"אם אתם עדיין לובשים שחור, ותערובת של וודקה ומיץ פז מזכירה לכם את הברזלים מחוץ לפינגווין - כנראה צפיתם בטיזר לשיר החדש ל הצמד סיאם ביוטיוב. כן סיאם שבשיאם (בין אמצע לסוף האייטיז) היו אחד מהרכבי הגל החדש המצליחים בארץ ובאנגליה,מוציאים תיכף סינגל ראשון מאלבום חדש לגמרי שככל הנראה ילווה בסיבוב הופעות אירופי. 85 אלף מעריצים כבר צפו בקטע מהסינגל ביוטיוב - כך שלא נתפלא אם ריקוד הפרח המלבלב יחזור בקרוב לאופנה."
אך לא צריך להיסחף. מבחינת מקום להופעות וסאונד הוא היה כמו קופסת סרדינים דחוסה - מאד. אומנם היה הוא החלוץ שבו התחילו אדון פורטיס וחבריו להופיע. היו עוד כמה מועדונים שהופיעו בלאחר הפינגווין, ליקוויד שמוקם במרחק צעידה מקופסת הסרדינים, והרוקסן.
של המדינה מה גם שהיא כור היתוך . אויש כמה שאני מתגעגעת לימי שכרומוזום הופיעו שם, ולשירותים המצחינים, ולמוכר הבורקסים בפינה השניה של הרחוב, ולימים שתפסנו טרמפים הביתה ....כן כן היו אלו ימים קסומים