סט ליסט 9.10

AeroTom

New member
סט ליסט 9.10

01. Toys In The Attic 02. Walkin' The Dog 03. S.O.S. (Too Bad 04. Cryin' 05. Baby Please Don't Go 06. Stop Messin' Around 07. Buried Alive/Seasons Of Wither 08. Dream On 09. Eat The Rich 10. Rattlesnake Shake 11. Sweet Emotion 12. Draw The Line ------------------------------------ 13. Walk This Way
Walkin' The Dog חוזר לסט ומחליף את חברו לאלבום הבכורה Mama Kin. מיקום ממש מעניין ל-Walkin כשיר שני...
סטיבן עשה הקדמה של Buried Alive, ה-Outtake מההקלטות של Pump, לפני Seasons. האם זה אומר משהו לגבי האלבום הבא וכניסה אפשרית של השיר הזה אליו? אולי הלהקה עבדה עליו בסטודיו...נחכה ונראה. הופעה הבאה - 11.10

AeroFan

New member
אחלה סט

יש להם בחירות טובות ומפתיעות (כמו Buried Alive), יש לי הרגשה שבהופעות הבאות הם יכניסו את One Way Street.. כי בכל פעם הם שולפים פנינה אחרת

בָלבָל

New member
נחמד מאוד!

בשבת ראיתי הופעה משיקגו מסוף 94 (לא זכרתי שזה קיים מוקלט בשלמותו בוידאו) והיה שם ביצוע כיפי כלכך לWTdog... הוא נפלא בהופעות. ומזל טוב לאאוטייק! תענוג שהם מכניסים דברים שונים בהופעות!

SaintJohn

New member
נהדר../images/Emo45.gif

יפה שהשינוי הפעם הגיע בתחילת הסט, ושהם שמו את Walkin' the Dog במקום שהוא לא רגיל אליו. ואחלה גם לגבי האאוט-טייק, זה נראה כאילו באמת יש לזה קשר לאלבום הסטודיו. ומעניין איך הם שילבו את זה עם Seasons. ו-Rattlesnake עדיין בסט!
חבל רק שיש כולה 13 שירים, זה מעט מאוד, אפילו אם יש ג'ם ארוך ב-Rattlesnake.

ErezLahat7

New member
לגבי Buried Alive

נקווה שלא עדיף שזה ישאר OUTTAKE. יש ללהקה המון שירים מצוינים אחרים שיהיו ראויים לשחרור אם כבר..

AeroTom

New member
אי אפשר לדעת איך שירים יצאו אחרי

שהלהקה ממש תעבוד עליהם לשחרור. אבל אישית אני ממש רוצה לראות את ה-Outtakes מ-Nine Lives מושלמים ומשוחררים. תארו לכם רק את המקוריים והקלטה של הלהקה כיום עושה את I'm A Man עם ג'ו על ה-Vocals...דבר כזה באמת ימשיך את ההשפעה של בובו גם. אבל מאמין שהם ילכו על מקוריים רק ובכל מקרה אני ממש אשמח אם שירים מההקלטות האלה יושלמו, כמו: Bacon Biscuit Blues Trouble Something והאחרים. אני ממש מקנא באנשים שזכו להיות ב-2 ההופעות המיוחדות של הלהקה בנובמבר 1995, וקיבלו את השירים האלה שם (חוץ מ-Bacon) ביחד עם הגרסה המוקדמת של The Farm גם ובכלל סט-ליסט שהוא לא מהעולם הזה: http://www.cnewton.force9.co.uk/GetAGrip/951109.htm http://www.cnewton.force9.co.uk/GetAGrip/951110.htm את Bacon Biscuit Blues הלהקה ביצעה לא מעט פעמים בסיבוב ההופעות של NL כהקדמה גרובית ל-Monkey או Draw The Line. ממש הייתי רוצה לשמוע ולראות את השירים האלה מההקלטות של האלבום מושלמים ומושחררים רשמית.

ErezLahat7

New member
אפשר פחות או יותר לדעת

למרות שאני מסכים שיש הבדל גדול בין הגרסאות. אבל בדר"כ הגרסה הסופית טובה יותר (חוץ מ-LIZARD LOVE) אני אישית מעדיף שישימו שם את: Legendary Child Meltdown Walkin on Danger Street One Time Scream in Pain ========================================

AeroTom

New member
אני יותר מתעניין האמת באלה של

קולומביה. מכל הקטעים או גרסאות שלמות וכדומה ששמעתי ב-Outtakes של גפן, לא היה משהו שממש גרם לי לרצות או לחשוב חזק איך הוא יושלם או ייצא רשמית. בעצם אני ממש מתעניין רק באלה מ-NL כיום, אף פעם האמת לא הייתי הכי מתעניין בסמפלרים והעסק של Outtakes. אך באמת יש דברים מעניינים ומסקרנים. אם כבר ציינת עוד Outtakes אז נזכרתי גם ב-בובו והרצון לשמוע את הלהקה כולה עושה את King Bee או Louie Louie, וכמובן גרסת 2004 של All Your Love...זה בטח כ"כ טוב.

Bad Girl 15

New member
סט ליסט מפתיע

כמו Buried Alive..טוב שימשיכו להפתיע עם סט ליסטים מגניבים

למעלה