סט ליסט 24.9

AeroTom

New member
סט ליסט 24.9

01. Love In An Elevator 02. Same Old Song and Dance 03. Cryin' 04. S.O.S. (Too Bad) 05. Pink 06. What It Takes 07. Last Child 08. Baby Please Don't Go 09. Hangman Jury/Seasons Of Wither 10. Walkin' The Dog 11. Dream On 12. Rats In The Cellar 13. Livin' On The Edge 14. Stop Messin' Around 15. Sweet Emotion 16. Draw The Line -------------------------------------- 17. Walk This Way​
Walkin' The Dog חוזר במקום Toys. הופעה פומבית אחרונה של הלהקה השנה במסגרת סיבוב הופעות. נשארה ההופעה הפרטית. אפשר נראה לי להתחיל לסכם את השנה מבחינת הופעות...מוזמנים לכתוב את דעתכם. השירים שלא בוצעו שהיו חסרים לכם, ההפתעות, דעה על הסט-ליסטים בעולם ובארה"ב וכל מה שבא לכם להוסיף.

SaintJohn

New member
היה סיבוב הופעות מצוין לדעתי

אפילו שהחלק העולמי היה מלא בלהיטים יותר מאשר בארה"ב, אני לא מתלונן. היתה נציגות מאוד יפה גם ל-New shit וגם ל-Old shit. היה גיוון בלהיטים שנכנסו ויצאו מהסט, כמו Crazy, Janie, What It Takes, Dude, מאוחר יותר Pink, ואהבתי מאוד את ההחזרה המפתיעה של Fallin' in Love. זאת פעם ראשונה אחרי כמה וכמה שנים שבוצע יותר משיר אחד מ-Nine Lives בסיבוב הופעות. כל הכבוד להם שהם הופיעו במקומות חדשים בפעם הראשונה, כמו דובאי, הודו, רוסיה, אסטוניה ולטביה. אהבתי מאוד גם את ההפתעות היפות עם ה-Old shit, בעיקר את Train כפתיחת הופעה (איך לא?
), Mama Kin כסיום הופעה לא מתוכנן, כניסות יפות של Big Ten Inch ו-Come Together, ואת הסוויץ' המאוד חזק בסט-ליסט לכיוון ה-Old shit בארה"ב. בחלק האירופאי של סיבוב ההופעות היתה נוכחות מאוד בולטת של Get Your Wings, עם לא פחות מ-5 שירים מתוכו, אני בהחלט בעד זה. יותר מהכל, מה שהכי אהבתי והכי הפתיע אותי היה Think About It. מסכנים רק תושבי איטליה והוואי שההופעות שלהם בוטלו. כל הכבוד להם על השינויים והגיוונים, ובכלל מהחוויה האישית שלי הם נתנו שואו גדול מהחיים, הם פשוט עושים את זה מושלם. עכשיו הם יכולים להיכנס לאולפן, ולעבוד כמו שצריך על האלבום הקרוב, ונקווה שיצא בזמן ובלי עיכובים.

