סיאטל! אנשים סיאטל...

lifes sucks

New member
סיאטל! אנשים סיאטל...

בעוד כמה חודשים.._(חופש גדול) אני טסה לצפון ארצות הברית ואני יהיה כמה ימים בעיירה (אני חושבת עיירה) בשם פרנדיל!!!!!!!! מזהים? זה כנראה בתוך סיטאל או ליד...אני חושבת בתוך!! אנשים, אני הולכת להיות בסיטאל.. גראנג' טהור... אהההה.. נ.ב זה קשור נכון? זה קשור לנירוונה? אל תגידו שלא... אני רוצה קבר!! קבר!!! אני רוצה לרצוח את קורטני ולאמץ את פרנסס!!!! הם לא גרים בסיטאל במקרה נכון?

lifes sucks

New member
אני חושבת שהיא הבינה שזה סיאטל פשוט

איפה בסיאטל הוא נקבר... אולי יש איזה מקום מיוחד כי זה אחרי הכל...קורט קוביין

lifes sucks

New member
לא הבנתי.....

*פרצוף אידיוטי* אתה אומר הורים נוראים בגלל שבשרשור הקודם אמרתי שאני שונאת אותם והם נאצים? או שסתם אתה בכלל לא זוכר את השרשור או את מה שאמרתי והכוונה היא צינית :)

HAVE FUN :)

נחמד למדי ... אבל החופש הגדול זה עוד 50 שנות אור , איך את כבר יודעת מה את הולכת לעשות ? בכל מקרה , תהני . עכשיו קורט לא נקבר באף מקום ... קורטני ביקשה לשרוף את גופתו ופיזרה את האפר באיזה שהוא נהר בסיאטל ששמו פרח מזכרוני כרגע. לא נראה לי שקורטני ופרננס גרות בסיאטל אבל אין לי שמץ , בואו רק נאמר שלאישה כמו קורטני מקומות כמו לו סאנג'לס או הוליוד יותר יתאימו. וסיאטל בנוסף לכל שהיא בירת הגראנג' היא פשוט מקום מדהים..... וקר .

MoshaniT

New member
מה?!

סליחה על הבורות אבל.... היא שרפה אותו?! אוי גוד הוא היה כל כך יפה לא חבל...... (לא במובן הטיפשי של המילה "אוי איזה כוסון" בעעעעע... ממש לא
)

Friends G i r l

New member
דמט!

השתמשתי בטעות בשם משתמש של אחותי..... עלק לי החתימה שלה זה סקייטר בוי (איכסה!) - אני מעריצה את אבריל לאבין?! חה!
בלי להעליב מישהו שכן מעריץ אותה אם קיים בן אדם כזה בפורום הזה (אני בספק...)

made in china

New member
עדיין...

נחמד לבקר שם, לא? את יכולה לנסות ולחפש באינטרטנט דברים שקשורים בגראנג' שקיימים בסיאטל, ולהסתער עליהם :) תהיני ותביאי גלויות

היא לא בדיוק שרפה אותו.....

אל תגרמו לזה להשימע נורא יותתר מכפי שזה... יש הרבה אנשים שמבקשים לשרוף את גופות יקיריהם ואז שמים את האפר בכד לדוגמה ... למרות שזה די מוזר , כי היא יכלה להפוך את קברו לאתר לא קטן של עלייה לרגל ולהרוויח לא מעט .... ובהחלט כפי שאלה אמרה נחמד ביותר לבקר שם , להרגיש את הסצנה (הדי גוססת לדאבוננו...) ממקור ראשון
וכשתהיי שם כל להקה שתשמעי תיזכרי טוב טוב , ובעוד שנים מספר גם את תוכלי להתגאות ולהגיד אני הייתי שם שזה קרה
ו... אם מי את נוסעת לשם ?

Friends G i r l

New member
מנהג ברברי לפי דעתי....

חוץ מזה מגיע לבן אדם לפחות קבר! ביהדות לשרוף גופות זה דבר אסור אם אני זוכרת נכון או משהו כזה... בתקופת התנ"ך אחד מהעונשים החמורים היו לתת לגופה שלך להיאכל ע"י חיות ושלא יהיה לך קבר ראוי.... אז במקרה שלו הדגים אכלו לו את האפר... (איוו המחשבה על זה הורגת אותי!) היה בטח ממש מגניב לעלות לקבר שלו לא חשבתי על זה...

made in china

New member
הרגע, לא יודעת למה, הזכרת לי את:

it's ok to eat fish cause they don't have any feelings אני מסכימה 100% עם אור.

ש ו ק ה

New member
באמת היה יכול להיות

נחמד שיהיה קבר לעלות אליו אבל לא שורפים אנשים כשהם מבקשים שישרפו את גופתם? כלומר יכול להיות שקורט ביקש באיזו צוואה או משהו שישרפו את גופתו כשימות בטרם עת?

Friends G i r l

New member
אם כן אז...

אין לי שום טענות... אבל אם היא החליטה אז זה די מגעיל לפי דעתי... לא יודעת כל המנהג הזה של שריפת גופות נראה לי כחילול המת ופשוט חוסר כבוד כלפי הבן אדם המנוח. לפחות קבר ראוי צריך לתת לבן אדם כשהוא מת... ועכשיו בידיעה שהדגים אכלו אותו לא יהיו לי נקיפות מצפון כשאני אוכל דג

lifes sucks

New member
תודההההה...

יאללה בואי תום...כל עוד תישארי במזוודה....:) בקשר למה איך שאני יודעת מה אני יעשה בחופש הגדול אממ..החופש לא כל כך רחוק...ופשוט הזמינו אותנו לחתונה איפה שאמרתי כי אחרת אני יודעת טוב מאוד שההורים שלי לא היו הולכים לצפון ארה"ב....לא מקום מי יודע מה לדעתם...נההה 'פגרים תודה תודה לכל מי שאמר את מה שאמר. אוי ..מהה אתם רצינים!? לא היה לי מושג ששרפו את הגופה שלו.. מההה...אין אפילו קבר לבכות עליו...!?!?!? ואני כבר תיכננתי .....תמיד שאלתי את עצמי למה אין תמונות של הקבר או למה לא מדברים על זה....ועכשיו אני מבינה... איזה נהר בסיאטל? נהר מיוחד? או סתםנהר שכונתי שזרם כתוצאות של הגשם? (זה לא ישנה דבר...קורט נשרף...אייאייי...)

iLoveKurtCobain

New member
הסיפור הוא...

שהיא פיזרה חלק מהאפר בנהר חלק היא נתנה לחברים... כך שגם לה ולדיב ולקריסט יש חלק מקורט בבית... וחלק היא פיזרה על האדמה מתחת לעץ שהיה "המקום" שלה ושל קורט... ואחרי שהיא עברה מסיאטל היא עקרה א תהעץ יחד עם כל השטח אדמה מסביבו ושתלה אותו בבית החדש שלה... קטע למחשבה: דג אכל את קורט... או לפחות חלק ממנו ואתם אכלתם את הדג... בררר

למעלה