סט צלליות למתחילה

liro20

New member
סט צלליות למתחילה

היי בנות! מה אתן אומרות, הייתן ממליצות לי על הסט 56 צלליות של ביוטיקייר ב40 ש"ח בתור ערכת צלליות בסיסית, פשוטה וזולה למתחילה כמוני? או שעדיף להוציא סביבות ה-100 ש"ח על פלטת הצלליות Coastal scents 28 neutral palette שמצאתי באיביי? האם האיכות של הצלליות האלה טובה או ממש גרועה בגלל המחיר הנמוך? בנוסף, איזה פריימר כדאי לי לחפש אם אני רוצה משהו שנותן טיפה גוון בהיר ולא נעשה שקוף לגמרי על העפעף? איזה מזג אוויר סוער!! מה יש לעשות חוץ מלהישאר בבית ולהתאבסס על איפור! :)

נסיונית

New member
מצטרפת לשאלה!

באופן כללי האם יש סט צלליות בסיסי וטוב למתחילות? וד״א כדאי לך לשרשר לשרשור השאלות היומי הרלוונטי, ככה הרבה יותר קל להתמצא בפורום ולעקוב אחר תשובות לשאלות שלך

nur82

New member
יש לי את הסט של קוסטל

לא הכי איכותי שיש, צלליות של וואו וג'ייד יותר טובים מצד שני צלליות מאק יקרים- תלוי כמה את רוצה להשקיע. כל 4 צלליות בתוך פלטה עולים 300 אז כדאי לך כמו שמרינה המליצה של סליק או גם פלטה 10 צלליות של nyx ממש טובים וזולים או יש מלא אפשרויות באיביי

marina4o

New member
את לא צריכה להוציא 100 ש"ח על פלטה ניטרלית

באיביי. תורידי את קוסטל סנטס מחיפוש ותמצאי פלטות זהות בהרבה פחות. האיכות שם משתנה. קחי בחשבון שכל צללית מאוד קטנה. בתור פריימר את יכולה לחפש את PRIMER POTION אבל בגוון (יש להם מספר בחירות) או צללית קרמית של מאק, שעוזרת לצלליות להישאר עמידות רק אם אין לך עפעף שומני במיוחד.

marina4o

New member
לא בגודל כמו שאת מתארת ובמחיר כזה. לדעתי

צלליות של מאק/אינגלוט מאוד טובות וניתנות להרכבה אישית. אם את רוצה מבחר גדול אז רק פלטות באיביי או פלטות של SLEEK

נסיונית

New member
מרינה תודה רבה על ההמלצה, לא הכרתי את sleek

ועכשיו אני חומדת את oh so special שלהם.... זה ממש מה שחיפשתי, תודה

shablula1986

New member
יש פיתרון זול וטוב :)

http://www.dealextreme.com/c/eye-shadow-eyeline-1702?page=1&pagesize=52&pagesort=relevance באתר הזה... הזמנתי את פלטת ה120 צלליות העליונה מצד ימין!! מחיר ללא תחרות!! משלוח חינם!! צבעים מעוליים עם פיגמנטציה גבוהה עמידים ויפים!! ב 120 כל צבע מגיע בכמות קטנה אבל יש כל כך הרבה צבעים ואינספור אפשרויות שילובים!! לוקח בערך חודש עד שמגיע אבל שווה לחכות :) חוץ מהפלטה של ה 120 יש גם קטנות יותר שכל צללית יותר גדולה... אני מזמינה הרבה מוצרים מהאתר הזה ועד כה לא התאכזבתי :) מקווה שעזרתי :)

liro20

New member
זה נראה מוצלח

מגוון גדול של צבעים, למרות שאני לא באמת צריכה כל כך הרבה, אבל האם הן צלליות מאט או לא? אני מחפשת בעיקר מאט כדי להתחיל עם דברים רגועים יותר לפני שאני מנסה את מזלי באיפורים בולטים ושימריים יותר לערב. אבל המון תודה על הטיפ! דרך אגב, מישהי יודעת איפה ניתן להשיג מברשת עיפרון כמו ה mac 219 רק יותר זולה?

למעלה