
תל אביבים שכמוכם! חיים בבועה כל הזמן

כאילו רק מה שהיה בתל אביב זה כל מה שהיה.

OnLineUp

New member
אל תלכלכו על ת"א שהרי היא מרכז הארץ הלב הפועם

של המדינה מה גם שהיא כור היתוך . אויש כמה שאני מתגעגעת לימי שכרומוזום הופיעו שם, ולשירותים המצחינים, ולמוכר הבורקסים בפינה השניה של הרחוב, ולימים שתפסנו טרמפים הביתה ....כן כן היו אלו ימים קסומים

למעלה