אני ממש לא מסכים.
אני מכיר כמה וכמה אנשים שאוהבים אותו מאוד, מעריצים אותו, והם סטרייטים לחלוטין. אין קשר בין להעריץ אדם על האומץ שלו והתעוזה שלו והכישרון שלו, לבין הנטיות המיניות שלו. אתה יודע, יש בחברה שלנו הרבה "קהילות", לא רק הקהילה ההומו-לסבית, והשתייכות של גורם זה או אחר לאותה הקהילה אין בה כדי להעיד על הסביבה של אותו גורם. בזמן האחרון יצא לי לראות את התוכנית "My-Blog", ויש שם את צ'ינקואמילה שהיא לסבית. אני מעריץ אותה על מה שהיא עושה, אז מה זה אומר עלי? ואם אחותי מעריצה אותה זה אומר שהיא לסבית? או שאולי כלפי נשים זה לא תופס... תאיר את עיניי. ואולי אם אני מעריץ את אביב גפן זה אומר שאני סטרייט? אני הומו, ואף פעם לא הסתרתי את זה פה בפורום, ועד כמה שידוע לי יש פה כמה סטרייטים ששותפים לפורום הזה ומעריצים את האדם כאומן ובכך שהוא מעביר ביקורת על החברה, זה אומר שהם לא באמת סטרייטים? ואם מישהו העריץ את עברי עוד לפני שעברי יצא מהארון - מה זה אומר עליו? ואפרופו נשיכת כריות - אני הומו, הומוסקסואל (מעדיף לא גיי...) אז תרגיע עם הכינויים. אני גם מאוד לא מסכים איתך בענין מדונה וזמרות אחרות, אפילו אם מרבית המעריצים שלהם (ואני לא בטוח שזה נכון) הם הומוסקסואלים. ולגבי סטרייטים שאוהבים אותו - אם הם אוהבים אותו, אז על פי התיאוריה שלך, אולי הם לא בדיוק סטרייטים? תחשוב על זה... ותשקול מילים, כמובן.