סט ליסט לטביה, 3.7

AeroFan

New member
סט ליסט לטביה, 3.7

Elevator Same Old Song Cryin' Eat the Rich Miss a Thing Jaded What it Takes Baby Please Seasons Dream On Sos too Bad Edge Stop Messin Sweet E Draw the Line Encore Walk this Way

AeroTom

New member
סט לא רע לסיבוב הזה

עם S.O.S, ו-Same Old Song במקום Falling In Love. נראה מה יהיה גם באסטוניה מחר.

AeroTom

New member
ושימו לב לתמונה של הסט-ליסט

ידידנו האיטלקי מת'או שוב נמצא שם!
http://www.aeroforceone.com/index.cfm/pk/view/cd/NAA/cdid/854957/pid/10788

AeroTom

New member
נראה לי אחרי אסטוניה הוא חוזר הביתה

כזכור לי הוא אמר שלפינלנד הוא לא כ"כ מתכוון ללכת וגם לא ממש לרוסיה אחר כך. זה מטורף, הוא אחריהם לאורך כל הסיבוב האירופי כמעט.

SaintJohn

New member
נראה לי שהוא הגזים קצת.

הוא מפספס 3 שבועות של עבודה, מוציא הון תועפות על כל היעדים האלה, ובסוף השינויים בין הופעה להופעה הם כאלה מינימליים. רוב מה שהוא רואה זה אותו הדבר. אפשר להגיד שהכי השתלם לו להיות בקרלסרו ובבלגיה, אבל בשביל זה לעקוב אחרי אירוסמית' במשך 3 שבועות בכל אירופה? קצת יותר מדי לטעמי.

AeroTom

New member
נראה שאין לו בעיה להרשות לעצמו...

עם העבודת פרי-לנס שלו והכל. הוא נראה לי קצת Loaded. לפחות יחסית לגילו...והוא לא שלח לי אי-מייל עדיין. אני מקווה שאחרי שיחזור הביתה הוא ישלח. אם פעם אני אדע שאני אוכל להרשות לעצמי כזה דבר (מבחינת הכסף+זמן מחוץ לעבודה וכו') ואני אתכנן מראש לעשות טיול הופעות כזה גדול, אני אלך על זה בכיף. אירוסמית' זו באמת להקה שלא תראה כמות כזאת גדולה של שירים שונים אם תלך גם ל-20 הופעות רצוף, אבל אם זה פחות חשוב לך וגם כל ההנאה בלפגוש את האנשים והמסע אחרי הלהקה, זה ממש שווה. אם שנה הבאה אני אוכל להרשות זאת (וגם לא יהיה לי אכפת לטוס לבד, משהו שאני עובד עליו עם עצמי), אני אלך לכמה שיותר הופעות של הקרואוז שאני אוכל. אבל זו באמת הופעה שונה לגמרי כל הזמן. אצל אירוסמית' זה באמת חוזר על עצמו. אבל זאת עדיין חוויה להיות שם שוב.

white russian

New member
די מסכים עם תומר

אני חושב שהרבה מהחוויה עצמה הוא לא רק בהופעות עצמן אלא גם בכל מה שמסביב

בָלבָל

New member
אין בזה ספק בכלל! לדעתי...

כל מה שמסביב להופעה, ואני גם רוצה לעשות את הקטע של לארוב במלון
זה נראה לי משלים מעולה את החוויה. ממש בא לי לעשות את זה (יש אחת מאיטליה שכותבת בAF1 כבר פגשה את הלהקה/סטיבן פעמיים.. הצטלמה, קיבלה חתימות, ממש דיברה איתם.. פגשה גם את מיה צ'לסי וטאג'... בקיצור נראה לי משהו שמשלים את כל החוויה המלאה של להיות "גרופי" ואני רוצה לעשות את זה בפעם הבא שאסע להופעות (רק שהם לא ילכו לישון בבית...)

AeroTom

New member
אני אוותר על עניין הגרופי...

Cause I'm a band-aid. I'm here for the music אבל כל החוויות של לפני ואחרי ההופעה ולפגוש את המעריצים מהעולם ולדבר איתם, והציפיה בתוך האולם ואז כשהאורות נכבים...הכל מסביב זו חוויה אדירה. בכלל, לקום ליום של הופעה היה ממש ממש כיף! הבקרים של ראשון-שלישי-חמישי היו ממש מעוררי התרגשות וכיף אדיר. "הופעה היום, יאי!"

AeroTom

New member
יאפ. לא ממש.

אני אעדיף להיות סוג של ויק...
"They're here, at the Plaza. Mr. Jimmy Page, Mr. John Paul-Jones. Mr. Robert Plant signed my shirt in the elevator. He touched this pen..."​

AeroSlash

New member
וואי...

אם הייתה לי האפשרות, ממש לא הייתי חושבת פעמיים לעשות מה שהוא עשה. זה די החלום שלי לארגן לי מן טיול בסגנון [גדוש בהופעות הכוונה]עם 2 חברות שלי ואם היה את הממון הדרוש ושום דבר לא היה מונע ממני - אז בכיף. כי כאמור זה לא רק ההופעה, בין השאר זה הקטע של לטייל בעולם ולראות מלא דברים חדשים, להכיר אנשים טובים ששומעים מוזיקה איכותית ולחתום את הכל במנת הופעות מטורפות של ה-להקה. אחחחח
צריך לנחותעל כדוה"א בחזרה..

בָלבָל

New member
../images/Emo6.gif

מעניין... אולי אין להם שם ממש כסף לאנשים. אנאערף. בוריס קיבלת תשובה על התמונות מקרלסרו??? זה מבעס, לא הצטלמתי עם הגיטרה במינכן כי ידעתי שיש את קרלסרו..

white russian

New member
הם אמרו לי

שאפשר להכנס דרך היוזר הפרטי ולראות את זה למרות שאני לא הצלחתי...

בָלבָל

New member
איזה דפוקים. צריך לשאול שוב...

לא רואים שום דבר שונה בין אם מחוברים או לא מחוברים...

למעלה