סט ליסט 7.11

AeroTom

New member
סט ליסט 7.11

Toys In The Attic Walkin' The Dog Eat The Rich Cryin' Baby Please Don't Go Stop Messin' Around Seasons Of Wither Dream On Devil's Got A New Disguise Love In An Elevator Sweet Emotion Draw The Line ------------------------------ Walk This Way
אין ממש שינויים, רק Saddle יצא לאחר ההקלטות בהופעה שעברה. הקלטות שבהן קרה משהו לג'ו, עליו תוכלו לקרוא בקומונה... הופעה הבאה - 9.11

green plan

New member
איזה חתיךך../images/Emo99.gif

XD סתםסתם לא יפה
אוחח זה נראה ממש כואב..

SaintJohn

New member
טוב לראות שהוא חזר לעצמו מהר

מזל שזה לא היה משהו חמור יותר. ומה עם טום? אמרו שהוא חוזר באוקטובר, ואנחנו כבר בעיצומו של נובמבר. אני מקווה שאין שם סיבוכים עם ההחלמה שלו.

maximf

New member
הגיע הזמן לרשמים מההופעה

לפני אירוסמית' אני חייב להודות שמוטלי קרו היו טובים, כמובן שחבר שלי איחר והכרטיסים היו אצלי ופיספסתי איזה 4 שירים אבל טוב, לא נורא. מוטלי קרו השתמשו במלא פיצוצים כדורי אש וכול פירוטכניקה אפשרית, אבל כשאירוסמית עלו העובדים הפכו את הבמה מהבמה הענקית של מוטלי ל 2 סטנדים של מגברים ותופים ביניהם וזהו!! שום פיצוצים, אופנועים על הבמה, כלום. ממש נהנתי מהסט , הוליווד בול זה מקום מעולה בשביל הופעות עם סאונד מצויין (סוף סוף ראיתי את LOVE IN THE ELEVATOR) אבל הבעיה העיקרית שלי הייתה כמות השירים , 12 שירים זה ממש קצת בשביל הופעה, אני מניח שזה בגלל מוטלי ואני מחכה לזמן שאירוסמית' יבואו לבד ויוכלו לעשות הופעה מלאה. ההופעה הזאת סיימה אצלי רצף של חודש שבו ראיתי גם את דף לפארד ואיירון מיידן ונראה לי שזו הייתה ההופעה הכי טובה ביניהם ואת האמת שנהנתי יותר מאשר נהנתי ב STAPLES CENTER ב פברואר(כמובן שזה גם עזר שלא הייתי לבד בהופעה ושהאוטו שלי לא התפרק באמצע הכביש מחוץ לאולם)

SaintJohn

New member
הם נשמעים כמו העתק של Kiss../images/Emo5.gif

גם בהופעה של Kiss בסיבוב ההופעות המשותף שלהם עם אירו, היו שלל זיקוקים, פיצוצים, להבות ופירוטכניקה, As far as the eye can see, ובצדק כי הקהל שבא לראות אותם היה צריך לקבל תמורה כלשהיא תמורת הכסף שלו, שלא הגיעה מהמוזיקה שלהם. אבל לא יצא לי לשמוע את מוטלי קרו, אז אין לי מה להגיד עליהם. אירוסמית' לא צריכים את כל זה. הם נותנים לקהל את הדבר הטוב ביותר והאיכותי ביותר שהוא יכול לקבל - רוקנרול פשוט, נקי, בלי תוספות שלא קשורות. חבל לי בשבילך שקיבלת כל כך קצת שירים, זה מה שקורה בסיבוב הופעות משותף - משלמים יותר ומקבלים פחות. אבל היית בהופעה של אירו, וזה הרבה יותר ממה שאפשר לקבל פה בארץ. וגם האוטו לא התקלקל! אפשר בסך הכל להגיד שהיה לך ערב די טוב
חזרת משם עם תמונות? אם כן אז תמהר להעלות אותן, נשמח לראות

maximf

New member
לצערי תמונות אין

בהוליווד בול לא מסכימים להכניס מצלמות ועושים חיפוש מעמיק בשביל למצוא אותם ואפילו אין לי מצלמה בפלפון, גם שלא היו מבינים הרבה בגלל שלמרות שהיה לי מקום די נחמד זה היה גם טיפה רחוק. את KISS אני דווקא מאוד אוהב כך שהייתי נהנה בהופעה שלהם, שלא תבין אותי לא נכון אני אוהב הופעות עם פיצוצים וזיקוקים כי הם מוסיפים הרבה לשירים כמו בהופעה של מטאליקה שבה הייתי ששם הייתה הרבה פירוטכניקה אבל גם מוזיקה משובחת, אבל זה היה יפה לראות את הסט הפשוט יחסית של אירוסמית' וזה שהם באים לא להתלהב לעשות פיצוצים אלא להשתמש רק במה שיש , עוד שבבול התאורה מדהימה והמופע כן היה עם הרבה מאוד אורות ולייזרים כמו שיש רק בהוליווד בול

green plan

New member
לא נורא שזה קצת שירים!!

העיקר הוא לראות אותם מופיעים!!זה חלום עבורי!! ואני שמחה שנהנת!!

SaintJohn

New member
זה די מבאס

תחשבי על זה שעד לפני 3 שנים הם היו מבצעים יותר מ-20 שירים בכל הופעה. 13 זה ממש מעט. אבל מצד שני אני לא חושב שהייתי מתלונן על כמות השירים אם הייתי בהופעה שלהם...

AeroTom

New member
נחמד לשמוע

טוב שנהנת. באמת חבל על כמות השירים, אבל זה המצב כיום אצל הלהקה וגם זה סיבוב משותף, אז בכלל...אבל העיקר שעדיין מופיעים ועושים זאת נהדר. ומה שציינת שנוגע להופעה של מוטלי קרו נשמע די נורא...

AeroFan

New member
נשמע מעולה

ועוד יותר טוב לשמוע שאמרת שזאת ההופעה הכי טובה שראית בהופעות האחרונות שהיית בהם, לגבי כמות השירים, צריך לקוות שבסיבוב הבא אירוסמית` יעשו את זה לבד ולא עם עוד להקה.

למעלה