סטריאוטיפים

nyasuu

New member
סטריאוטיפים

זה נכון או שזה סתם איזו דעה קדומה שכל מי ששומע+אוהב עברי לידר הוא נוטה הצידה....

nozi3

New member
אם אתה אוהב מישהו אתה בדיוק כמוהו?

אני חושבת שאם כולנו היינו נוטים הצידה ממזמן היינו נופלים

Just Golan

New member
ממש לא נכון

אבל אני יכול להגיד שהרבה הומואים מרגישים אקסטרא גאווה באמנים שיוצאים מהקהילה עצמה כי זה נותן להרבה אנשים את התחושה שגם אם אתה אם נטייה מינית שונה עדיין אנשים יכולים לאהוב ולהעריך אותך בזכות הכשרון שלך...

האמת ש...

לאחרונה שמתי לב שבאמת באוזן ימין ההקלטות של עברי חזקות יותר... אז אולי באמת אנחנו נוטים קצת לשם, כדי לאזן... נו באמת... אם אתה אוהב שירים של שירי מימון/מאיה בוסקילה ושאר מיני ירקות אז אתה אישה? לגבי הגאווה - אני לא חושב שאני רוכש כבוד לעברי בגלל שהוא מהקהילה והולך לו, אני רוכש לו הרבה מאוד כבוד בגלל הגישה שלו. בגלל שהוא יודע מה להגיד ואיך להגיד לזה, בגלל שהוא אמיתי, ומוציא את כל מה שהוא צריך להוציא. על זה שהוא לא מפחד מה יגידו. ובדיוק מאותה סיבה אני מאוד מעריך את אביב גפן. וחוץ מזה... תגדיר "נוטה הצידה"? אתה יודע... אפשר לקרוא לילד בשמו... (ומצטער על העוינות, אם יש כזו, פשוט סוף סוף יש רעמים בחוץ, וגם קצת גשם ואני כולי בהתרגשות)

האגוש

New member
אתה תמיד מגיע כשמתחיל החורף ../images/Emo3.gif

אתה בשנת קיץ או משהו? [סתם נו, כיף שאתה פה
]

Just Golan

New member
אבל מצד שני מי שמודה שהוא מעריץ שלו

למעשה נותן גושפנקא רשמית שהוא הומו, כי לאהוב את עברי ולהצהיר על זה זו מן חותמת לנשיכת כריות
בדיוק כמו לאהוב את מדונה זה לומר אני הומו (מתעלפפתתתתתתתתתתתתתתתתתת) סטרייטים שאוהבים אותו (גברים) לא ממש מצהירים שהם מעריצים אותו (מקסימום יגידו הוא זמר טוב)

אני ממש לא מסכים.

אני מכיר כמה וכמה אנשים שאוהבים אותו מאוד, מעריצים אותו, והם סטרייטים לחלוטין. אין קשר בין להעריץ אדם על האומץ שלו והתעוזה שלו והכישרון שלו, לבין הנטיות המיניות שלו. אתה יודע, יש בחברה שלנו הרבה "קהילות", לא רק הקהילה ההומו-לסבית, והשתייכות של גורם זה או אחר לאותה הקהילה אין בה כדי להעיד על הסביבה של אותו גורם. בזמן האחרון יצא לי לראות את התוכנית "My-Blog", ויש שם את צ'ינקואמילה שהיא לסבית. אני מעריץ אותה על מה שהיא עושה, אז מה זה אומר עלי? ואם אחותי מעריצה אותה זה אומר שהיא לסבית? או שאולי כלפי נשים זה לא תופס... תאיר את עיניי. ואולי אם אני מעריץ את אביב גפן זה אומר שאני סטרייט? אני הומו, ואף פעם לא הסתרתי את זה פה בפורום, ועד כמה שידוע לי יש פה כמה סטרייטים ששותפים לפורום הזה ומעריצים את האדם כאומן ובכך שהוא מעביר ביקורת על החברה, זה אומר שהם לא באמת סטרייטים? ואם מישהו העריץ את עברי עוד לפני שעברי יצא מהארון - מה זה אומר עליו? ואפרופו נשיכת כריות - אני הומו, הומוסקסואל (מעדיף לא גיי...) אז תרגיע עם הכינויים. אני גם מאוד לא מסכים איתך בענין מדונה וזמרות אחרות, אפילו אם מרבית המעריצים שלהם (ואני לא בטוח שזה נכון) הם הומוסקסואלים. ולגבי סטרייטים שאוהבים אותו - אם הם אוהבים אותו, אז על פי התיאוריה שלך, אולי הם לא בדיוק סטרייטים? תחשוב על זה... ותשקול מילים, כמובן.

nyasuu

New member
nozi3 וחבריה...

אני לא חושב שמי שמעריץ מישהו זה אומר שהוא כמוהו... (אך לפעמים זה כן אומר שהוא רוצה להיות כמוהו, אבל רק לפעמים..) אבל! אם נשים לב למילות השירים של עברי נבחין ברמיזות ההומוסקסואליות שלו... לכן אני חושב שכל הדברים יחד, מילים של שירים, הבן אדם עצמו ומה שהוא מייצג מראים ומוכיחים את טענתי. תודה רבה לכל מי שהגיב ויגיב ברצינות!

אני אנסה להגיב ברצינות

אגב - מי זו nozi3? ראשית צר לי לאכזב אותך, ואולי אני מנפץ פה מיתוס לך ולעוד הרבה אנשים, אבל להיות הומו זה לא מבחירה. ואם תביא לי כדוגמה גברים שמתחתנים למרות שהם הומואים, ומקימים משפחות "רגילות", אז אני אגיד לך שהם הומואים, והבחירה פה היא להיות לא נאמן לעצמך וללכת להרוס את החיים לעצמך במקרה הטוב, ולילדים ולאישה במקרה הפחות טוב. צר לי לאכזב אותך גם בכך שעברי לא רומז בשיריו רמיזות הומוסקסואליות. אלו היו רמיזות בטרם יצא מן הארון, אך לאחר מכן - הכל נאמר במפורש. צריך להיות קצת אטום כדי לא לראות את זה (והאמת שצריך היה להיות די אטום גם לא להבחין בכך לפני יציאתו מהארון, אך ניחא). אני לא יודע מה ההכשרה המדעית שלך, ואני לא מתיימר להיות (עדיין) חוקר דגול, אבל מספר שיעורים במחקר כבר חוויתי בחיי, ואני חושב שלא הוכחת כלום. הראית שעברי לידר הומוסקסואל. הראית שהתכנים שלו לעתים בעלי נטיות הומוסקסואליות. הראית שהוא מייצג את מה שהוא - אמן הומוסקסואל (שמשום מה אתה נמנע מלהגיד את זה במפורש...), ובעיקר אמן. איפה הראית כאן שמי שאוהב/מאזין/מעריך/מעריץ ושאר ירקות הוא הומוסקסואל? יתרה מכך - אם אתה אומר "רק לפעמים" כנראה שכבר מראש אתה יודע שכל התיזה שלך שווה אתה יודע למה... מקווה שזה היה די רציני עבורך.

B a 7 a K

New member
לא רק שהוא גונב לי את השם,

הוא גם מוציא לי את המילים מהפה כל פעם מחדש.

למעלה