סט ליסט 22.11

AeroTom

New member
סט ליסט 22.11

Toys In The Attic Walkin' The Dog Eat The Rich Cryin' What It Takes Baby Please Don't Go Stop Messin' Around Seasons Of Wither Dream On Devil's Got A New Disguise Living On The Edge Sweet Emotion Draw The Line -------------------------- Walk This Way
אותו הסט כמו פעם שעברה. הופעה הבאה - 24.11

Aerosmith2006

New member
מה שיותר מבאס אותי זה לא הסטליסט

אלא העובדה שזה עשוי להיות הסיבוב האחרון... זה מבאס גם כי 1. אררר לא! זה מסמל שהלהקה מפסיקה לפעול 2. אני לא אוכל לראות אותם! 3. אני כל כך קרובה לראות אותם והם יפסיקו לי את הסיבוב הופעות בדיוק בין ספטמבר לנובמבר שנה הבאה! והסטליסטים - גם אם הם שגרתיים... לא משנה. רק שיופיעו.

AeroTom

New member
זה ממש לא הסיבוב האחרון

הלהקה תודיע כשיגיע היום הזה...וזה לא אומר שזה כזה קרוב. רק לפני כמה זמן הם אמרו שכנראה יהיו בפסטיבלים באירופה בשנה הבאה, ויוצא גם אלבום חדש והם יעשו לו בטוח Tour. אי אפשר לדעת מתי יהיה הסוף, ובכל מקרה כשהרע הזה יגיע הלהקה תגיד זאת מראש. בינתיים אין מה לחשוב על זה ממש לדעתי.

Aerosmith2006

New member
גם כן אירופה.. אני מקווה שזה לא יצא

כשאני ב LA זה יהיה המזל הכי נאכס בחיים!

AeroFan

New member
למה המסקנות האלה?

זה ממש לא הסיבוב האחרון שלהם.. זה שהסט קצר לא אומר כלום.. הם מופיעים יחד עם מוטלי קרו, בגלל זה הסט המקוצר, וכמו שתומר אמר הם צפויים להוציא אלבום סטודיו חדש ב-2007.

Aerosmith2006

New member
לא קשור לסטליסט...ויש לי שאלה

גם ג'ו מדבר ככה... חוץ מזה שהם כבר נכנסים אל שנות ה- 60 לחייהם... ו... ו... ולא יודעת
יצא ל לחשוב על זה... אבל התכנונים האלו לא חיבים להיות לטובה - יכול להיות שהם רוצים לתת סיום מרהיב או משהו בסגנון. טוב אני מניחה שזה לא יסתיים ממש עכשיו אבל מה אם הם יעשו הפסקה לקראת השנה הבאה?
אני ממש בלחץ מזה. זה הסיכוי הכמעט יחיד שלי... ---->השאלה --- >למישהו יש מושג אם בדרך כלל - כשהלהקה בסיבוב הופעות, מין הסתם יש הפסקה בין אחד לשני... באילו חודשים זה יוצא בדרך כלל? זה קבוע בערך? כלומר יש חודשים שהם מתחילים סיבוב הופעות או משהו כזה?!

AeroTom

New member
אי אפשר לדעת מה יהיה בסיבובים

עתידיים. הנוכחי מסתיים באמצע דצמבר, ואחר כך נשאר רק לחכות לראות מה יהיה. הלהקה אמורה לעבוד על אלבום הסטודיו הבא שצפוי לצאת במהלך 2007. השאלה אם הם יתחילו לעבוד עליו מיד, או יקחו הפסקה קלה. רק עם הזמן נדע. אבל בדרך כלל בחודשי הקיץ יש להם הופעות בכל מקרה, לא משנה להוצאות. אבל די בטוח שיהיה סיבוב הופעות גם לאלבום שייצא. כשיסתיים הסיבוב הנוכחי נשאר לחכות ולראות. מה יתפתח עם העבודה האלבום ושחרורו וכמובן ההופעות שיגיעו במהלך 2007. אבל כמובן שתהיה הפסקה לא ממש קצרה אחרי דצמבר עד שיחזרו שוב להופיע באמצע 2007.

AeroFan

New member
לא משנה בני כמה הם

ב-AF1 אני קורא ביקורות על ההופעות בסיבוב הזה וכולם אומרים שהביצועים מצויינים ושהם בכושר מעולה, אז אין סיבה כ``כ שהם יפסיקו בקרוב לדעתי.

למעלה