אני חייבת לעוף אבל אני מבטיחה ללמד או היום יותר מאוחר או מחר. קבלו התנצלותי
G g a g a New member 25/9/03 #21 אני חייבת לעוף אבל אני מבטיחה ללמד או היום יותר מאוחר או מחר. קבלו התנצלותי
G g a g a New member 25/9/03 #32 חחחחחחחח תוודאו שגם בשורה הראשונה לחצתם על האלט והמספרים ומחקתם את הHTTP בשורה ממול וגם בשורה השנייה לעושת את האלט והמספרים ולמחוק את הHTTP. ניסיתי 7000 פעם עד שהצלחתי [URL='target=_blank']שנה טובה[/URL].
חחחחחחחח תוודאו שגם בשורה הראשונה לחצתם על האלט והמספרים ומחקתם את הHTTP בשורה ממול וגם בשורה השנייה לעושת את האלט והמספרים ולמחוק את הHTTP. ניסיתי 7000 פעם עד שהצלחתי [URL='target=_blank']שנה טובה[/URL].
G g a g a New member 25/9/03 #33 ../images/Emo12.gif כל כך הרבה יוזרים נעלמו להם../images/Emo12.gif קלטתם כמה אנשים נעלמו מהפורום מאז אוגוסט 2002?
../images/Emo12.gif כל כך הרבה יוזרים נעלמו להם../images/Emo12.gif קלטתם כמה אנשים נעלמו מהפורום מאז אוגוסט 2002?
ר רינת4 New member 25/9/03 #38 טוב, נמאס לי! עכשיו צורי. משעמם לי ואין לי משהו אחר יותר טוב לעשות. deal with it!
ר רינת4 New member 26/9/03 #39 ../images/Emo122.gif../images/Emo7.gif../images/Emo2.gif../images/Emo5.gif../images/Emo4.gif למה באמת יוצא הקו הזה מתחת? לא פייר!
../images/Emo122.gif../images/Emo7.gif../images/Emo2.gif../images/Emo5.gif../images/Emo4.gif למה באמת יוצא הקו הזה מתחת? לא פייר!