סטרפטוקוקוס- חלק ב'....

יפעת 1 2

New member
סטרפטוקוקוס- חלק ב'....

הנה שוב מאתמול אני עם דלקת גרון וחום גבוה.... לפני 3 חודשים הסטרפטוקוקוס היה אצלי והשבית אותי לשבוע... אתמול הוא הכה שוב ומשבית אותי בינתיים ליומיים... הוא לא מוותר עליי... נאמן... יום טוב לכולם

Blueberry Kiss

New member
תרגישי טוב, החלמה מהירה ../images/Emo140.gif

אני יודעת שסטרפטקוקוסים ממש מכאיבים... מקווה שיעבור במהרה

חייםלוי

Member
מנהל
תסבירי לסטרפטוקוקוס שיאכל קוקוס

במקום אחר ולא אצלך. את כבר יצאת אתו והוא לא מוצא חן בעיניך. תהיי בריאה ותשתי הרבה תה עם לימון.

rosmarin

New member
ספרטקוקוס איי אל תגיע ליפעת

ליפעת שלום ורפואה שלמה גם אני הייתי חולה הפעם באנגינה עבר עליי שבוע שלא יכולתי לעמוד על הרגליים מיחושים בגרון ו"מוחטות" חבל על הזמן ועכשיו אני משתעל
המלצה לעבור את החורף בקלות- סבוסק שחור(תה) פירות יבשים- זנגויל מסוכר שום בצל מרק עוף טוב של אימה מיצי פירות הדר בצל בדבש קינמון וציפורן

hashy

New member
הרבה בריאות מתוקה. נסי לקחת את

התרופות קצת יותר זמן הפעם. יכול היות שבפעם הקודמת לא ממש התגברת עליו תרגישי טוב

החלמה מהירה

היום אני קמתי מ-5 ימים על המיטה , היה כיף, לא לקחתי שום כדורים, כל המשפחה כמעט לא לוקחת אנטיביוטיקה. חברים שלי כולם לוקחים. אני לא ממליץ לאף אחד לנהוג כמונו, רק תדעו שיש גם אחרת. אנחנו כמעט לא חולים.

אוגי 22

New member
כולם חולים זה ממש נורא

גם אני שבוע שעבר הייתי משותקת למיטה עם 39.7 חום במשך שלושה ימים, זה היה נורא בריאות והחלמה מהירה לכולם

קוקו 28

New member
אני מרגישה מחוץ לקליקה..../images/Emo4.gif

רק לי, מסתבר, עוד לא יצא לחלות החורף הזה, פרט לנזלת פעוטה ושולית פה ושם
. אולי החיידקים מגיעים אלי, מתבלבלים מכל הכדורים ועושים אחורה פנה...? מי יודע, שאלו יהיו ה"צרות" שלי...
ולכל החולים הרציניים שמושבתים פה (הכוונה כמובן גם לחולות)- המון בריאות והחלמה מהירה, לכו בסדר הזה: החום יורד, מצב הרוח עולה
! אז מקווה שלמפגש הבא כולם יהיו בריאים בלי שמץ של זכרון של חיידק; בכל אופן תשתו הרבה תה עם לימון, ולמי שהגרון הלך- תרופת סבתא: שליש דבש, שליש מיץ לימון, שליש ברנדי/קוניאק. מערבבים היטב,ושותים עד שהגרון צח כמו זמיר. מגעיל, אבל עובד בשיטת ההלם...
תרגישו טוב מתחת לפוך, ואחלו לחום צניחה חופשית מוצלחת!!! קוקו
.

hashy

New member
מצטרפת להודעה שלך בלי לפרט יותר מדי

[עין הרע
]

למעלה