סטרפאון

אדהקרח

New member
סטרפאון

מישהו כאן ניסה סקס עם סטרפאון ?

למי שלא יודע על מה המהומה מדובר על סקס שבו אישה לובשת דילדו ומזיינת את בן-הזוג שלה.
התענוג לגבר נובע מגירוי בלוטת הערמונית.

אני עושה את זה פעם בחודש עם אשתי. מת על זה בשלל תנוחות. לדעתי כיף לא רגיל.

אני אוהב

למרות שכבר הרבה זמן לא יצא לי :(

דרושה מתנדבת!

סטראפ און זה אחלה דבר

הרבה משתמשים בסטראפאון או באביזר אחר שנקרא "פאקר" כדי לזיין את בן הזוג או בת הזוג. סביר להניח שאם תשאלו כל לסבית, היא בטוח יודעת מה זה, איך משתמשים ואיפה משיגים...
אני מכירה זוגות שאוהבים להשתמש בכפול, כזה במספק חדירה אנאלית לגבר בזמן שלובשת הרתמה גם מקבלת חדירה נרתיקית עם רטט... דבר מדהים ומומלץ באמת.

אדהקרח

New member
התנוחה החביבה עלי

בעמידה, כשאשתי מאחורי, כמו בתמונה המצורפת.

למי שעושה את זה: מה התנוחה המועדפת שלך ?

חופ שיה

New member
ניסיתי רק פעם אחת

וזה היה ואוו גדול, כל כך התגרתי מזה שברור לי שאני אעשה זאת שוב אם יזדמן לי בן זוג כזה.
זה לא היה בשלל תנוחות , זה היה בתנוחה המיסיונרית כשאני יושבת מולו ולא שוכבת מעליו.
לצערי היחסים האלו נקטעו בגלל אילוצי החיים ולא היה לזה המשך.

אני בטוחה שאוהב את כל התנוחות האפשריות.
אבל, אני הכי אוהבת כשהפנים שלו מולי- אוהבת לראות הבעות פנים, גם כשהן קצת כואבות.

אדהקרח

New member
פנים אל פנים זה אחלה

קשר העין יוצר אנטימיות. אני אוהב לראות אותה כשהיא מזיינת אותי.
הגירוי לערמונית אמנם חלש יותר, אבל לפעמים זה שווה את זה. המראה שלה כל-כך סקסי !

חופ שיה

New member
חיכוך הערמונית

זה לא פונקציה של עובי הסטראפ און ופחות סוג התנוחה ?

אדהקרח

New member
הערמונית

אני חושב שזה נושא מורכב: זה מאוד קשור בעובי, אורך וצורת הדילדו. רובם קצת מעוקלים ואני חושב שזה דווקא בעד תנוחות של פנים מול פנים.
אני חושב שזה גם מאוד קשור לאופן שבו האישה מזיינת: הקצב, עומק החדירה וההרמוניה שהיא יוצרת (או לא יוצרת ...) עם בן הזוג.
ולבסוף, בסקס כמו בסקס, זה עניין אנדיוידואלי. מה שמטריף גבר אחד לא בהכרח מטריף גבר אחר.

חופ שיה

New member
תיארתי לעצמי שזה מכלול של כמה דברים ביחד

ולא רק העובי או התנוחה.

תודה :)

אדהקרח

New member
אכן כן

אשתי ואנוכי ניסינו את כל התנוחות האפשריות ...
אני מאחל לך למצוא בן-זוג פתוח (תרתי משמע ...) ולזיין אותו בכל תנוחה שמישהו אי-פעם זיין אותך. תהני !

זה תלוי בכל מה שהוא כתב...

וגם בגודל ומיקום הערמונית עצמה. נראה לי שלגברים מסויימים זה יכול גם להיות לא נעים.

אבל מן הסתם, ברור שהמרכיב הכי חשוב בעניין הוא עד כמה הגבר באמת מעוניין בסוג הזה של יחסים...

אדהקרח

New member
סוג של יחסים ?

היחסים ביני לבין אשתי לא השתנו מאז שהתחלנו עם הסטרפון.
זה לא שהיא מסתכלת עלי בצורה אחרת. אנחנו שנינו מבינים שזה בסך-הכל עוד דרך להתענג ולהעשיר את חיי המין שלנו.
המשחק הזה לא הופך אותה לגברית יותר או אותי לנשי יותר.

dare devil ית

New member
luckY you

אני פנטזתי המון זמן על זה , ואז הפעם הראשונה שלי הייתה די מאכזבת
מה שכן, זה השתפר מפעם לפעם
היום אני ממש נהנית מזה

אדהקרח

New member
תספרי לי על זה ...

אני מאוד סקרן לשמוע בפירוט את הצד של האישה בספור.
למען האמת אשתי לא סובלת אבל גם לא נהנית כל-כך: היא עושה את זה בגלל שהיא יודעת שאני נהנה מזה. הסיפוק שלה זה בהנאה שלי.

אני מעוניין לשמוע מאישה שנהנית מזה !

גם אני נהנתי

ממש רק עם הפרטנר השלישי שהיה לי לעיניין זה.
הוא גם גבר מאוד סקסי בעיניי וזה לא הוריד בכלום מהגבריות שלו בעיניי- אולי אפילו העלה

dare devil ית

New member
כנ"ל

אפילו שלפעמים יש בזה אלמנט BDSMי\ משפיל כזה (הכאב שלהם, העובדה שאני מדברת עליהן בלשון נקבה ומילה זונה הופכת להיות די שימושית).
גם במקרים האלו אף פעם לא ראיתי בהם פחות גברי(י)ם

למעלה