סט ליסט, 28.4 לאס וגאס

AeroTom

New member
סט ליסט, 28.4 לאס וגאס

01. Love In An Elevator 02. Dude (Looks Like a Lady 03. Cryin' 04. Eat The Rich 05. I Don't Want To Miss A Thing 06. Jaded 07. Baby Please Don't Go 08. Hangman Jury/Seasons Of Wither 09. Dream On 10. Livin' On The Edge 11. Stop Messin' Around 12. Sweet Emotion 13. Draw The Line ----------------------------------- 14. Walk This Way
רק 14 שירים, שזה כנראה בגלל שזו הייתה הופעת צדקה שכזו ולא רגילה ל-Lili Claire Foundation. עכשיו יש לנו הפסקה של חודש עד ה-31 במאי, שם הלהקה תגיע לאיחוד אמרויות ערב ומשם להודו, דנמרק, שבדיה ו...אז גרמניה. נראה שהם ימשיכו גם עוד חודש עם סט-ליסטים דומים מרובי להיטים. אני לפחות מקווה שזה ישתנה קצת אחרי ההופעה הראשונה בגרמניה בפסטיבל בפרנקפורט...

SaintJohn

New member
מוזר

בשרשור של הסט-ליסט ב-AF1 באחת ההודעות דיווחו שהיה גם את Walking the Dog. אמרו גם שהיה שואו ממש טוב של ג'ו. בדובאי ובהודו זאת תהיה הופעה ראשונה שלהם אי-פעם, אז צפוי מאוד שיהיו רק להיטים, אלא אם הם יחליטו לבצע בהודו את Taste of India. לדעתי זה יהיה ממש מגניב מצידם ומתאים. כמובן שסיכוי מאוד נמוך שזה יקרה. מבאס שעכשיו יש חודש שלם בלי הופעות, כבר התרגלתי לסט-ליסט כל יומיים...

SaintJohn

New member
זאת רק ההתחלה של Jury

והחיבור ממש יפה ומתאים. ההופעה בבואנוס איירס שודרה שם ברדיו וזה נשמע ממש טוב, כמו כל שאר ההופעה.

AeroTom

New member
כמו שנועם אמר

זה קטע קטן מתחיל Hangman כהקדמה רק ל-Seasons. היה את זה גם בסיבוב שעבר. בהחלט נחמד. הקטע הזה הוא הדבר הכי טוב (והמיוחד היחיד מבחינתי) בינתיים שיש בסט-ליסטים.

AeroTom

New member
משתלב נחמד, בהחלט

חיבור ממש מתאים וטוב. נראה לי אפשר עדיין לשמוע את ההופעה מארגנטינה שם, אז זה מקום שתוכל לשמוע שם את זה.

Aerosmith2006

New member
יפה יפה...

לאט לאט הדברים מתחילים לקבל תמונה ברורה יותר - מול הסטליסטים שאנחנו רגילים אליהם מהסיבוב הקודם. מכאן אני כבר רואה שירים ישנים ואהובים נכנסים ויוצאים, מחליפים ומבוצעים פעם בכמה זמן בין כמה הופעות.

AeroTom

New member
איפה את בדיוק רואה את זה האמת? ../images/Emo12.gif

לא ראיתי פה שום שינוי מההופעות הקודמות. עדיין הופעת להיטים בלבד שכאלו. אני אישית ממש מודאג, כי נראה שזה יימשך ככה גם עוד חודש

Aerosmith2006

New member
הם נהיו קצרים יותר ודווקא

החוסר בשינוי לדעתי מעיד על השינוי העתיד לבוא אחרת זה לא היה שינוי

AeroTom

New member
היה קצר יותר רק עכשיו, וזה בגלל האירוע הזה

זה היה במסגרת אירוע התרמה. ואני חושב ההפך...לא נראה לי זה מבשר רבות שהלהקה לא משנה את הסט. בסיבובים קודמים בדרך כלל ההופעה הראשונה הייתה עם יותר להיטים או מעט מבולגנת, ואז הופעות אחרי כבר השתנו דברים ונהיה השלד של הסט שנמשך לאורך הסיבוב עם שינויים פה ושם. עכשיו זה התחיל עם סט של להיטים בלבד וזה נמשך ככה ולא משתנה. וזה בגלל שזה סיבוב עולמי והלהקה לא הייתה במקומות האלה הרבה זמן. ונראה שזה יימשך ככה גם בסוף החודש כשיחזרו להופיע. אפילו שירים כמו: Walkin' The Dog Big Ten Inch Same Old Song Saddle Last Child שלא נחשבים לפנינים גדולים, לא מבוצעים עדיין. אלו ממש סטים של להיטים (Seasons הדבר היחיד שם שמיוחד מבחינתי) וזה ממש חבל כרגע. אישית זה מדאיג אותי יותר כאן, כי בטוח עם כל הכיף שיהיה לראות אותם בלייב מבצעים את כל השירים שלהם, אני יודע שתהיה לי מידה של אכזבה אם בשלושת ההופעות בגרמניה הסט יראה כמו משהו כזה... אישית גם הייתי מעדיף שהם יחזרו ל-14\15 בסט, אבל יעשו סטים כמו 2 הסיבובים האחרונים. בסופו של יום זו האיכות, לא הכמות.

למעלה