סטריאני וואי....

• פותח הנושא _Roi
  • פורסם בתאריך

_Roi

New member
סטריאני וואי....

מישהו מוכן להביא את רשימת השירים המובחרים של סטריאני וואי ?

*Dark Of Night*

New member
אמממ.....

2 שירים של סטריאני שאני אוהבת במיוחד הם: For The Love Of God ו- Flying In A Blue Dream יש עוד כמה אבל השמות שלהם פשוט לא עולים לי בראש משום מה (*יום ארוך*) Dark

untitled

New member
אהם אהם

for the love of god זה לא של סטריאני, זה של סטיב ואי (אבל אולי את שמעת את ה G3 של 97 נדמה לי שיש את זה שם (אני לא בטוח), וכשמחפשים להוריד את זה זה תחת satriani משום מה. שירים של סטריאני שאני אוהב אישית הם red house summer song house full of bullets Stach Boogie Surfing with the alien Engines of Creation

*Dark Of Night*

New member
אויש.....

כן כן! אתה צודק בהחלט! התבלבלתי, אני יודעת שזה של ואי (למרות שזה מופיע לי תחת השם של סטריאני ואי וג´ונסון גם יחד- כנראה שזה באמת מה- G3 של 97). כפי שאמרתי יום קשה- לא להתייחס, אבל זה עדיין שיר מעולה.

wiz

New member
אני אתן לך רשימת דיסקים מומלצים...

ואי: Passion & Warfare The ultra zone סטריאני: Crystal Planet Flying in a blue dream The extremist Surfing with the alien Dreaming #11

new_rider

New member
תומך בwiz אבל גם קצת מתקן...

בקשר לואי-אם אתה רוצה להתחיל לשמוע את המוזיקה שלו אז בלי בכלל לחשוב תקנה את passion & warfare אבל ultra zone ממש לא מומלץ למתחילים וגם לפי דעתי זה לא ממש דיסק טוב שלו. עוד דיסק של ואי שמוזר לי באמת שעוד אף אחד לא אמר אותו כי אחריpassion & warfare הוא הדיסק השני הכי טוב שלו והדיסק הוא -alien love secrets שהוא דיסק מעולה!!!! יש את יצירה שקוראים לה tender surrender שהיא פשוט מדהימה(וכמובן שהיא מספר 7 בדיסק...הוא תמיד שם את היצירות הכי מלודיות ויפות במספר 7 גם יש לי דיסק אוסף עם כל יצירות המספר 7 שלו...)הקיצר אם אתה רוצה להתחיל לשמוע ואי אז תתחיל לפי דעתי מpassion & warfare ואחרי זה תמשיך לalien love secrets

wiz

New member
כן, אתה צודק....

אבל אני גם מאוד אוהב את ה-ultra zone... זה דיסק טוב לדעתי, יש בו הרבה קטעים עם רגש, והשילובים ההודיים והאפקטים שיש שם מאוד נחמדים. בכלל, הדיסק די טוב, וזה דיסק שאני שומע המון. ד"א, תיכנסו לכאן, ותראו את אחד הדברים הכי מטורפים שהולכים לצאת... חובה לכל גיטריסט ומעריץ סטיב ואי !

למעלה