AeroTom

New member
מאוד מצטרף להערה של Get Your Wings

אחד הדברים הראשונים שצעקתי (בקול צרוד מאוד) לעברך, בוריס וענבל מיד בסיום ההופעה ב-קארלסרו היה "3 שירים מ-Get Your Wings!". זה באמת די מיוחד בהופעה אחת (זה היה עוד יותר בבלגיה ששם היו 4 שירים בהופעה אחת). בעיקרון בסיבוב הזה כל השירים שהגיוני שיבוצעו היו שם (שלושת הנותרים הם לא ממש שירים שהגיוני שייכנסו להופעות כיום. Spaced שלא בוצע מעולם ו-פנדורה ו-Woman שלא בוצעו מאז שנות ה-70). אני כ"כ אוהב את האלבום הזה ומה גם שבקארלסרו קיבלנו 3 שירים די מיוחדים. S.O.S אומנם בשנתיים האחרונות מבוצע לא מעט בהופעות, אבל הוא עדיין פנינה גדולה ואחד השירים היותר אהובים עלי של הלהקה בכל הזמנים. Seasons גם כן ככה וכ"כ מקסים לקבל אותו בלייב. ובנוסף להם Train בתור שיר פתיחה שזה דבר ענק. Think About It היה מבחינתי ההפתעה הכי גדולה של הסיבוב. "India" היה מגניב גם כשהגיע, אבל זה היה באוויר שאולי יהיה יחזירו אותו שם בהופעה בהודו. Think About It פשוט פתאום נכנס בהפתעה כ"כ גדולה...מי היה מאמין שהלהקה תחזור לבצע אותו בלייב. וגם אם הייתי חושב על שיר שהיא תחזור לבצע אחרי המון שנים, לא הייתי חושב עליו. זה היה כ"כ ענק ומי שהיה שם בפינלנד קיבל פנינה כ"כ גדולה... מחוץ לארה"ב היו הופעות עם הרבה להיטים, אבל בכל זאת, חוץ מאלו שציינתי כאן מעל גם Falling In Love חזר בלייב, שאומנם הוא לא פנינה גדולה או שיר מאוד אהוב עלי, אבל זו חזרה ראשונה אחרי 7 שנים ככה. וראויים לאזכור גם ההופעות החודש בארה"ב עם Movin' Out ו-Rats בכמה ביצועים רצופים (השני פה ממש בכולם בספטמבר, שזו גם חזרה ראשונה אחרי 3 שנים וחצי) וגם Walkin' The Dog וחזרה של עוד שיר מ-NL שזה Pink, שאני לא ממש מחבב כיום כ"כ, אבל עוד אחד שמגיח בחזרה לאחר כמה שנים. האכזבות משירים שלא בוצעו הסיבוב היו 4 בשבילי בולטים: No More No More שהייתי בטוח שיבוצע השנה באירופה, אחרי שבשנתיים האחרונות הוא בוצע לא מעט כמו S.O.S. Let The Music Do The Talking שהפעם הייתה לי הרגשה שזה יקרה. אם לא בשאר העולם אז בארה"ב בסיום הסיבוב. שהוא יחזור כבר מאז 2003...אבל זה לא קרה. Rattlesnake Shake שלא בוצע גם כן בסיבוב הזה. גם אותו חשבתי נראה לפחות בהופעה אחת בארה"ב. והמנצח הטרי של אירוליג 2007 - One Way Street. שהתפללתי שיבוצע באירופה (ואם אפשר בגרמניה...כמות הצרחות שלי ללהקה כשעברו לידינו ב-Cat Walk שיבצעו את השיר הזה, לא עזרו. גם לא הבקשה של ענבל לסטיבן במינכן לפני ההופעה, שמאוד מאוד הערכתי ושמחתי נורא שהיא אמרה את זה אז. עשית את מה שיכולת
). גם הוא לא בוצע בכלל, גם לא בארה"ב. המשפט סיום הכי מתאים שאני יכול להגיד בסוף הסיבוב העולמי הזה - שאני מקווה שלא יעברו עוד 8 שנים עד שהלהקה תחזור שוב לאירופה...אפילו לחזור בשנה-שנתיים הקרובות לאיזו הופעה חד-פעמית במקום קטן. אבל נראה, אולי הסיבוב הזה עשה להם משהו והם יחזרו שוב לאיזור לא עוד המון זמן.

AeroFan

New member
היה סיבוב מעולה

היו המון הפתעות ושירים שהם לא ביצעו שנים, הכמות שירים היתה סבירה, היו הופעה שהיו קצרות והיו ארוכות אבל הכמות פחות חשובה, הם הפתיעו המון בסיבוב הזה... מקווה שעכשיו הם נכנסו להקליט את האלבום החדש, מקווה שלא ייקח לו יותר מדי זמן.. (השערה שלי שהוא ייצא בתחילת האביב... מרץ-אפריל)

AeroTom

New member
ה-18 במרץ יוצא יום שלישי שנה הבאה...

יהיה ענק אם זה ייצא בתאריך הזה, שמחובר אלי מוזיקלית באופן מדהים.

למעלה