סט אפ לגיטרה חשמלית

jazzisco

New member
הבהרה-

אני סתם ילד של החברה. כולם משתתפים בחרא הזה אז גם אני.

Kfitzi

New member
שאלה -

איך נפלו גיבורים? כל מה שחסר זה שיהודה יצטרף לטימטום שחוגג כאן ואז באמת יהיה אפשר לסגור רישמית את הפורום בגלל אישפוז כפוי כללי.

jonathan500

New member
רנסנס

רנסאנס (ידוע גם בשם "תחייה") היא תקופה היסטורית. פירוש המושג בצרפתית הוא "לידה מחדש", ובהקשר זה הוא מורה על תחייה של תרבות יוון העתיקה ורומא. אנשי הרנסאנס ניסו לחדש את הרוח הקלאסית (למשל, באמנות ובספרות), המנוגדת לרוח הכנסייה, שהעמידה במרכז את האל ולא את אושרו של האדם בעולם הזה. ראשית הרנסאנס באיטליה במאה ה-14, שבה היו ערי מדינה קטנות ורפובליקניות, ולא מדינות מלוכניות. אף שהחברה נותרה דתית כפי שהייתה, ואף העמיקה את דתיותה, ניתן כוח רב לאנשי ציבור חילונים, ובעיקר לעשירים המופלגים שעמדו בראשי הערים.

לא מסכים. הבן אדם עושה את העבודה שלו.

בפעמיים היחידות שעשיתי סט אפ פני הרבה שנים זה היה אצלו והוא סה"כ עשה עבודה טובה בניגוד לסטאפ אחר גרוע שפעם עשו לי .

TheMo

New member
סימן שאתה מוסיקאי ../images/Emo6.gif

אתה מרגיש שאתה צריך להיות קרוב נפשית ורגשית אל הכלי שלך

yoavse

New member
הזהרה!

לא ללכת להרצל - לכאלה שלא מכירים אותו - לא חברים שלו הוא נותן למתמחים שלו לעשות את העבודה-היא לא כלכך טובה.. באמת לא ללכת אליו... אם אתם רוצים מישהו אמין - זה אלון שגיא.. עובד כרגע עם רעש געש - חנות מצויינת הוא זול ועושה עבודה פשוט מדהימה.. הנה טלפון למעוניינים: 0544972455

el00

New member
לגבי הרצל..

אצלי הוא שרוף...לפני כמה שנים שמתי אצלו ג'ם לסט אפ והבן אדם עשה לי כזה ברדק בגיטרה שרציתי להרוג אותו. לא יודע למה, אני מניח שיש לו מושג והרבה אבל אז נראה שהוא לא יודע כלום מהחיים שלו אולי סתם כי לא היה לו זין. לקח לי איזה 100 שקל. חפיף...הוא עושה נזק רק לעצמו, ושמעתי לא מעט סיפורים על האיש. יש לא מעט אנשים שאכפת להם בתל אביב, לדוגמא אלון שהיה בגיטרכל שהוא אחלה ועוד כמה. דרך אגב, גם לי לקח שבוע בערך ללמוד לעשות סט אפ לאיבנז ג'ם שהיתה לי ומאז רק אני טיפלתי בה. זה נראה מסובך אבל זה לא, כמובן שאסור לגעת בלי להיות 1000 אחוז בטוחים כי יש דברים שיכולים להשבר, אבל פעם אחת לומדים כמו שצריך ואז הכל טוב. תשקיע את הכסף של הסטאפ בכלים שדיברתי עליהם..לא שצריך משהו מיוחד. דבר אחרון - זו הדיעה שלי לגבי הרצל, בטוח שיש אנשים כאן שחושבים אחרת..כנראה נפלתם על יום טוב אצלו...

peergo

New member
עבודת סריגים זה לא סטאפ. זה תיקון .

וזה תיקון שבהחלט דורש מינימום של מיומנות. הלחמות זה גם לא חלק מסטאפ וגם כן נחשב לתיקון.

אני בונה גיטרות מקרבון ועושה גם תיקונים וסט א

אוכל לעשות לך סט אפ מקצועי ויסודי.(200 ש"ח) www.flashguitar.co.il

Octavarium

New member
ראיתי את האתר שלך

כמה עולה גיטרה כזאת? ואיפה אפשר לנסות כאלה? אם אפשר תשובה לפרטי כי אני לא בטוח שאני אזכור לבדוק בשרשור הזה

../images/Emo2.gif מייקל בנסון המליץ עלייך?

בהנחה שזה הבסיסט של משינה
. פרוייקט אדיר, הלוואי והיה לי את הכסף הדרוש

למעלה