סט סופרמוטו וסחירות

• פותח הנושא nivzu
  • פורסם בתאריך

nivzu

New member
סט סופרמוטו וסחירות

רציתי לדעת בכמה נסחר סט סופרמוטו לDRZ, משומש עם צמיגים משומשים. ובנוסף אם אני ארצה למכור אותו נגיד בעוד חודשיים, כמה זמן ייקח לי למכור אותו (האם יש ביקוש לדברים האלה) וכמה בערך אני אקבל עליו (האם יש ירידת ערך לדברים האלה) הסט הוא זוג גלגלי 17" (שפיצים כמובן) עם צמיגים משומשים ודיסקים עם קוטר מוגדל (ללא שינוי נוסף במערכת הבלימה)

שחרלרט

New member
21000

זה מה שאני מוכן לתת לקרמברג על האופנוע.. לא חבל סתם יושב במחסן.

ariel911

New member
שחר סיכמנו שמעל ל20000

הקפיצות יתבצעו בשקל שקל אז אני מציע שוב 20000 ועוד שקל אחד וההובלה עליך קרמברג.

Dr XR

New member
אם הסט במצב טוב מאוד

אז להערכתי הוא צריך להימכר בסביבות 6,000-8,000 ש"ח. זאת בהנחה שהוא כולל דיסק 320 מ"מ, דיסק אחורי, וגג"ש. צמיגים זה אקסטרא, ואם הם משומשים הם לא ממש מעלים את ערך הסט.

nivzu

New member
ואיך אפשר לדעת את מצבו של הסט?

אתה אומר סט במצב טוב מאוד, הכוונה היא שהג'נטים הם ללא דפיקות, והדיסקים במצב חדש? איזה דיסק נהוג להרכיב מאחור? (קידמי אני יודע ש320 מ"מ) ואיזה גלגל שיניים (לDRZ) כרגע מורכב אצלי 47-15 אם אני לא טועה, אבל אם הגלגלים יותר קטנים, צריך יחסים אחרים נכון?

45degrees

New member
אם הרכיבים הם מאיכות טובה

כלומר - לא חישוקים של סאן-רמו לדוגמא, ואם הנאבות הן טובות והשפיצים זה לא הדברים הדקים האלה המכופפים בכוח המלחציים ששמים ב "אברהם שפיצים/שמיס" אז הרכיבים הם טובים. כעת יש לבדוק שאין עליהם סימנים של בלאי מוגזם - סדקים בחישוקים/נאבות, גומיות של הנאבה שחוקות, חורים/הברגות שהפכו אובאליים וכדומה. כאמור - כל סט והסיפור שלו, כאשר מסגרת המחירים של הדוקטור היא ריאלית להתחלת בדיקה/מיקוח.

Dr XR

New member
וואללה?

כולל דיסק קדמי 320 + מתאם, דיסק אחורי, גג"ש וצמיגים? אם כך, אז שווה לקנות חדש.

t P R

New member
../images/Emo45.gif

כמו שאמרתי, עם בוא הכחול אני אצלך...

ride red

New member
אתה מוכן לפרט מה אני מקבל במחיר כזה

איזה נאבות, שפיצים, ג'אנטים, גלגלשים, דיסקים, פנימיות, צמיגים.

45degrees

New member
תלוי כמובן במפרט החלקים

נאבות טאלוון יעשו חור גדול בארנק. שפיצים ביוקאנן גם לא זולים. יש שפיצים אפילו יותר טובים מאירופה - אותו מחיר ( +- 100 ) אבל ביורו.... הפירמה של החישוק והמידה שלו ישפיעו על המחיר. חישוקי 16.5 לא יעלו אותו דבר כמו 17. חישוק 5 או 5.5 לא יעלה אותו דבר כמו חישוק 4.25. וכך הלאה. יש עסקאות טובות בשוק. יש לא מעט רוכבים שהצליחו למצוא כאלה עסקאות. צריך סבלנות ולבדוק טוב טוב מה קונים.

dbug

New member
שאתה אומר חדש -תגדיר לאיזה

פירמה אתה מתכוון ולאיזה סוג רכיבים,כמו ש 45 ציין יש לא מעט סוגים ומה שזול לפעמים לא יאריך חיים ולא ישווה לסט איכותי.מניסיון שלי שמכרתי סט אחד וניסיתי למכור עוד אחד( לא נמכר בגלל הצעות המחיר המגוכחות שקיבלתי) -יש הבדל גדול במחיר שהוא תלוי בסוג הסט לדוגמא - ג'אנטים של אקסל+נאבות טאלון+ דיסק של ברייקינג ומתאם יעלו הרבה יותר יקר מסטים של חברות אחרות.הנה לדוגמא כך את הסט הזה בכמה אתה מעריך שניתן למכור אותו בארץ כחדש וכמשומש? בארה"ב המחיר הכי זול שלו עד כמה שאני זוכר הוא 1200$ לא כולל דיסק ומתאם וכמובן ללא גג"ש ובטח שלא כולל משלוח או מכס. מה שבתמונה ללא הדיסק ,המתאם וכמובן ללא האגזוז.

למעלה