סט ליסט 20.4

AeroFan

New member
סט ליסט 20.4

Arena VFG, Guadalajara, Mexico Love In An Elevator Toys In The Attic Dude Fallin In Love Cryin Eat The Rich IDWTMAT Jaded Baby Please Don't Go Seasons Od Wither Dream On Rag doll Livin' On The Edge Stop Messin Around Sweet E Draw The Line Encore Walk This Way לדעתי די מאכזב הסט... אין בעיה עם להיטים הבעיה היא שיש בו יותר מדי להיטים ושיר אחד בהדרן.

SaintJohn

New member
אני עדיין מחכה להתפתחויות מעניינות.

זה שיש רק שיר אחד בהדרן לא ממש מטריד אותי, כי בסה"כ יש כמות לא רעה של שירים, ולי אישית לא ממש משנה איזה מהם יהיו בהדרן ואיזה לא. מה שיותר מטריד אותי זה הכמות המוגזמת של הלהיטים, ואני מאוד מקווה לראות קצת דברים יוצאי דופן פה ושם. בגדול זה נראה שהשלד הכללי של הסט-ליסט כבר בנוי ברובו, וזה מה שפחות או יותר יצפה לקהל בהמשך סיבוב ההופעות, עם שינויים קלים פה ושם. ההופעה הבאה במקסיקו-סיטי, מחר.

AeroSlash

New member
אני מניחה שזה התוצאה של

אי הגעה לאירופה במשך בערך עשור. הקהל בארה"ב רגיל לאירוסמית', רואה את הלהיטים כל פעם מחדש, זה הבית, ובבית אפשר גם לתבל את ההופעות מעט בדברים היותר נדירים שכמעט אף פעם [או בכלל אף פעם] לא מופיעים בסטים. אני מניחה שזהו המצב ביפן.

SaintJohn

New member
אני לא בטוח

יש פה כמה עניינים: אירו בלונדון אמרו שהם צריכים להכיר מחדש את הקהל שלהם. דבר כזה לא עושים ע"י ביצוע להיטים בלבד. שנית, דווקא בדרום-אמריקה היו בקשות ללהיטים מסויימים כמו Crazy ואחרים, שלישית, ביפן הם אמנם מבקרים הרבה יחסית לאירופה ב-10 השנים האחרונות, אבל עדיין פעמים מאוד ספורות, אי אפשר להגיד שבגלל שהם כבר רגילים ללהיטים אז הם מקבלים שירים נדירים. שירים נדירים מבוצעים במקומות בהם ידוע שיש בסיס מעריצים ותיק ונאמן. מהסיבה הזו אני עדיין אופטמי לגבי הפתעות נעימות בגרמניה ובאירלנד, ואולי אפילו בהייד-פארק, למרות שמדובר בפסטיבל. לפי דעתי הלהיטים ימשיכו גם בהופעות בדובאי והודו, ויתחילו להיות שינויים קלים כשיגיעו לאירופה. מצד שני אני לא רוצה לתלות בזה את התקוות שלי יותר מדי.

AeroSlash

New member
האמת,

כשאמרתי אירופה - התכוונתי לכל ה-Tour הזה, הכוונה לכל אותם המקומות בהם, הם לא היו הרבה זמן. בקשר ללהכיר את הקהל מחדש, יש כמובן משהו במה שאתה אומר, אבל אולי הם רוצים לעשות מן תפריט "לייט" בהתחלה, לראות איך הקהל מגיב, להרגיל ולא מעט את הקהל [אם אפשר לבטא את זה ככה] ורק אח"כ לפנות לכיוון של השירים הנדירים. בסיס מעריצים ותיק ונאמן זה בדיוק איך שהייתי מגדירה את היפנים לגבי אירוסמית' [לפחות מתוך הסקת מסקנות ממה שאומרים בטלוויזיה בתוכניות כאלה ואחרות שרלוונטיות לעניין]. והאמת היא שגם אני חושבת שזה לא בהכרח השלד של הסט ליסטים לכל סיבוב ההופעות. אני חושבת שיהיו שינויים, ושינויים ניכרים, תלוי באיזה מקום הם יופיעו. כי באמת שהפעם הם מגיעים למקומות שונים ומגוונים וקשה להסיק מסקנות כי כל השנים האחרונות ראינו אותם רק ביפן וארה"ב.

AeroTom

New member
יותר מדי להיטים. בהחלט.

זה מה שחששתי ממנו וכתבתי על זה גם בסקר האחרון שנועם עשה. בגלל שהם לא היו במקומות האלה לא מעט שנים, הם מרגישים צורך לבצע הרבה להיטים, שזה מה שהקהל הזה אולי רוצה. וזה חבל... אני מאוד קיוויתי שהלהקה תמשיך את הקו של 2 הסיבובים האחרונים, שבו היה שלד של סט-ליסט ממש ממש מעולה. גם להיטים וגם לא מעט שירים ישנים פחות סטנדרטים. כמו S.O.S, No More, Seasons,Kings & Queens ועוד... הדבר היחיד הקצת מיוחד בסטים בינתיים בסיבוב העולמי הוא Seasons...וזה לא שאני מבקש סט רק של שנות ה-70 או לא-להיטים. אני רק מבקש גיוון באמת, כי הסטים בינתיים הם ממש סטים של להיטים בלבד. אישית, אני מאוד מאוד מקווה שזה ישתנה לקראת גרמניה...לא יהיה שום דבר מאכזב בלראות את הלהקה בלייב, אבל בשבילי יהיה משהו מאכזב בלקבל 3 סט-ליסטים של להיטים בלבד. כי הלהקה יודעת לגוון ולהכניס גם את השירים הפחות סטנדרטים בהופעות ביחד עם הלהיטים. חבל שהיא לא עושה את זה בינתיים בסיבוב הזה.

למעלה