א. לא נועלים נעלים חדשות לערב ריקוד
ולא מתקינים מע' ברקס חדשה לפני מרוץ. ניתן לעשות זאת אך הסיום נראה כמו שתיארת או כמו ש RANSNOW למד על בשרי במקצה הדרוג במרוץ האחרון.הגישה הגורסת ניסוי כלים ראשון במרוץ עצמו היא חלק מתרבות נהיגה ובהחלט שייכת לתחום הנהיגה. קח את האופנוע הממוצע פלוס,בולמים ,בלמים ,מזלג ,צמיגים ,ג'נטים ,חומוס טחינה, צ'יפס ,סלט. ועכשיו שפר אותו עוד קצת (כולה 1500-2000 ש"ח) ומה תשיג ? תוריד מהירות הקפה באספלט ב-1 שניה. הרבה לא ? עכשיו כנס בבקשה לשטח ועקב אימון לא מספק תאבד את השניה הזאת ועוד 4 חברות שלה. מה עשינו? לא חבל? 1500 ש"ח זה בערך 10 שיעורי שטח -לא שווה? שימו לב כולם שמקצה הספורטסמן בארץ הוא לא מה שהתכוון המשורר בחו"ל. בארץ רק המתחילים הריחו את ריח אגזוזם של הספורטסמנים וביחוד בשששששטח !!! אני לא רוצה להדאיג אתכם, אבל כל ה"עלק" ספורטסמנים האלה בדרך אליכם ולא נראה לי שהם מתכוננים לקחת שבוים. אגב,לא נראה לי שהם עסוקים כל כך בשיפורים. נסיים בדוגמא מאחינו האהוב אנגלברג: בא על אופנוע סביר,ללא שיפורים משוגעים, רכב כמו גדול לאחר תקופת צינון ארוכה והשאר ידוע. ולסיום מי שמתכנן שאביזרים/ חלקים למינהם יצילו אותו מפינות אליהן נכנס עקב רמת נהיגה ,אני ממליץ לחזור לפתגם העתיק האומר שפיקח יוצא ממקום שחכם(נהג טוב) לא נכנס אליו.