סט ליסט 17.12

AeroTom

New member
סט ליסט 17.12

Toys In The Attic Walkin' The Dog Love In An Elevator Cryin' What It Takes Baby Please Don't Go Stop Messin' Around Seasons Of Wither Dream On Train Kept A Rollin' Last Child Sweet Emotion Draw The Line ------------------------------ Walk This Way
Train החליף את Thighs.
הופעה אחרונה בסיבוב ההופעות הזה. לא היה משהו מיוחד ממש, אבל לאורך הסיבוב היו לנו כמה וכמה הופעות די מגניבות. בשבילי הדבר הכי גדול בסיבוב הזה היה ש-Rattlesnake נשאר קבוע בסט לאיזה 5-6 הופעות או משהו כזה. זה היה משהו מדהים ויוצא דופן. גם One Way בוצע 3 פעמים שזה נהדר. נשאר להמתין לשנה הבאה ולראות מה יקרה עם אירוסמית' ב-2007. אלבום סטודיו חדש צפוי לצאת, סיבוב הופעות בטח שיגבה אותו ומי יודע מה עוד. אז הלהקה רשמית סיימה את עבודתה ב-2006. נמתין לשנה הבאה

בָלבָל

New member
יש המון מה לצפות!!

רק נקווה שכל הציפיות יתגשמו.. ושהם יגיעו לאירופה... אררררררררררררררררררררר

SaintJohn

New member
זה הביצוע היחיד של Train ב-tour הזה

לא? הוא בוצע גם ב-Beacon theatre, אבל ההופעה הזו לא היתה חלק מה-tour. ללא ספק, הדבר המיוחד ביותר שאירו עשו בסיבוב ההופעות הזה היה הביצוע של Rattlesnake Shake איזה 6 פעמים רצוף. יצא לי לקרוא הרבה סקירות מקומיות של עיתונים קטנים אחרי ההופעות, ורובן קטלו את ההופעה של מוטלי קרו ושיבחו את זו של אירוסמית'. לפי דעתי לצרף את מוטלי קרו לסיבוב הופעות משותף היה טעות מרה, ואחד הדברים היחידים הטובים שיצא לאירוסמית' מזה זה שההופעה הגרועה של מוטלי קרו שמה את אירו באור טוב יחסית אליהם. אני בטוח שסטיבן והחבר'ה למדו מהטעות הזו. אני מאוד מאוד מקווה לראות את אירו בקיץ הקרוב באירופה, זה יהיה נפלא אם נוכל לראות אותם ושלא נצטרך לטוס לצד השני של העולם בשביל זה. ואם נעשה איזו התארגנות קבוצתית של הפורום לטיסה להופעה באירופה אז זה יהיה אפילו עוד יותר מגניב.

למעלה