סט אפ לגיטרה חשמלית

miki872

New member
מחללים את מייקל בנסון ירום כבודו??!?

ממשל הרייך רואה אתכם בעין מאוד לא יפה עכשיו ואתם מערביים מדי בשביל ברית וורשה, אל תצפו לקום בבוקר.

tidhar4u

New member
מומלץ ללכת לכלי זמר נתניה

תראה באתר שלהם סרט של שעה ורבע איך עושים שם סטאפ,מקצועי ביותר!

shlomke4

New member
../images/Emo45.gif

זה רק מדגיש עוד יותר את העובדה למה צריך "בעל מקצוע" או לפחות אדם בעל נסיון כדי לעשות סט-אפ מוצלח.. אני בטוח ששעה ורבע זה מוגזם, ושיש שם לא מעט חירטוטים והגזמות, אבל אני מניח שחצי שעה זה כן לוקח. אל תשכחו שלא לכל אחד יש את הידע, או הכלים, ושלא נדבר על כך שלא לכל אחד יש ידיים בשביל זה! על זה אין וויכוח - סט-אפ דורש חוש מכני לפחות ברמה בסיסית... ולא לכולם יש את זה.

ran 15

New member
השרשור הזה בהחלט..

אחד הדברים היותר מטומטמים שיצא לי לקרוא כבר הרבה זמן... ואולי גם הכי ארוך חחח...

ran 15

New member
../images/Emo45.gif הבהרה

אניל א רוצה לראות כאן עוד הבהרות !!... ואני מבהיר בזאת שאני מסכים עם דבריי... מי שמסכים איתם שיבהיר את הבהרותיו
...בלב!~

הבהרה -

אתה טיסנאי לא? אתה היית בפורום 358, וראית את הויכוחים עם אריה פישמן חח כל הדברים שהיו מלפני שנה שנתיים... איך אתה יכול הלגיד שהשרשור הזה טפשי? לעומת מה שהיה שם, זה שרשור על מכניקה ניוטונית

ran 15

New member
לעומת השרשורים ההם זה ברהמ של פיסיקה

קוונטית חחח...

הבהרה-

אני חלוק בדעתי-לטגלן את השרשור הזה יהיה הדבר הכי מטומטם שקרה בהיסטוריה של תפוז. אבל,לעומת זאת,לא חבל עליו?

Ultra Spidey

New member
הבהרה -

אני מסכים רק עם חלקו השני של המשפט - לא לטגלן את השרשור הזה יהיה בזבוז. קרו דברים יותר מוזרים בתפוז

למעלה