../images/Emo79.gif|לב ללכת שבי אחריך...........
מעולם לא חיבבתי את "ניתוחי השירים", - וחפוש משמעויות לצרכים שונים ומשונים כמו שעורי ספרות, בחינות בגרות, עבודות סימנריוניות וכאלו - אפילו - הפריע לי - המשהו הטפשי הזה בעיני - כמו "מה חשב משורר...וכו´ אדם מצייר במילים הרגשות - לפעמים קוראים לו משורר - ולציור - שיר. והעין הפוגשת את הציור - אוהבת (או לא), את המפגש ואת המשמעויות שאיתן אתה מזדהה באותו פרק זמן...........או לא, וישנם לא מעט משתנים - נוספים.......... ישנם מפגשים - בתקופת חיים - שהשיר "באת בלילה כבא אל האוח להראות לו בחושך את כל הדברים"........ריגש אותי מאוד - אם הייתי סטריאוטיפ או לא? את מי זה מעניין - הלכתי בעיניים עצומות אחרי הגבר הזה והאהבה שלנו... והשיר הזה............. ואני - אישה מ´זה עצמאית.........ואוהבת ללכת שבי אחרי האהבות שלי..........אז מה?????????? וחוץ מיזה - הכי כייף - שהגבר הוא גבר כמו שצריך........וללכת אחריו שבי מה רע? זה רק נפלאאאאאא בעיני לפחות............... אז אם יש לכותבי הנתוחים והמאמרים הנאות מחפוש גדרות והגדרות,- יאללה למה לא..... וכמו שאומרים - כל אחד ותענוגותיו............. השירים המובאים כדוגמא במאמר יפים מרגשים נעימים - ובעיני למשל מאוד מאוד מוערכים..... מעולם לא חפשתי איזה נחיתות נשית בשירה הזאת - אז לא מצאתי.......כנראה. שבת שלום.