סטריאוטיפים

Just Golan

New member
מצטער שלא הבנתם נכון

ממש אבל ממש לא התכוונתי לפגוע באף אחד גם אני הומו אזאי אפשר לבוא בטענות... ושוב מצטער אם משיו נפגע...

אפשר גם אפשר

קודם כל אחלה ייצוג אתה עושה לנו, כאן בפורום ואני מניח שבעולם החיצוני בכלל. זה שאתה הומו לא נותן לך לגיטימציה להשתמש במונחים כמו שהשתמשת. יתרה מכך, אם אתה הומו ואתה חושב כמו שאתה חושב, זה אומר דרשני.

Just Golan

New member
אני פשוט לא כבד...

זה כל העניין.. ואני לא מתיימר לייצג אף אחד. זה שאני חלק מקהילה x או y לא אומר שאני מייצג או רוצה לייצג אותה.

כלומר

זה שעברי הומו לא אומר שום דבר על הקהילה שלו או על המאזינים/מעריצים שלו, לא? לא עניין של כבדות, עניין של כבוד.

חלילה לריב :)

אני פשוט אוהב להיות צודק...

נעים מאוד,

שקד,סטרייטית (עד כמה שידוע לי לי לפחות
), שומעת ואוהבת עברי לידר. וסתם שאלה... זה באמת נראה לך הגיוני הדעה קדומה הזו?

nyasuu

New member
אני רק רוצה לחדד משהו,

כוונתי בפוסט הראשון הייתה לומר, שבעצם יש הבדל בין מי שמעריץ את הבן-אדם לבין מי שמעריץ את המוזיקה שלו. אלה שמעריצים את הבן-אדם, זה מעיד עליהם שהם בעלי נטיות כאלו ואחרות. ומנגד, מי שמעריץ את המוזיקה שלו, אין זה מעיד על כך כלל וכלל.

vered151

New member
ממש ממש ממש ממש אבל ממש לאאא!!!

אני אישית ואני בטוחה שיש פה עוד המון כמוני מעריכים את עברי בגלל העשייה המוזיקלית שלו וגם אותו בתור בנאדם... אולי זה לא דוגמא טובה בגלל שאני לא בן אבל עדיין, זה לא אומר כלום על הנטיות המיניות גם של אלו שאוהבים את עברי כיותר ממוזיקאי. אתה יודע, לפני שהוא הומו הוא קודם כל בנאדם- בנאדם טוב, ובגלל זה יש יותר מההומוסקסואליות לאהוב בו... מקווה שהבנת קצת הסתבכתי עם עצמי והניסוח...חחחח
שבת שלום שתהיה לכם...=]

הוא נשמע לי די ישיר,

אז למה לא להיות ישיר חזרה? אני לא יודע אם רק אני שמתי לב לזה, אבל הוא במפורש נמנע מלהזכיר את המילה "הומו" בכל מה שהוא כותב...

Covers girl

New member
על מה בדיוק מבוססת הטענה שלך?

ההבדל היחיד בין מי שמעריץ את עברי כבן אדם ובין מי שמעריץ את המוזיקה שלו הוא שקבוצת האנשים הראשונה מעריצה את עברי כבן אדם והקבוצה השנייה מעריצה את המוזיקה שלו. זהו. אתה סתם דוחף במשפטים שלך אימרות על "בעלי נטיות" וזה חסר כל בסיס.

שטויות במיץ..!../images/Emo88.gif

כל האנשים ששומעים/אוהבים את עברי אוהבים ושומעים אותו בגלל המוזיקה שלו ובגלל החיבור שיש לשירים שלו..נטו..

למעלה