סט ליסט 13.10 (
)

AeroTom

New member
סט ליסט 13.10 (../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif)

01. Toys In The Attic 02. Mama Kin 03. Eat The Rich 04. Cryin' 05. Baby Please Don't Go 06. Stop Messin' Around 07. Seasons Of Wither 08. Dream On 09. Devil's Got A New Disguise 10. One Way Street(
) 11. Sweet Emotion 12. Draw The Line --------------------------------------------- 13. Walk This Way
Rattlesanke Shake יוצא החוצה, אבל במקומו נכנס One Way (
). פנינה ענקית מחליפה פנינה ענקית אחר. פעם אחרונה ש-One Way (
) בוצע הייתה ב-13 ביולי 2004 ב-אוסקה, יפן בסיבוב של בובו. שאלתי את ראלף לפני כמה ימים האם One Way (
) יחזור להיות מבוצע בסיבוב הזה, והוא אמר לי שכן. איזה גאון...כ"כ כיף לראות את השם של השיר הזה בסט-ליסט. הופעה הבאה - 15.10

בָלבָל

New member
Oooooooooou YA!!!

אני חושבת שאולי סטיבן ראה בAF1 שלא מעט אנשים רוצים שהם ינגנו את זה! אני אישית ראיתי שם 3 הודעות שביקשו את השיר... תענוג! מקוה שיהיה הקלטה כי את movin' לא ראיתי שצילמו והיה חבל...

AeroFan

New member
../images/Emo47.gif

אני אמרתי לפני בערך שבוע שיש לי הרגשה שהם יכניסו את One Way Street, איזה יופי... חבל שעל חשבון Rattlesnake אבל עדיין סט מעולה.

Aerosmith2006

New member
סטליסט ענק!!!!!!../images/Emo2.gif

סוף סוף! חיכיתי לשובו של One Way Street לסטליסט של עידננו..... אני ממש שמחה!!! זה אומר הרבה מאוד על המשך הפעילות של הלהקה והבחירות שלהם מפתיעות ומספקות אותי בכל פעם מחדש!!!! |אייקון צוהל, שמח ומאושר עד מאוד|

SaintJohn

New member
הו, נפלא!../images/Emo45.gif

אמנם חבל ש-Rattlesnake יצא, אבל אחרי שהוא קיבל את הקביעות שלו בסט, טוב לראות את One Way מקבל כבוד ומוכנס על חשבונו של Rattlesnake. מעניין אם הוא יישאר גם להופעה הבאה, או אפילו יקבל קביעות לכמה הופעות כמו Rattlesnake. נפלא לראות שינויים כאלה, כל הכבוד להם, וכיף לקהל שזכה לקבל את One Way

למעלה