סטריליזר למקרוגל

jasmine38

New member
סטריליזר למקרוגל

רעיון ב110 ש"ח לחיטוי הנבולייזר רצ"ב קישור

jasmine38

New member
אופציות למימוש ../images/Emo108.gif../images/Emo80.gif../images/Emo107.gif

1. למי שיש מקרוגל, זה פתרון טוב, ואם למחצית יש מקרוגל, הרי שפתרנו בעיה של מחצית הנזקקים לפתרון. 2. למי שאין, ........ ניתן לרכוש מיקרוגל פשוט (לא גדול) במחיר 600-1000 ש"ח, ואז נהנים מיתרונות נוספים. אגב, ציינת שאת מאוד עסוקה....... פריצת הדרך בשיווק ותפוצת המקרוגל, החלה עם יציאתן של הנשים לשוק העבודה. המיקרוגל חוסך המון זמן בחימום, הפשרת מזון וכו' (אני מתעלם מההסתייגויות על איכות החימום). 3. ואם שקלתם שלא לקנות מיקרוגל, עדין יש אפשרות לסטריליזר לבקבוקי תינוקות שהוא עצמאי, (ממקור לא מוסמך, מדובר על 300-500 ש"ח). במחיר כזה, שווה לחשוב על מיקרוגל, שיש בו ערך מוסף גדול הרבה יותר, מהפרש הכסף בן המכשירים. אם יש אופציות נוספות, ספרו לנו

sunbeam

New member
זה היה בצחוק....הרעיון באמת טוב

המיקרוגל לא הבעיה אלא גודל המטבח.... אני עדיין מעדיפה את הטוסטר אובן שלי על מיקרוגל אבל.... עכשיו נשאלת השאלה...כמה עולה דירה עם מטבח גדול יותר?

jasmine38

New member
סיפור מהחיים

כשעמדתי להשתחרר מהצבא (לאחר 4 שנים+ ) , שוחחתי עם המפקד שלי, על זה, שאני חוסך, לדירה צנועה, כי להורי אין הרבה כסף. הוא (המפקד) האיץ בי, שלא לחשוב על דירה, אלא, לרכוש רכב (לפני 25 שנים, זה היה המון כסף). וכששאלתי, מה יהיה עם בית?, הוא השיב לי....... "היא תביא דירה" מסקנה...... את לא צריכה דירה יותר גדולה, את צריכה בן-זוג
עשיר
נ.ב. לימים התברר שהמפקד צדק. כי...... גרתי בישוב פרובנצייאלי ולמשפחה לא היה רכב, והרכב פתח לי עולם ומלואו. והמימון לדירה
מצא את דרכו אלי, מספר שנים מאוחר יותר

sunbeam

New member
כבר חשבתי על הרעיון... ../images/Emo28.gif

הביצוע מעט בעייתי.....אבל אני עובדת על זה.....

summer723

New member
נבולייזר

לפני כחודש חברה שלי חזרה מארה"ב והביאה לי כמה נבולייזרים חדשים של Pari הם עולים כ 15$ אז מומלץ להחליף למי שמכיר מישהו שנוסע לשם. תנו לחיות לחיות

החלפת נביולייזרים

חשוב להחליף נביוליזרים. מומלץ להשתמש בנביולזירים שונים למי שמבצע אינהלציות של אניטביוטיקה וגם של דיאנז. המחיר של נביולייזר בארץ הוא, אם אני לא טועה, כפול מהמחיר הנ"ל, אבל עדיין הרכישה בד"כ אפשרית. יש לזכור שהיא בכ"ז מתבצעת אחת לכמה שנים. ולהזכירכם, במקרה הצורך ניתן תמיד לפנות לועדת עזרה לפרט בבקשה לסיוע (מה אפשר לעשות, לא לכולם יש חברים שנוסעים לארה"ב). אגב, איזה נביולייזר רכשת - LC+ או LONG LIFE? בברכה ריקי

למעלה