סט ל KLX650R

• פותח הנושא obipo
  • פורסם בתאריך

45degrees

New member
בהזדמנות ראשונה אני מראה לך איך

כל מה שצריך זה מסלול מרוץ ומשהו כמו 20 דקות ואתה מקבל את ההוכחה!

LONEY

New member
2 שניות זה המון אבל קניתי -גם במאמץ

את המסלול אני עושה ב-38.5 ,את השטח ב- 14.5 ואת המסלול כולל שטח ב 52 לא סופי. אם אתה יכול להוריד לי 2 שניות ע"י שיפורי אופנוע מוכחים, אני עושה לך ווקס ופוליש עם הלשון כל יום שישי -הכוונה לאופנוע שלך כמובן. אני מרגיש ויודע שיש לי עוד כמה חלקי שניות אבודים בנקודות תורפה שלי(לדעתי רובן נובעות מפחד יותר מאשר יכולת תיאורטית) במסלול. כמובן שמטעמי תקטיקה וצינעת הפרט לא אגלה אותן ,אך בדרכי שלי(זה המקום לתודה ענקית לכפיר שלקח שק תפוחי אדמה וקידם אותו לרמת צ'יפס) אני מנסה להתמודד איתן. עוד לא אמרתי את המילה האחרונה.

enigo

New member
R U TOKIN TO LONEY?

(כן, הטעות בכותרת היא בכוונה). שים לב לקצר התקשורת הבסיסי - הוא מדבר על "רוכב ממוצע", אתה מדבר על חברה שעוברים ל-520 כדי להיות יותר תחרותיים. וכן, אופנוע עם רכיבים באיכות הגבוהה ביותר יהיה מסוגל לספוג טעויות גדולות יותר מבלי להעניש (אם כי לפעמים יהיה זריז יורת, ולכן רגיש יותר לטעויות), וכן, עדיף אופנוע שהכל בו שופר והותאם במיוחד לסגנון הרוכב, אבל ל אתמיד יש את הכסף לכך, ובתוך המגבלות - התקציביות כמו גם מגבלות היכולת - יש סדרי עדיפויות. אתן לך דוגמא אותי - כרגע, במצבי, אני לא ממש מסוגל לנצל אצ הפוטנציאל של DRZ מוסב בגלגלים בלבד, אז מה יועיל לי להכנס לחובות כדי לקנות SMR? אין טעם... ומשהו אחרון. אם אתה עולה למסלול ורוכב חזק עם רכיב מהותי שחדש לך, אז זה לא שיפור לאופנוע שאתה צריך, אלא משהו אחר לגמרי.

45degrees

New member
כן נו! להתלונן על זה שנפל ולת"מ

מהעבודה ואת השבוע שתכננתי לאימונים ביליתי בעבודה בחו"ל? לפחות יצא מזה גלגל חדש....

TShavit

New member
../images/Emo12.gifולת"מ??

הנה ביטוי שלא שמעתי כבר איזה 10 שנים (ולא ממש התגעגעתי אליו). טל

45degrees

New member
אני מוסמך להשתמש בו אחרי

המון אפס ימי מילואים בקריירה הצבאית המפוארת שלי לא?

MexMex

New member
בהחלט א-מ-ן, ועוד...

מנסיון של כניסה לשטח לא מוכר (טריאל, סופרמוטו), צריך לבחון מה אתה אוהב לעשות ומה לא. על מה שאתה לא אהב לעשות, על זה צריך להתאמן.... M.

TShavit

New member
כל יצרני הצמיגים, 45?

ברידג'סטון ממליצים על חישוק ברוחב 4.5 עבור ה-BT 090, הן למידות 150/60 והן ל-160/60. זה בבדיקה מדגמית מהירה... טל

MexMex

New member
המלצה מוזרה משהו, אגב...

מנסיום אישי עם הBT090, הוא ר-ח-ב. ה160 הוא 170 מ"מ רחב. מה שמביע תמיהה על ההמלצה שלהם, הרי זה יגרום לעוד יותר קיפול של הצמיג, לא? M.

MexMex

New member
תהרוג אותי אם אני מבין אותך...

הרי האופנוע שלך, כמו כל אלסי, על אחת כמה וכמה הישנים, יציב, קטר, וממאן להיכנס מהר לסיבובים הדוקים (וזה מה שיש בסופרמוטו, ועוד במיוחד ברינג). אז למה שמת חישוק וצמיג עוד יותר רחבים ממה שהיה לך, מה שבוודאות יאט עוד יותר את ההיגוי שגם כך איטי להפליא? ואצלנו, רוכב מאוד מהיר, מאוריציו קרמינטי שמו, במסלול מאוד מהיר, פגסו שמו, בחר בסופ"ש האחרון להוריד את הצמיג 160 שלו לטובת צמיג 150, כי זה היה איטי לו מדי בכניסה לפניות. וזה על חישוק "5 אגב. M.

45degrees

New member
יש חסרונות ויתרונות

אתה רוכב על 5 אז אתה מודע להם היטב: חסרון בכניסה לפניה יתרון ביציאה מהפניה עבורי, עם יכולת רכיבה מוגבלת, החסרון היה פחות משמעותי מהיתרון. כלומר - זמני הקפות יותר טובים עם הצמיג הרחב בהשוואה לצמיג הצר: מקצה אחד הייתי עם חישוק 5.5 ואחד עם חישוק 4.25. ידעתי את התשובה הזאת מראש אחרי שראיתי מה ניתן לעשות עם CRF ועם האסקי והוסאברג במסלול קארטינג מאוד צפוף, עם חישוקים 5.5. ככה שעבורי אין מדובר על הפתעה או משהו כזה. ה 5.5 פשוט יותר מהיר. את ההפתעות קיבלתי בנעילות גלגל ותזוזות לצדדים: המון המון עם הגלגל הקטן, וכמעט כלום עם הגלגל הגדול. עד כדי כך שלקח לי די הרבה זמן להתרגל.

Little Max

New member
כן, אבל יש פה עוד נקודה

שלא ראיתי שהעלו. למיטב זכרוני הדווי, הזרוע האחורית של ה- KLX מאפשרת הכנסת צמיגים רחבים מאד מאד בדוחק. זכור לי רוכב KLX (אדם?) שנאלץ לחתוך חלק מדופן צמיג (לא זוכר אם 150 או 160) כדי שיכנס למקומו בלי לקרוע את עצמו לדעת מהשרשרת. אז לפני שאתה מדבר ג'נטים, תראה איזה צמיגים אתה בכלל יכול להלביש על הזרוע האחורית. LM

למעלה