סט ל KLX650R

• פותח הנושא obipo
  • פורסם בתאריך

45degrees

New member
צודק - לא צריך להכניס ראש בריא

למיטה חולה. הבעיות מגיעות כמעט תמיד ממיקום לקוי של החישוק ביחס לנאבה. כמעט תמיד! מיקום ראוי של החישוק פותר כמעט את כל הבעיות! עשיתי את זה הרבה יותר מפעם אחת בחיים. יותר מזה - עכשיו יושב אצלי באופנוע - על הזרוע המקורית, צמיג ברוחב 170 מבלי שהשרשרת אפילו מדגדגת אותו!!!!!!!! למה זה חשוב? כי פעם, אחרי ששמיס הרכיב לי את הגלגל האחורי, עם מיקום הזוי של החישוק ביחס לנאבה - אפילו צמיג 150 התאבד על השרשרת כאילו אין מחר!!!!!!!!! מצד אחד: צמיג 150 לא נכנס בלי להתאבד על השרשרת, ואני מדבר על אכילה של יותר מסנטימטר שלם מהדופן מצד שני: צמיג 170 נכנס עם איזה 8 מילימטר מרווח מספיק מהשרשרת, כך שהשרשרת לא נוגעת בו! מסקנה: יש מה לכוון ולעבוד נכון בחלק הזה של האופנוע, בכל אופנוע.

ktmrf

New member
אני מציע לך 4.25 למה שיקול כספי

שיקול כספי.... אחד צמיגים יקרים ו2 צמיג ב150.60.17 לא יושב טוב על 5 אינץ"ועל 4.5 לא בדקתי בג"נט 5 צמיג 150 נופל פנימה בקיצור יקר

ktmrf

New member
עדיף 4.25 שיקול כספי

שיקול כספי למה .1 צמיגים 160 יקרים ו2 צמיג ב150 לא יושב טוב על ג'נט 5 למה כי צמיג 150 נופל פנימה ועל ג'נט 4.5 לא בדקתי מה שאני רוצה לומר לך חביבי צמיגים ב160 יקרים לא מישתלם

TShavit

New member
בבקשה:

"מנסיוני עדיף ג'נט 4.25, משני שיקולים: 1. צמיגי 160 יקרים. 2. צמיגי 150 (שהם זולים יותר - עיין סעיף 1 לעיל) לא יושבים טוב על חישוקים ברוחב 5 אינץ'. עם צמיג 150 על החישוק הנ"ל האופנוע נוטה ליפול פנימה בפניות, במיוחד ההיירפין לפני קו הזינוק-סיום, ומייצר היגוי מעורפל-משהו. עלי לסייג את דברי ולציין כי לא ניסיתי את הצמיגים המוזכרים לעיל על חישוק ברוחב 4.5 אינץ'. שורה תחתונה: צמיגי 160 יקרים ולא משתלמים כלכלית, וצמיגי 150 מנסיוני הדל עושים את העבודה מצויין אך חישוק 5 אינץ' רחב מדי עבורם. אי לכך ובהתאם לזאת - בחר בשילוב של חישוק 4.25 אינץ' וצמיגי 150. מקווה שעזרתי. אל תתבייש לשאול עוד אם לא תבין משהו." טל.קום, שירותי תרגום

obipo

New member
וואלה תודה, אבל הבנתי שה SM DRZ

מגיע נעול בצמיג 140 על חישוק 4.5 . אז צמיג רחב יותר מ 150 לא יכנס (צר שם ב KLX מסתבר) אבל עדיף להלביש את מה שיכנס (נניח 140) על חישוק כמה שיותר רחב? (4.5 אולי?)

45degrees

New member
תקשיב טוב:

אם אתה לא מתכנן על קצב רצח במסלולים לך על הפתרון המקובל: חישוק 4.25 וצמיג 150 או 160 לפי העדפתך. אם אתה מתכוון לרכב אטרף - לך על חישוק 5 או 5.5 עם צמיג מתאים שיושב כמו שצריך: 160 על חישוק 5 או 165,170 על חישוק 5.5. זה בכל - פשוט וקל. עוד דבר אחד קטן: חישוק 5 יצוק נראה מאוד מרשים ומפואר על אופנועי שטח. אז אתה אולי עשוי להעדיף אותו מטעמים קוסמטיים.

למעלה