סט אלקטרוני

webernir

New member
סט אלקטרוני

מישהו היה לאחרונה בכלי זמר או בחלילית? מה המחיר של מערכת אלקטרונית חדשה? נניח Roland TD-12 או Yamaha Express II or III.

cheshire catz

New member
נצל"ש, מצילה

כמה בערך עולה מצילה איכותית מהחברות הטורקיות שהן לא ממש מותגיות (טורקיש וכאלה :p) כי נגיד הבנתי שקראש A משהו של זילדג'יאן זה בסביבות ה1200, אז רציתי לדעת כמה כבר ההפרש לפני שאני הולך להסתכל בחנויות

offry13

New member
חבר שלי קנה קראש איכותית

חבר שלי קנה קראש של טורקיש בחלילית ב400 ש"ח... קראש מדהימה, לא ממש זוכר דגמים וגדלים פעם אחרונה שיצא לי לנגן עליה היה לפני יותר מחודש, אבל אני רק זוכר שממש נהניתי להופיע איתה (סיפור ארוך)... הוא השתמש בה בג'אז והיא נשמעה פצצה, אני ניגנתי איתה רוק והיא נשמעה פצצה, מתאימה להכל לדעתי.. אם רק הייתי זוכר ת'דגם P:

dw drum

New member
מה הרמה של קלאסיק

לאיזה סדרה אתה יכול להשוות אותה זיביטי?!

Vdrums

New member
לא מכיר את כל השמות של הסדרות

ואני לא חושב שיש מקום להשוואה של חברות וסדרות, זה ממש מטופש. יש מצילה וזהו, או שהיא טובה לך או שלא. אתה יכול להגיד שפייסט 302 זה ברמה של ZBT אבל לדעתי ה 302 הן רמה מעל. קח את A וK למי יש רמה יותר טובה? הטורקיש קלאסיק הן ממש לא מצילות פח זבל כמו ZBT. היתה לי קראש 18" דקה והיא נותנת תמורה מצויינת למחיר. זה שהטורקיות זולות לא אומר כלום.

beniloew

New member
גם חבר שלי

קנה טורקיש רוק 16" בערך 500 ש"ח, והיא אחת המצילות המטורפות ששמעתי(לפי האוזן שלי - הייתי מחליף אותה עם ה A16" שלי)

למעלה